Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CheaTOver, moze nastepnym razem zmien podejscie do innych ludzi poniewaz nie kazdy na tym forum jest hejterem czy klamca. :)

razerv.png

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, tyle że większość ludzi pisze bzdury na temat servera bez dowodów... Dlatego myślę każdy traktuje takich ludzi tak samo :) Nie ważne czy mają rację, czy też nie - do tej grupy zaliczam się i ja ;) Gdyby to ode mnie zależało połowa ludzi za swój debilizm nie miało by kont, ale niestety nie ode mnie to zależy ( a może i dobrze dla tych ludzi ^^ )... Nadal twierdzę że server może posiadać te itemy.. Co do tych ss'ów.. Dziwne, ale myślę że wszystko jest do wytłumaczenia :). Szczerze mówiąc wątpię by dawali takie info by potem nic z tym nie zrobić, ale mogę się też mylić.. Tak czy siak by się przekonać trzeba czekać do startu więc chyba dalsze zastanawianie się czy to fake czy nie, nie ma po prostu sensu

Zbieram like ;x

Opublikowano

Witojcie piękny pany ;d Serwer ogółem zapowiada się fajnie, trochę za dużo nowości ale myślę, że da się to jakoś przeżyć. Jeżeli chodzi o Administratora, widać że pisze konkretnie dojrzale jak to na takiej posadzie być powinno. Jeżeli serwer wystartuje na pewno zagram, tylko mam dylemat co do tych zbroi, jestem ciekawy skąd je wytrzaśli. :)

A tak apropo, jak dla mnie PD, tarcze 61/ zbroje 61 powinno się wyrzucić od mpc, ponieważ ma to być niby hard a co to za hard jeżeli zamiast siedzieć w Red Lesie i się męczyć z smerfami o dropnięcie Pd'ka to mamy go pod ręką ;(

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

A tak apropo, jak dla mnie PD, tarcze 61/ zbroje 61 powinno się wyrzucić od mpc, ponieważ ma to być niby hard a co to za hard jeżeli zamiast siedzieć w Red Lesie i się męczyć z smerfami o dropnięcie Pd'ka to mamy go pod ręką ;(

Z tego co wyczytałam, cena PD czy też pereł będzie dość wysoka co za tym idzie - drop w lesie nadal będzie opłacalny.

Czy ten start, który zapowiedziany jest na forum będzie oficjalny, czy to beta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...