Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam problem dotyczocy donate silk kupilem przez mmmomat.com po czym za pkt ktore otrzymalem kupilem silki do tej pory nie mam nic pisalem juz do support nawet spamowalem facebooka narazie cisza .. moze ktos z Was cos doradzi .. Pozdr

Nowicjusz
Opublikowano

a mi jakis komunikat wyskakuje jakby inspekcja... czemu to w ogole nie jest przetulmaczone z vietnamskiego lolz

@edit

działą ! :*****

Opublikowano

euro najlepszy build to wizard str z warlockiem 40 i bardem 40 wtedy ownisz wszystkich ;)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

macie moze spolszczenie do gry bo pierwszy raz gram i nie ogarniam :D

KIM GRAC CHINA CZY EUROPA

jak grasz pierwszy raz to zmień serwer na jakiś z mega expem.. Zrób sobie każdego chara, każdy build i sprawdź jak się gra. Potem spróbuj tutaj. EU czy CHIn, obojętne. Niema tutaj walki "ras" jak w wowie.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

chodzi o to, że tutaj wbijesz 30lvl i zrobisz nową postać i tak pewnie z 6 razy i żeby nie marnować czasu na to tutaj, wejdź na serwer z expem 200, wbij max lvl w pare h i się przekonasz jaka postać Cie interesuje

Opublikowano

a ja nie chce zmieniac moze

o jezuu, to sobie tutaj graj.. Tylko nie zadawaj takich głupich pytań bo to nie jest jakiś poradnik do gry.. google nie boli "może" ?!.

Jest już środa, a ranking job nadal nie została zresetowany... co jest grane Administracjo ? Kolejne zaniedbania ? ;(

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

o jezuu, to sobie tutaj graj.. Tylko nie zadawaj takich głupich pytań bo to nie jest jakiś poradnik do gry.. google nie boli "może" ?!.

Jest już środa, a ranking job nadal nie została zresetowany... co jest grane Administracjo ? Kolejne zaniedbania ? ;(

Właśnie co z job rankingiem?! Mamy czekać do weekendu żebyśmy mogli jobować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...