Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krwa Ci z Ardebrana to sobie chyba jaja robią.. Ile można czekać na te silki z paypal'a... Ktoś powinien się tym zająć a nie, ludzie czekają nawet po 2 dni i rezygnują z silków. Normalnie tylko zniechęcają do grania na tym serwerze ...

Przepraszamy za wszystkie problemy, ale to nie jest nasza wina. PayPal znów zablokował nasze konto bez jakiegokolwiek wcześniejszego kontaktu z nami. Wymagają od nas przesłania kilku dokumentów oraz wyjaśnienia kilku spraw. Zajmiemy się tym jak najszybciej, jednak zalecamy wszystkim wycofanie lub anulowanie płatności z PayPal'a.

Mogę powiedzieć, że administracja PayPal'a jest bardzo nie profesjonalna i nie rzetelna w tym co robi, a kontakt z "pomocą" nie wnosi nic do sprawy, zatem rozwiązanie nawet najmniejszego problemu z tą firmą wiąże się z nie lada wyczynem, jednak zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby PayPal wrócił.

Zalecamy kupowanie silków za pomocą: http://www.mmomat.com, jest to bardzo bezpieczny system, który oszczędzi wam jakichkolwiek kłopotów, a silki znajdą się na waszym koncie w ciągu 1 sekundy po zakupie.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy za problemy.

ARDEBRAN™.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Google Chrome zablokował dostęp do tej strony na mmomat.com.

Na tej stronie została umieszczona treść od zamowprzez.nazwa.pl – znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania.

Super. Na mmomat można było dokonać zakupu EC poprzez PayU. Dlaczego tego teraz nie ma tej opcji?

Opublikowano

I znowu logowanie ze****e ile można? Gram tu od 4 dni i jak narazie słabo to wygląda.

P.S: nie obchodzą mnie zdania tych co grają miesiąc, mam swoje.

Opublikowano

można coś więcej na ten temat ? :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

nom coś jest nie tak.. jak na początku ten serwer dla administracji był fajnym, ciekawym doświadczeniem to teraz stał się dla nich trochę problemem. I efekty są widoczne.

Opublikowano

Takim sposobem to im ludzi nie będzie przybywać :) widać że nie mają czasu na zajęcie się serwerem... szkoła,praca itp. :D

nie wystarczy tylko odpalić serwer :) zrobić unique event i wszyscy zadowoleni....

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

Opłaca się tu jeszcze wracać? ... Coś się dzieje na serwerze?

w sumie to job trochę ruszył bo są nagrody za 3 pierwsze miejsca :D i z ctf sa ice trophy które sie wymienia tez za flagi,adv elki itp

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

Fajnie się gra na servie, klimat jest, poznałem sporo fajnych ludzi, eventy zajebiste, ale przez to, że server jest kilka godzin off tracę chęć na grę, mam nadzieję, że ogarniecie to i będzie jak najmniej takich sytuacji, z tego co pamiętam to wczoraj było podobnie, albo to było 2 dni temu .

Opublikowano

No właśnie..ciekawe co to będzie bo faktycznie czym dłużej off tym mniej się chce wracac niestety..;/

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Nikt normalny nie postawi swojej pracy czy szkoly na rzecz tworzenia serwera w silku. Wiadomo że większość serwerów upada szybciej niż się zdążą zareklamować. Dajmy troche czasu administracji, zobaczymy co się stanie.

Opublikowano

Ach.. tyle czasu i nic nie zmienione boże...dodajcie coś do item maila albo coś...

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

@ up ty chyba jesteś głupi ;/ idź poczytać

@ nie ogarniają bo ich to przerasta i tyle ;P

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Ach.. tyle czasu i nic nie zmienione boże...dodajcie coś do item maila albo coś...

wyraźnie chyba pisze "Old School" w topicu ? nie myśl sobie, że Ci sun wypadnie z unique który spawni się w "arena unique" a potem połowa serwa będzie latała w sunach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...