Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5bon dodajesz normalnymi bonami.

Aha Dziękuje.

Jeszcze co Do bety to tak:

1.Kd się wkładac nie da do broni,do zbroji nie sprawdzałem,Kd Szamana pisze 5% i kd wita+5 pisze 200pz mam nadzieje ze na officialu bedzie to zmienione.

Przydało by się jeszcze wiki na forum gdzie co dropi i z czego.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada, chyba wszyscy czekający na jakiegoś priva zaczną tutaj, ja również. Z niecierpliwością czekam na start, tylko jeszcze nie wiem w jakim królestwie. Ale się zastanawiam czy się opłaca iść do lochu małp, bo z prezentacji nie zrozumiałem do końca, czy chodzi o to że będzie tylko lepszy drop z bossów czy z moobów również.

Opublikowano

Sie kurwa nie zesraj

Bazyl ogarnij trochę ok ? ... jakieś problemy z sobą masz chyba ;o czy coś ci się stało po tym co było ?;-) bo raczej mi się nie wydaje że ucierpiałeś za to ja ucierpiałem + broniłem ciebie i reszty ;-)

Przepraszam bardzo czy ja Ciebie straszyłem ? Zostałem ładnie poproszony przez 4m4zinga czy mogę Ci napisać prywatną wiadomość ponieważ on chciał Ci coś wytłumaczyć ponieważ piszesz takie głupoty nie mając żadnego pojęcia a dany temat . A jeżeli mnie poprosił to to zrobiłem bo kultura tego wymaga człowieku . Nie zagrasz na serwerze bo chciałem być miły dla niego ? Przykro mi że oceniasz ludzi w taki sposób . pozdrawiam :)

miły dla niego ? dla osoby która jak się coś powie źle (nawet w żartach) wypierd*la ci neta ? dla osoby która rozpierd**a cudzą pracę ? - chodzi o włamy na ts'y + ddos'y na inne serwery ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

o ja jebie to bd beta dziś dopiero. ?

Żegnam -.-

Beta trwa od paru dni a dziś jest koniec ;)

Czytaj stronę główną ...

Jaki max lvl? Bo nie doczytałem :D

120 ;)

bez gif.

Opublikowano

o ja jebie to bd beta dziś dopiero. ?

Żegnam -.-

Beta sie dzis konczy, czytaj ze zrozumieniem.

Mam nadzieje ze bedzie bez poslizgu i serwer wkrotce bedzie stal, bo juz oczekuje dobry dzien na start ;P

Opublikowano

a client jest nie chce mi się czytać tego spamu

Jest z bety mozesz go pobrac pozniej latke dograsz ktora bedzie niedlugo dzis

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Oj te hostingi są tak zrąbane idzie po 50 kilo na necie 36mb , odpuszcze albo poczekam na jakiś lepszy hosting .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Oj te hostingi są tak zrąbane idzie po 50 kilo na necie 36mb , odpuszcze albo poczekam na jakiś lepszy hosting .

a co do hosta sciagalem clienta bety...jako ze mam internet nie za dobry bo mobilny 7,2mb to sciagnelo mi sie w 25 minut wiec chyba pol godziny to nie problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...