Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na który wszyscy czekali.To jest prawda od wielu lat pykam w metka i takiego czegoś nie widziałem.Serwer robiony z ogromną pasją a takich brakuje.Legionista jak na razie Administrator roku ^^ chociaż jest jego początek.Oby Twoje pobyty na serwerze nie były sporadyczne i żebyś myślał przy wprowadzaniu updeitów :D Ponieważ jak na razie połowa nowości na serwerach to po prostu niszczenie ich...Niby udogodnienia dla graczy a same bugi.Wiem,że masz coś w głowie po tym jak się wypowiadasz i mam 99% pewności,że nie zrobisz chłamu z serwera!Ludzie wbijajcie jak tylko serwer wystartuje!A i mam prośbę pokaż jeszcze coś co wprowadzisz na serwer^^ wiem pisałeś,że więcej nie pokażesz przed startem ale malutki bonusik dla fanów ^^

Opublikowano

Piter1910W - Twoje słowa są bardzo motywujące i budujące, skoro ktoś darzy mnie zaufaniem to nie zepsuje tego .
Na pewno będę trzymał pieczę nad serwerem .
Jednak zaznaczam, że gdyby nie 2 osoby z mojego teamu nic byśmy nie osiągnęli , wszyscy mamy ogromny wkład w pracę, są bardzo uprzejmi i równie ambitni .
Więc wielkie zasługi również należą się im .

Co do bonusu, bonus jest taki, że dedyk już stoi a dzisiaj pojawi się już forum , około godzin wieczornych , śledźcie temat bo na pewno podam link do forum ;)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Legionisto nie znam reszty teamu ale skoro współpracują z Tobą na pewno mają pojęcie i nie są zwykłymi dzieciakami którzy potrafią tylko psuć serwer.A takich przypadków było wiele.Cieszę się,że moje słowa coś znaczą dla administracji a nie są pustą gadką jak rzucanie grochem o ściane:).Coraz więcej osób z mojego kręgu chce tutaj grać i każdy czeka na byle jaki news :D

Opublikowano

Już tłumaczyłem . Wbicie poziomu 70 czy 80 nie będzie wyzwaniem, schodki zaczynać się będą od 90 poziomu dopiero .

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Gdyby tylko skile były wbijane normalnie Ku - które leciały by ze skrzynek np. po 5 sztuk, to by było zajebiście.

I jeszcze zbroje z Tu*ra (tuor serwer) to kurde nawet bym nie myślał, czy wbijać tylko 1oo% bym zagrał. Te zbroje odrzucają, nigdy się na żadnym serwerze nie przyjeły

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Gdyby tylko skile były wbijane normalnie Ku - które leciały by ze skrzynek np. po 5 sztuk, to by było zajebiście.

I jeszcze zbroje z Tu*ra (tuor serwer) to kurde nawet bym nie myślał, czy wbijać tylko 1oo% bym zagrał. Te zbroje odrzucają, nigdy się na żadnym serwerze nie przyjeły

Skille są wbijane dzięki KU które lecą ze skrzynek.. :)

Patrzę na tego twojego Tuora i muszę Ci powiedzieć ze 1 zbroja jest raptem taka sama jak na tym serverze.. Napisać że zbroja jest z Tuora była by bredniom bo sam server nie zaprojektował tej zbroi na własne potrzeby :)

Zbroje odrzucają? Powiedz gdzie jest o nich napisane i że się nie przyjęły? Może nie są wykorzystywane bo nikt ich nie widział? Nie twierdzę że są autorstwa Legionisty czy kogoś z jego zespołu.. Po prostu jakoś je znalazł :) Czy zbroja jest ładna czy nie .. Dyskutować myślę można długo bo każdy lubi co innego ^^

@Edit. źle zrozumiałem twój post z tymi zbrojami ;P

Zbieram like ;x

Opublikowano

Taka mala prośba ode mnie nie do Administracji lecz do graczy, JEśli macie jakieś pytanie przewincie parę stron aby się upewnić że nie zostalo ono już zadane. Widzę pytania na które odpowiedz zostala udzielona wiele razy, a nie jest to potrzebne :) (chodzi mi o szczególnie o pytania dotyczące daty startu, otwarcia forum, Ts).

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Nagroda dla zwycięskiego królestwa jakaś ciekawa? ;P

Jedyne mnie co martwi to proporcje.. To jasne że w Jinno jest więcej ludzi, niż w Shinso czy Chunjo.. O dziwo zwykle przodowało Jinno w ilości osób, potem Chunjo i na końcu Shinsoo (dlatego wybrałem to królestwo bo mniej ludzi ^^).. Teraz jest Jinno>Shinsoo>Chunjo :( Nie wiadomo czemu :P Ale do sedna - Jeśli w Jinno będzie 500 osób i 300 przyjdzie.. A w Shinsoo będzie 200 osób i 100 przyjdzie.. To 300vs100 ? ;d Jeśli tyle osób wejdzie to można się spodziewać faktycznie niezłej jatki i lagów ;P Może no nie wiem.. Coś zróbcie by ograniczyć ilość ludzi wchodzących na tą wojnę.. Tak jak pisałem będzie za dużo osób po stronie Jinno :P

Idź do jinno i nie zachodź w głowe ;)

CO do serwer zapraszam :D

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Idź do jinno i nie zachodź w głowe ;)

CO do serwer zapraszam :D

I tak wybiorę Shinsoo ;) Chodzi o równość ;P Ale temat jest skończony więc nie ma co pisać o tym :P

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dzisiaj jeszcze poświęcimy czas na zabezpieczenia .
Strona główna będzie mniej więcej wyglądała tak :

76383862186761004828.png

Grafika wykonana przez Naszego niezawodnego Grafika Damiana .
Mówiłem mu, że jest ładna ale jeszcze chce pokombinować pedancik :)

Forum jutro , powtarzam raz jeszcze .

To tylko Grafika - nie pokazałem pełnej grafiki bo Pan Grafik mi zabronił, chce was utrzymać w niepewności trochę łobuz jeden. Mam cichutką nadzieję, że tylu graczy online oraz kont a nawet i więcej będzie hehe :)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

No stronka pelna profeska widze :), kto wie może Pan Grafik potrafi przewidzieć przyszlość:)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Fajne, fajne, ale czy nie za ciemne? ;P Dla mnie mogły by być lekko jaśniejsze te wszystkie napisy, bardzo źle się czyta jak się zlewa ;P Tutaj widać, ale ładniej by się prezentowało.. Nie mówię tutaj o jakimś białym kolorze.. Po prostu lekko jaśniejsze.

Czy będzie opcja zobaczenia gracza w rankingu? Chyba każdy wie o co chodzi.. Klika się na nick w rankingu i można spojrzeć jaki ma lvl, ile grał, kim gra itd... Myślę że bardzo przydatna funkcja, pozwala sprawdzić np. ile dany gracz wbijał jakiś tam lvl.. Bardziej przydatne dla nowych graczy :)

Licznik będzie działał dobrze? ;P Mam nadzieję że nie będziecie "specjalnie" zawyżać czy cuś..

Mógł by ktoś przetłumaczyć to co pisze w news?

Dobrze rozpoznaję Wejście do Jinno? ;P

Ogólnie cała strona jest świetna ;P

Zbieram like ;x

Opublikowano

TO co w newsie to są teksty z internetu po prostu, żeby pokazać jak wygląda czciona jak mniemam :D. To chyba wejście do shinsoo ;)

Opublikowano

Napisane zostało to przez Cezara, administratora servera jak mniemam więc chyba nie... Ale może i masz racje ;P

Zbieram like ;x

Opublikowano

na strat wbiję ale moim zdaniem przy tylu nowościach broniach itp. hard nie pasuje lepiej jak by to był medium i ten biolog co 24h :/

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Forum będzie dzisiaj - podam link w temacie .

Nie śpieszymy się bo nie chcemy popełnić błędów, Tuor dostał dosy i przełożyli start ponoć na 8 marca .
A my tego zrobić nie chcemy, chcemy wystartować max 2 marca i bez żadnych błędów stąd takie zwlekanie i dokładność . ;)

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Na każde głupie zabezpieczenie przed bsem znajdzie sie cos:) Tak samo mówili Ci, którzy robili zmienianie bonów u NPC i sie chwalili, że nie pozmieniamy sobie bs'em. Minęło kilka dni i Sommer zrobił bs'a na takie coś. Więc wasze prace na marne pójdą.

Na serwerze zagram jeżeli skasujecie i poprawicie to co wam podaliśmy i ciekawe czy wystartuje tego samego dnia co powinien.

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...