Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrócą do czego ty zacząłeś tam grać 1 tydzień temu ja 1,5 miesiąca... aha

Ja A co?;/

gram od początku powstania serwera falusku :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gram od początku powstania serwera falusku :)

Chyba masz 15 lat ;/ i nie pisałem do Ciebie lolu

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Gdy miałem 15 lat to Ty jeszcze chodziłeś na czworaka :) a do kogo to pisałeś jak nie do mnie? ;) A i skończ już z tym offtopem bo tylko robisz syf w tym temacie i zniechęcasz innych do grania ;)

Zapraszam na serwer Ardebran :)

Opublikowano

Vallenrod, pewnie chodziło o to, że broniłeś tego serwa, gdy inni odchodzili:p Dziwi mnie nagle taka retrospekcja któregoś z użytkowników, że narzekacie a nie gracie. Nie chodzi o narzekanie tylko o to, że serwer jest żałosny. Nawet jeżeli jest jak mówisz, że mają swoje życie, to powinni zwinąć interes, a nie doić z ludzi resztki pieniędzy. Chociaż 98 jest ludzi to w sumie nie ma z kogo doić powoli.

btw. Piszę w tym temacie dlatego, że serwer był genialny od początku i fajny czas tam ludzie spędzili i po prostu smuci mnie obecny stan rzeczy.

Opublikowano

Abstrahując do tego co pisziesz "Gusto" masz fakt 15 lat i nie pisałem do Ciebie no ale widać szukasz zaczepki... Faktycznie broniłem servera ale to nie Częstochowa ....

Opublikowano

Jeszcze raz chciałem napisać że to ludzie powinni sobie zapewnić rozrywkę na serwerze a nie gmowie ;p czym więcej ludzi tym więcej funu. ale nie polacy tylko potrafią narzekać

co wy myślicie że oni nie mają własnego życia tylko 24/7 muszą siedzieć w grze i wymyślać wam zabawy jak dzieciom może teraz nadszedł taki czas że nie mają czasu i tyle koniec roku w końcu niebawem może czas oceny poprawiać

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

@UP działa co 2 dzień off ;O, server serverem chcieli zarobić to ich praca i muszą zapier... i hugo to obchodzi czy on ma 15 czy 1 dziecko ;O płace i wymagam ot co

Opublikowano

z update ktore bylo 22, naprawili te crashe, dzis 3 dzien mija i narazie jest ok.

z tego co widze wiekszosc odszedła bo poplakali sie ze nowe spoty beda dla tych co kupia silki, ale nie dali przeciez za silki tylko za honor tokeny!

Opublikowano

Jeszcze raz chciałem napisać że to ludzie powinni sobie zapewnić rozrywkę na serwerze a nie gmowie ;p czym więcej ludzi tym więcej funu. ale nie polacy tylko potrafią narzekać

co wy myślicie że oni nie mają własnego życia tylko 24/7 muszą siedzieć w grze i wymyślać wam zabawy jak dzieciom może teraz nadszedł taki czas że nie mają czasu i tyle koniec roku w końcu niebawem może czas oceny poprawiać

Aha, czyli jak kupisz laptopa z wadą, to sam sobie zapewniasz naprawę na swój kosz? Jesteś klientem na ardebranie, a GMowie to prezesi, którzy powinni dostarczać to, czego klient potrzebuje. Zbyt duże różowe okulary nosisz :)

Opublikowano

Aha, czyli jak kupisz laptopa z wadą, to sam sobie zapewniasz naprawę na swój kosz? Jesteś klientem na ardebranie, a GMowie to prezesi, którzy powinni dostarczać to, czego klient potrzebuje. Zbyt duże różowe okulary nosisz :)

jestem klientem kupuje silki otrzymuje je .... złe porównanie

tak jak kolega wyżej nie płacę za grę ani za to żeby robili eventy czy ch... wie co

Opublikowano

Powinno im zależyć na graczach, bo to dzieki nim oni tworzą ten serwer i dzięki nim dostają dotacje.

A wiadomo że zaufanie jest trudno zdobyć zatem strasznie łatwo jest je stracić, więc jak chcą coś zrobić aby przyciągnąć graczy to powinni też dać cośod siebie.

A rozrywki sobie samemu szukać to po co taki serwer, to już dobrze że nie musze sobie go jeszcze sam postawić.

Bo serwer już upadł nie ma co po nim zbierać zostali niedobitki wierzący w lepsze jutro...

To zaczeło działać jak nasz NFZ postawili plcówke z lekrzami przychodzą pacjęci, a lekarze mają ich w dup...

Opublikowano

Nie chodzi o same silki... Ardebran to praktycznie firma, wiadomo że na czarno, ale jednak. Otrzymują zyski z dostarczanych usług. Dlaczego moje porównanie jest dobre? Nie wyobrażam sobie, żeby NC soft (Aion, Guild Wars, Lineage) nagle postanowił olać serwery. Po prostu straciliby wszystko. Nie rozumiesz praw ekonomii, więc się nie wypowiadaj.

edit. Z resztą co ja się wypowiadam, obecny stan serwera mówi sam za siebie, więc powinno być to zrozumiałe i bez tego wyjaśnienia. Nie grałeś na starych privach widocznie i nie wiesz jak można zajebiście się serwerem zająć. Gdyby nie debile 14-letni hakierzy, to do teraz stałyby takie serwery Myth.

Opublikowano

stan serwera na dzisiaj: 75 osob online, wszyscy opuścili ten serwer . Administracja kompletnie olała serwer - brak eventów już 2 tydzień. Jak widać Polski GM nawet nie ma odwagi napisać tutaj dlaczego to wszystko tak się potoczyło, 0 przeprosin, nawet nie próbuje się wytłumaczyć, jak widać jest zwykłą piz.. . Wypłukali ludzi z pieniędzy za silki , naobiecywali jaki ten serwer będzie zajebisty i olali sprawe - GRATULACJE.

Opublikowano

Ta najgorsze jest to, że praktycznie na każdym z nas te gnoje zarobiły. Myślę, że większość poświęciła te 4 zł bo silki tanie, ale widać teraz, że wiedzieli co robią dając takie ceny.

Opublikowano

Ta najgorsze jest to, że praktycznie na każdym z nas te gnoje zarobiły. Myślę, że większość poświęciła te 4 zł bo silki tanie, ale widać teraz, że wiedzieli co robią dając takie ceny.

cwaniacy, są i tacy co kupowali po 2-3k silków, sam kupiłem ponad 1k. Najlepsze jest to, że uczestniczył w tym "Polak". Zwykli złodzieje. Usuńcie w cholere ten temat albo zamknijcie.

Opublikowano

Jeszcze ta reklama "100Eu for 15000 silks" oraz na ich forum na zapytanie jakiegoś użytkownika odpowiadają reklamy- czegoś takiego nie widziałem xD chamy, prostaki, złodzieje i wrzody na zdrowym ciele narodu!

Opublikowano

nic nie zrobią bo im się nie chce... powinni chociaż powiadomić że nie będą mieli czasu

Opublikowano

KURWA GM ODEZWIJ SIĘ W KOŃCU A NIE W CHUJA LECISZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...