Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CyberProdukcje Forum będzie dostępne w Środę :]. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych komplikacji i wszystko będzie na czas :) Jak dla mnie wymarzony start to:

1.Client 1/2 dni przed startem - pamiętajmy o ludziach ze slabszym lączem .

2.Rejestracja 12/24 h przed startem -gdy da się rejestracje 5 min przed startem to:

a) Będzie lagowala strona - blędy

b.) Może nie dojść na czas link rejestracyjny (jeśli w ogóle takowy ma być )

3. Forum tak jak napisaleś legionista w Środę - dość czasu na poznanie się

4.Wszelkie nakladki podane też godzine/3h przed startem (zależnie od ich wagi)

5. Client zuploadowany na parę stron aby prędkość byla jak największa i w razie awarii jednej strony zawsze byla zastępcza ;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Hehe .
Klient będzie zuploadowany na 8 linkach .
Strona będzie dzialała bez szwanku , klienta udostępnię Wam osobiście 3 dni przed startem jak tylko przeniesiemy wszystkie pliki na dedyk .
Maszyna jest zbyt mocna zeby były na niej lagi .

Zbliżamy się do wielkiego otwarcia .

BONUS - Wojna Królestw ;

Przebiegać będzie następujący, otóż. Na wojnę będzie można wejść od +70 poziomu .
Wojna trwać będzie 30 minut . Co 10 minut na czacie będzie automatycznie wyświetlał się wynik kto prowadzi .
Każde zabicie gracza to 3 pkty .
Królestwo które po 30 minutach będzie miało najwięcej punktów wygrywa .

Możecie się bez przerwy bić i bić i bić przez całe 30 minut :)
Po otwarciu system oczekiwał będzie na Wasze wejście przez 5 minut, potem będzie totalna sieka .
Czyli 3 królestwa, każde na każde bez limitów i zero zasad , typowe RPG'owskie wirtualne i brutalne MORDOBICIE :) :)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Uhuhu czyli okazja do wyżycia się wręcz wspaniala ^^ nie omieszkam wbić ;]

Opublikowano

Nagroda dla zwycięskiego królestwa jakaś ciekawa? ;P

Jedyne mnie co martwi to proporcje.. To jasne że w Jinno jest więcej ludzi, niż w Shinso czy Chunjo.. O dziwo zwykle przodowało Jinno w ilości osób, potem Chunjo i na końcu Shinsoo (dlatego wybrałem to królestwo bo mniej ludzi ^^).. Teraz jest Jinno>Shinsoo>Chunjo :( Nie wiadomo czemu :P Ale do sedna - Jeśli w Jinno będzie 500 osób i 300 przyjdzie.. A w Shinsoo będzie 200 osób i 100 przyjdzie.. To 300vs100 ? ;d Jeśli tyle osób wejdzie to można się spodziewać faktycznie niezłej jatki i lagów ;P Może no nie wiem.. Coś zróbcie by ograniczyć ilość ludzi wchodzących na tą wojnę.. Tak jak pisałem będzie za dużo osób po stronie Jinno :P

Zbieram like ;x

Opublikowano

Ciekawym dodatkiem byłoby jakieś zrównoważenie ludzi należących do danego królestwa, przykładowo gdyby proporcjonalnie było jinno, shinso, chunjo 4:1:1 to więcej osób by do jinno nie mogło dojść do czasu, aż by się reszta królestw zapełniła : )

Opublikowano

Aray to troszke nie jest zgodne z wolnością, na początku gry dokonujemy wyboru a zamiast tego wyboru dokona za nas maszyna ? ja na przyklad chcę grać w Chunjo i nie chcialbym aby to zostalo mi uniemożliwione .Co do ilości ludzi naEvencie nie ilość się liczy a jakość ;] jak kto gra czasem w 3 osoby można rozgromić 30 ;]

Opublikowano

Można np. wprowadzić na wojny ogranicznik ilości osób wchodzących na wojnę.
100 JINNO 100 CHUNJO 100 SHINSSO

Opublikowano

Można np. wprowadzić na wojny ogranicznik ilości osób wchodzących na wojnę.

100 JINNO 100 CHUNJO 100 SHINSSO

Lipne : P W jednym królestwie wejdzie większość 70lev+ a u reszty niższe ze słabszym poziomem : ) Wynik z góry przesądzony : >

Opublikowano

Kogo masz na myśli mówiąc niższe poziomy ? Jak wojna od +70, więc takie poziomy już ekwipunek jakiś mają :)

Opublikowano

Skoro z tym jest taki problem to można zrobić tak, że będzie od pewnego lvl'a albo podzielić na mniejsze i większe lvl'e (1 mapa dla większych lvli druga dla mniejszych lvli) i zrobić ograniczenie np. 150 osób z każdego królestwa =)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Myśle że bez sensu jest robić wojnę dla poziomów 70 - ;) podobno wbicie na tym serwerze 80 poziomu nie jest rzeczą trudną (później zaczynają się schodki)

Opublikowano

Momentami za bardzo wybrzydzacie ....
Bądźcie w 50 na wojnie, zbierzcie najlepszy skład i możecie rozgromić każdego .
Widzę, że im więcej piszę i więcej Wam przedstawiam tym bardziej kombinujecie i coś Wam się nie podoba, szukacie dziury w całym zamiast odrobinę to docenić .
Już siedzę cicho . Najnowsze informacje w publikacji oficjalnej będą bo za dobrze macie ;)

Darni a Ty paprochu dawaj na gadu bo robota czeka Mendo Ty <3

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

hehe My nie krytykujemy, tylko staramy się doradzić : ) Wiemy i widzimy, że wiecie co robicie, jednak nigdy nie wiadomo ;D

Opublikowano

A kiedy oficjalna publikacja? ;P Może i masz racje że w 50 najlepszych rozwalimy każdego.. Gorzej jak oni wezmą 100 najlepszych ^^ No ale nic.. Na PLu jakoś działa to i tutaj można .. ( na PLu byłem ostatnio z 1,5 roku temu więc nie wiem czy jeszcze to organizują.. Akurat w evencie na globalu biło się chyba GMów ;d Pewien nie jestem :D )... Poza tym, zawsze są 3 królestwa :P Jakoś to będzie ;)

Kto gdzie będzie grał? Shinsoo <3<3

Zbieram like ;x

Opublikowano

Największa zwała była, gdy GM zrzucił Niebieską śmierć i nikt nie potrafił jej ogarnąć :D To były czasy :<

Ja będę w shinsoo ♥ :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...