Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Rozpisałeś się nie ma co.Możesz się śmiać mam to gdzieś ale wyżej już parę osób pisało to co ja oprócz odwdzięczenia się serwem także jak masz bekę z tego to zasmuca mnie Twoja osobowość...Jak oglądasz kabaret to Ci pewnie pampers przemięka :)
Opublikowano

Zabezpieczenia - faza końcowa
Strona główna - 60% .

Team Speak - Skończony, trzeba przenieść na maszynę i zabezpieczyć

Teraz testy serwera i niedługo forum .
Zbliżamy się ku końcowi , kilka poprawek i lecimy z koksem ;)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Rozpisałeś się nie ma co.Możesz się śmiać mam to gdzieś ale wyżej już parę osób pisało to co ja oprócz odwdzięczenia się serwem także jak masz bekę z tego to zasmuca mnie Twoja osobowość...Jak oglądasz kabaret to Ci pewnie pampers przemięka :)

Dokładnie, do tego dokładam Cole + Hamburgery z MC ;>

Tak po za tym, to widzę te zabezpieczenia: wgranie firewalla i skonfigurowanie go - ach ta filozofia :D

90% zabezpieczeń to gówno, jedyne te 10% coś daje ;>

Opublikowano

Dokładnie, do tego dokładam Cole + Hamburgery z MC ;>

Tak po za tym, to widzę te zabezpieczenia: wgranie firewalla i skonfigurowanie go - ach ta filozofia :D

90% zabezpieczeń to gówno, jedyne te 10% coś daje ;>

Ja bym nie był tego taki pewien, że takie typowe co ty masz na myśli wgrają :) Serwer jest totalną nowością :) I wierze, że wgrają coś, co zgasi takich ludzi żyjących żenującym przeżytkiem "standardowych" privów

Opublikowano

Ja bym nie był tego taki pewien, że takie typowe co ty masz na myśli wgrają :) Serwer jest totalną nowością :) I wierze, że wgrają coś, co zgasi takich ludzi żyjących żenującym przeżytkiem "standardowych" privów

Tak na pewno.

Jeśli to jest ta sama ekipa co kiedyś robiła inny serwer, to, to w 101% będzie niewypałem ;>

Pzdr.

Opublikowano

Eh.. Katharis, ale hejcisz ;) Oczywiście każdy porządny hejter wie co to za ekipa chociaż z nią nie gadał, a cały team ma własne wymyślone nicki pod server..Czyli Cesar w innych grach i reszta zespołu również.. Nicki tak jak pisałem są specjalnie wzięte pod motyw Rzymu zresztą o tym pisał Legionista ;) Zabezpieczeniami to ty się nie zajmuj.. Gówno wiesz, a będziesz się mądrzył by wyjść na większego idiotę.. Skoro mówią że zabezpieczają to widać to robią, a dopiero po starcie możesz ocenić ich pracę.. Bo jak na razie pełno hejtu, nie wiadomo jakich kłamstw, aserver nawet nie wystartował.. Informacje brane są z dupy... Poczekajcie na start servera, a nie teraz większość debili piszę by delikatnie odwieść ludzi od tego serva bo " może wejdą na mój server hamachi "...

Zbieram like ;x

Opublikowano

lol ? hard rosy FMS zbroje na 61 lvl u NPC

porażka widać że wgrał jakiegoś gotowca i zmienił rady ^ ^

Edit@ boże tu wszystko jest u handlarzy od pereł az do metalu te wyposażenie NPC to jak na fun/pvp

ziomek chyba nie wiesz co to znaczy serwer "hard"

Opublikowano

Edit@ boże tu wszystko jest u handlarzy od pereł az do metalu te wyposażenie NPC to jak na fun/pvp

Kurwa.. Wkurwiać mnie zaczynacie.. Wyjazd do poprzednich postów bo zacznę serio zgłaszać.. I gówno mnie teraz obchodzi czy to ja dostanę % czy nie.. Bo kurwa gówno wiecie, gówno widzieliście, a gadacie jakbyście wiedzieli wszystko. To ty "ziomek" nie wiesz czym jest hard widać.. Odsyłam do googl np. bo nie chce mi się zbytnio pisać bo pisałem chyba z 15x o tym samym..

@Edit. Ponosi mnie czasem wiem.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Porazka to na ciebie wolaja w szkole zapewne.

Gdybys przeczytal uwaznie to jest to serwer hard z elementami medium/easy

To ze sa u npc nie znaczy ze kazdego bedzie na nie stac.

Po za tym takiego polaczenia jeszcze nie bylo,ale mam nadzieje ze nie okaze sie "niewypalem"

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Zabezpieczenia się dzielą na różne dziedziny panie mądrala tam u góry ;)
Zabezpieczenie klienta żeby nikt nie mógł sobie go wypakować, zabezpieczenie strony oddzielne, całego dedyka, forum, Team Speak'a, archiwizacja i inne pierdoły, widać Twoje szerokopasmowe pojęcie o zabezpieczeniach ma się jak dwukierunkowa droga Polska do 10 pasmowych dróg w Ameryce ... :rolleyes:

Czy kiedykolwiek ktoś połączył ciężki exp i drop z takimi innowacjami , questami, misjami, dodatkami ?
Na perełkę jedną czerwoną zarobisz do 60 poziomu , a żeby zrobić broń na +1 na 95 poziomie potrzeba CI po 5 pereł każdego koloru + kasa .
Rzeczywiście łatwo mmm ? :)

I jaka znowu ekipa ? Jesteśmy nowi na rynku , mamy swoje udziały w budowie innych serwerów, mamy udziały w byciu top na innych serwerach ale nigdy nie potawiliśmy czegoś swojego .
Teraz nadszedł czas na Nas dlatego stąd ten projekt , a czemu Rzym ? Bo to piękny motyw z wielkim zasobem literatury, kultury, militarii , historii .
I dzięki takowemu systemowi możemy wprowadzić wiele innowacji .
Dziękuję za uwagę .
Pozdrawiamy w imieniu swoim i Teamu ;)

Ps. Darni jest naszym Grafikiem i jest również Administratorem serwera Legion MT2 . Proszę o więcej szacunku do niego w wypowiedziach, jak widać jego odpowiedzi są uprzejme i prosiłbym o reagowanie spokojem na spokój ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Legionista92@ o czym ty mówisz przecież BS v3 by padmak potrzebuje tylko 2 pliki do odpalenia

switchbotv3.dll i Dll-Injectorv2 więc co ty chcesz blokować w Cliencie <3

no chyba że ty blokujesz Bs w pythonie

do zablokowania KM zgodzę sie bo się da

WH możesz sobie zablokować ale w pliku index wystarczy dopisać w pewnym miejscu dmg i WH działa : )

Opublikowano

A teraz taki post do innych graczy.. Nie róbcie chamskich reklam w innych prezentacjach.. Jest to dziecinne i zupełnie niepotrzebne... Wystarczającą reklamą jest informacja w sygnaturze w postaci obrazka i tyle..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Padmak ? Tak, wykorzystuje 2 pliki do załadowania ale my mamy na to inny sposób a pisać o nim nie będę bo ktoś się jeszcze "z cwani" .

Sposób znaleziony na inforge , działa bez zarzutu :)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Padmak ? Tak, wykorzystuje 2 pliki do załadowania ale my mamy na to inny sposób a pisać o nim nie będę bo ktoś się jeszcze "z cwani" .

Sposób znaleziony na inforge , działa bez zarzutu :)

i tu cie mam bo BS potrzebuje 4 pliki do poprawnego działania Bs/a więc gówno wiesz a te pliki sa w folderze z Bs/em ^^

w takim razie zrob ss z serwera jak po odpaleniu Bs wywala Crash/a

chyba to nie jest taką tajemnicą

dla twojej wiadomości BS nie potrzebuje żadnego pliku w Cliencie prócz exe :) usuniesz plik exe to jak gracz odpali cleinta ? ogarnij i nie kłuć się ze mna tylko daj te głupie ss ^^

też mogę napisać "zablokowałem Bs/a" a po wejsciu na serwer BS i tak będzie działał

Opublikowano

Wybacz ale w rozmówkę się nie wciągnę . Wiem swoje co potrzebuje i 2 pliki są wykorzystywane do załadowania , to, że Ty uruchamiając padmaka wybierasz 1 lub 2 pliki do załadowania to nie znaczy, że one są potrzebne do działania BSa chłopcze :)

Tyle w temacie, wracam do pracy , chciałem tylko dać znać, że żyjemy i prace trwają ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Wybacz ale w rozmówkę się nie wciągnę . Wiem swoje co potrzebuje i 2 pliki są wykorzystywane do załadowania , to, że Ty uruchamiając padmaka wybierasz 1 lub 2 pliki do załadowania to nie znaczy, że one są potrzebne do działania BSa chłopcze :)

Tyle w temacie, wracam do pracy , chciałem tylko dać znać, że żyjemy i prace trwają ;)

Dalej czekam na SS Crash/a

CheaTOver po to żeby ściągnąć graczy na serwer ;)

z Sławnych Techników MT2 nikt nie zabezpieczył Bs/a więc dlaczego mam wierzyć że oni to zrobili

dobra poczekam do startu lub udostępnienia Clienta ale wtedy zobaczycie kto miał racje

Opublikowano

Ale nie wiem po co.. Sory że tak się wcisnę do tej całej dyskusji.. Jeśli jest crash to zobaczysz go po starcie.. Jak nie ma to będziesz mógł wyśmiać server wsio.. Nie wiem po co miał by pisać że zabezpieczył server przed BS bez zabezpieczenia go.. Ja tam się zbytnio na tym wszystkim nie znam, ale nie dążę do udowodnienia sobie czegoś bo na starcie można wszystko samemu udowodnić..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Mam Pytanie:

Kiedy Przewidywany Start Officiala? 3 marca

Kiedy będa Linki Do stronki? w najbliższych dniach

Kiedy będzie Client? 3 dni przed startem

Pozdrawiam <3

cooltext532827039.png

Opublikowano

19645926831796042433.png

I taki komunikat plus crash będzie wyskakiwał jak będziesz chciał odpalić to gówno :)

Nie, to nie jest brak plików lub złe używanie padmaka i tej całej aplikacji, wszystkie pliki c++ jak i dll posiadam, świeża przed 3 tygodniowa reinstalka systemu .

Ps. Daruj sobie swoje tłumaczenie , że to błąd i żadne zabezpieczenie, tak mam przy każdym Bonus Switcherze jak i inni którzy próbowali to odpalić na XP , win 98, Windows 7 czy 8 a nawet vista .

To, że inni nie potrafią zabezpieczeń zrobić nie znaczy, że my nie umiemy .

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

19645926831796042433.png

I taki komunikat plus crash będzie wyskakiwał jak będziesz chciał odpalić to gówno :)

Nie, to nie jest brak plików lub złe używanie padmaka i tej całej aplikacji, wszystkie pliki c++ jak i dll posiadam, świeża przed 3 tygodniowa reinstalka systemu .

Ps. Daruj sobie swoje tłumaczenie , że to błąd i żadne zabezpieczenie, tak mam przy każdym Bonus Switcherze jak i inni którzy próbowali to odpalić na XP , win 98, Windows 7 czy 8 a nawet vista .

To, że inni nie potrafią zabezpieczeń zrobić nie znaczy, że my nie umiemy .

OK, tak zabezpieczyliście klienta, ale starsza wersja SwitchBota od Padmaka (v1.7) na KamerModzie chodzi bez problemu. Nie spekulujcie, bo to jest prezentacja serwera, a nie dyskusja, jakie cheaty działają, a jakie nie. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...