Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ! Udało mi się rozwiązać problem z internetem !

Ale teraz jest kolejny xD

Na tym wirtualnym Windowsie pobrałem elegancko LoL'a, potem zainstalowałem i gdy próbuję otworzyć jest błąd : Nie można uruchomić aplikacji,ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

Działą kilka stron wcześniej jest nowa wersja;c niech jakiś mod to zupdatuje i nie będzie problemów

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Witam ! Znów poradziłem sobie sam z problemem, ale znów jest kolejny ...

Mam już wszystko pobrane, poinstalowane, skonfigurowane i odpalam BOTa, klikam F1 i nic sie nie dzieje, na pierwszej stronce bota pisze : STEP : Creating game in 5 sec. Jak to naprawić ? :/

Opublikowano

@up

Resetuj aż do skutku (kiedyś tak zrobiłem 0_0)

PS. Masz TTBota na 3.7 ? Post wyżej dałem linka

Mam tą Twoją wersję i kilka innych, na żadnej nie działa. Jak zresetować?

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Ma ktos linka bezposrednioo do sciagniecia tego VMware Workstation ? bo ten w 1 poscie nie działa.

Testowe (30 dni)

http://www.dobreprogramy.pl/VMware-Workstation,Program,Windows,13322.html

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/wirtualizacja/VMware_Workstation.html

Wracając do mojego problemu, bocik już działa (ściągłem jakąś wersję updated to 3.7), ale gra tylko 1v1 na dominionie i dostaję za to mało expa, da się zrobić, by grał 3v3? Na filmiku gra 3v3. Słyszałem o wersji 2.6, na której to podobno działa, ale nigdzie downloadu znaleźc nie mogę, kopsnie ktoś? :)

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Od dzisiaj bot 3.7 sobie nie radzi mianowicie loguje się ale potem nie wybiera gry tylko uruchamia przeglądarkę explorera to może mieć związek z ogłoszeniem DREAMHACK 13 na tle.

Opublikowano

@up

poszukaj na torrentach.

@topic

nie działa, tak jak 2up uruchamia się explorer.

już wszystko działa, przez noc nabił 2 x 5 lvl i 1 x 10 lvl ;))) masz like

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...