Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobili reset no i coś się zjebało :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Na 7 dni, w 4-5 są jakieś problemy z serverem. Jak nie C7 to problem z dedykiem. Rozumiem, że coraz więcej ludzi przychodzi i jesteście zachwyceni sytuacją, ale jak tak dalek pójdzie to będziesz częściej off niż on. Zróbcie coś z tym... Mam również propozycję odnośnie wykorzystania lokacji Roc Mountain. Czy nie moglibyście włączyć jej do gry z mobami, które są oryginalnie na niej, ale zmniejszyć każdemu z nich lvl o 10? Byłyby w tedy na tym samym poziomie co na Takli a z pewnością więcej miejsca do expa by się przydało bo na pustyni nie da się już ruszyć. Prosiłbym o przemyślenie sprawy i/lub zrobienie ankiety na stronie co sądzą o tym gracze.

Opublikowano

@up ciekawy pomysł dla ludzi którzy chcą bot pt=) jestem za:P . a co do servera to już mnie to lekko wku..a

czyżby po raz kolejny projekt przerósł ekipę?:/

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Na 7 dni, w 4-5 są jakieś problemy z serverem. Jak nie C7 to problem z dedykiem. Rozumiem, że coraz więcej ludzi przychodzi i jesteście zachwyceni sytuacją, ale jak tak dalek pójdzie to będziesz częściej off niż on. Zróbcie coś z tym... Mam również propozycję odnośnie wykorzystania lokacji Roc Mountain. Czy nie moglibyście włączyć jej do gry z mobami, które są oryginalnie na niej, ale zmniejszyć każdemu z nich lvl o 10? Byłyby w tedy na tym samym poziomie co na Takli a z pewnością więcej miejsca do expa by się przydało bo na pustyni nie da się już ruszyć. Prosiłbym o przemyślenie sprawy i/lub zrobienie ankiety na stronie co sądzą o tym gracze.

Przepraszam ale jak do tej pory licząc tamten tydzień i ten było jakieś 2 przerwy związane z C7 czyli błąd logowania. Więc przestań gadać głupoty.

Opublikowano

Przepraszam ale jak do tej pory licząc tamten tydzień i ten było jakieś 2 przerwy związane z C7 czyli błąd logowania. Więc przestań gadać głupoty.

słabo Ci idzie czytanie ze zrozumieniem

Opublikowano

serwer chodzi już grubo ponad miech, 1-2 dni problemów to nic. Każdy ma swoje życie i swoje sprawy do załatwienia, więc nie zawsze administracja jest online. Szacunek, serwer fajny, fajni ludzie, gra się super.

@ps WBIJAĆ NOLAJFY I PRZESTAŃCIE PŁAKAĆ, ŻE OFF. :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem to całkiem przydatna rzecz, polecam - Żanet Kaleta.

02/04, 07/04, 08/04, 11/04 - daty problemów z serverem, nie tylko C7, ale również z dedykiem :)

Całkiem przyjemnie zaczyna się robić

Opublikowano

1-2 chyba wczoraj i dziś... jak ktoś coś robi i na tym zarabia to się musi ogarnąć a nie;P

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem to całkiem przydatna rzecz, polecam - Żanet Kaleta.

02/04, 07/04, 08/04, 11/04 - daty problemów z serverem, nie tylko C7, ale również z dedykiem :)

Całkiem przyjemnie zaczyna się robić

Właśnie widzisz czytanie ze zrozumieniem i tobie się przyda. A moja odpowiedz jak zdążyłeś zauważyć albo nie, skierowałem do pierwszego zdania czyli "Na 7 dni, w 4-5 są jakieś problemy z serverem. Jak nie C7 to problem z dedykiem ". To sama wyjaśnienie kieruję do kolegi tytanowy.

Opublikowano

podajcie mi ts tego servera ??

albo swoich gildi bo bym sie przyłączył do wspólnej gry

http://www.mpcforum.pl/topic/438909-szukam-oferuje-gildie/ ! Tutaj piszemy wszystkie ogłoszenia parafialne dotyczące gildii. Kolejne posty, w których będziecie szukać/oferować gildię będą nagradzane warnami. Od tego macie temat...

Opublikowano

nie jest mały tylko botów jest dużo... No i tutaj moby się bugują, czyli zabijesz całego respa to pojawi Ci się tylko połowa, bo 2 połowa będzie zbugowana i będzie w innym miejscu, poza spotem :)

Opublikowano

Krwa Ci z Ardebrana to sobie chyba jaja robią.. Ile można czekać na te silki z paypal'a... Ktoś powinien się tym zająć a nie, ludzie czekają nawet po 2 dni i rezygnują z silków. Normalnie tylko zniechęcają do grania na tym serwerze ...

Opublikowano

zobacz czy transakcja została zaakceptowana bo jak nie to znaczy że nie doszła im kasa a jak nie doszła im kasa to jak mają dodać silki? :D

btw. paypal to największy syf jaki może być wg. mnie dlatego donate robie przez mmomat :)

TaI6c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...