Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

13k wyświetleń ;DD

Forum mniej więcej kiedy będzie gotowe???

Co do IS mówili wczoraj na Ts3 , że nie bd eq i broni 75 skoro dopią z metków i bossów ^^

L7VaIos.jpg

Opublikowano

strona nei chodzi. Jak otwieram jakies domeny wyskakuja

Przechodzą dns'y, o ok 17 powinno być.

Opublikowano

Pobrałem tego klienta mimo że jest off to chciałem uruchomić to jakaś biblioteka /.dll jest .. Niby jak mam to uruchomić?

Opublikowano

Pobrałem tego klienta mimo że jest off to chciałem uruchomić to jakaś biblioteka /.dll jest .. Niby jak mam to uruchomić?

Facet zainstaluj sobie winrar zęby rozpakować clienta :D:D

Opublikowano

Serwer zapowiada się bajera ;3 wbić to wbije , zobaczę jak się potoczy , pierwsze co Mnie tutaj na serwer przyciągnęło to wygląd wachlarzy , wreszcie wachlarz przypomina wyglądem wachlarz :D a nie dzwonek , po 2 broń na sure WP , wreszcie jest oddzielna , a nie z woja , chociaż mam nadzieję że zbalansowane jest dmg w broni a sure i bedzie oplacało się robić tą broń a nie wojownika .

Teraz coś ode mnie , grając na serwerach , a dużo ich było zauważyłem że ludzie hejutują administrację bo znają ich z innych serwerów i zawsze dają ciała , chociaż tak na prawdę to gracze sami sobie nie radzą z sytuacjami na serwerze i hejtują administrację ...

Sprawy co do serwera : można dać pelerynkę która jest nieskończona ? umiliłoby to grę , dodać szybszy resp metinów i bossów , bo jak na zapowiedzi jest 13k odsłon , to na serwer sporo graczy zawita ;> , tarcze epickie można dać 2 , jedne na sure i szamana a 2 na wojownika i ninje .

W bonach 6,7 - po 5 statystyk ? powinno być po 10-12 przy 1,5k pz i 80 wartosci ataku.

Można by także dodać KD na ludzi po 10 % i MPC , który wyjmuje pojedyńcze wybrane KD . To na tyle , jak będę coś jeszcze pamiętał napiszę ;p

GLELTm4.jpg

Opublikowano

o_O panowie mam neta ponad 30 mb/s a pobieram waszego clienta już 4 godziny,a pobrało się 83%,zróbcie coś z tym bo nie każdy będzie tak długo czekał.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

A właśnie jeszcze ciekawi mnie czy będą w sklepach to co

@up napisał

i te rzeczy co dodają 20% do hp , obrony i ataku, więcej pm

Opublikowano

Nismlo wole odpowiedzi teraz bo nie mam czasu leciec na topke w wtorek wram co Pracy i napewno 200 pierwszy nie wbije .. a jak jakis dzieciak co ma ferie ma dostac seta ktory zastopi najlepsze eq w grze to z gory podziekuje ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...