Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up to postaw swój serwer to zobaczymy co ty potrafisz a nie tylko krytykujesz inne serwery. Czekam na twój serwer ciekawe czy zdołaś go uruchomić:) Zapewne po 2min startu już będzie prezka w śmieciach i się rozpłaczesz bo ci go rozwalili :)

IDcncno.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP : Nie muszę być kucharzem by powiedzieć matce, że przypaliła kotlety.

Ja serio nie czaję dlaczego inni mogą grać, a ja nie.. mam wszystko dobrze. Przed 18 CH1 i CH2 pisało, że NORM, a teraz same kropki. Ma ktoś pomysł?

photo261314.png

Opublikowano

No to co kolejny resecik? mi by pasowalo sserwer jest dobry pod wzgledem dropu fabuly i innych rzeczy chujowy pod wzgledem zabezpieczen ogolnie od strony technicznej mam dla was rade poproscie kogos zeby wam zabezpieczyl ta chloerna stronke dla osoby ktora sie zna jest to chwila

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

No to co kolejny resecik? mi by pasowalo sserwer jest dobry pod wzgledem dropu fabuly i innych rzeczy chujowy pod wzgledem zabezpieczen ogolnie od strony technicznej mam dla was rade poproscie kogos zeby wam zabezpieczyl ta chloerna stronke dla osoby ktora sie zna jest to chwila

Oni nie poprosza kogos innego bo straca pseudo " Honor " i korona im zglowy spadnie

Server zajefajny.

Juz bym wolal wydac te pare zl wiecej na server i zabiezpieczyc strone, usunac luki. i zabezpieczyc sam server.

Tak jak napisalem dla tego ktory obraca sie w web to pare minut roboty ;x

Opublikowano

Dziala serw czy znowu OFF ?? bo stronka np nie dziala

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

strone przenosza trzeba czekac... a inni expia ehh mogli wyczyscic stare konta a nie calkiem kasowac

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Zaraz strone udostępnimy...

Zmieniamy host + skrypty aby nie było włamań.

a tak jakos mniej wiecej mozesz sie okreslic kolo ktorej godziny bd mozna sie juz zarejestrowac ?

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Nie chce mi się tego czytać ktoś mi zmienił hasło , czy usunoł konto ?

byl wlam na serwer zrobili reset i wszystkie konta skasowane, teraz trzeba czekac az otworza strone i zarejestrowac sie na nowo

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Przypominam wszystkim że dziś o godzinie 18 wystarowała 2 odsłona serwera (reset kont itp) za co bardzo przepraszamy.

Strona i team speak zostają przenoszone więc mogą chwilowo nie działać.

Zapraszamy na serwer

Opublikowano

Przypominam wszystkim że dziś o godzinie 18 wystarowała 2 odsłona serwera (reset kont itp) za co bardzo przepraszamy.

Strona i team speak zostają przenoszone więc mogą chwilowo nie działać.

Zapraszamy na serwer

Wszystko ladnie pieknie ale jak dlugo bedzie trwalo jeszcze to przenoszenie ? Bedzie mozliwa wogole rejestracja dzisiaj ?

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

co za idiota zrobil launchera jezeli nic nie ma w folderze mark dzieki temu ze tam nic nie ma wywala clienta pod koniec logowania.client upniety nie wiem na jakis ruski upload?bo pisze ze 12 h ma mi sie pobierac smiech na sali.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, jednak za wcześnie "puszczony"... Wszystkie zabezpieczenia powinny być bum-cyk-cyk skoro piszecie prezkę na MPC. Ja nadal będę czekał. Jestem dobrej myśli. Może coś z tego wyjdzie :x?

Diss_Stream.png

Opublikowano

stronka w dlaszym ciagu off, chyba ze tylko u mnie po wpisaniu revoir.pl w przegladarke otwiera sie strona "home.pl" ??

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...