Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że kolejny wróżbita.. Idź do cyrku.. Tam Cię docenią... Najpierw dowody, a nie.. "A to pewnie ich server to strzele idiotyczną odp. w prezce.."

80 lvl łatwo wbić bo max jest 130 i będzie powiększany.. Jak byś wbiłaj 80 lvl przez tydzień to przez ile wbijesz 130? -.-

Ilość zbroi i broni jest przez duży lvl.. Moim zdaniem znacznie fajniej jest co robić na servie, a nie tylko expić...

KD+7 - nie widzę w tym nic złego.. To że hard to musi być kd + 2?...

3.5k hp .. Hard czyli MUSI być 1k hp?... Bo 3.5k hp coś zrobi?...

6th został usunięty.. Widać go tylko na screenach, ale tak naprawdę go nie ma.

Człowieku, ale to już nie jest hard, tylko medium / easy.

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku, ale to już nie jest hard, tylko medium / easy.

Od kiedy.. Ehh.. Pisałem chyba z 30 razy w tym temacie... Co z tego że taki wysoki lvl, kd+7 itd....? Zbytnio przyzwyczaiłeś się do hardów typu KD +2 max, bony po 500hp, 2bronie - bojowy > syrek i wsio.. To jest server który zmienia to i dobrze..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dziwie się niektórym który zacięcie Nas bronią i dziwie się niektórym którzy zacięcie nas krytykują ....
Nie szkoda Wam czasu ? Wejdź, zagraj , przekonaj się . Wtedy Oceniaj ;)

A co do porównywania mnie do Sceptyka, Brutusa, Cezara z innych serwerów i wytykanie palcem pisząc na mnie "to dziecko" to szczerze mam to gdzieś bo inaczej napisać tego nie umiem , dlatego też już nic nie pisze i nie odpowiadam bo najzwyczajniej w świecie mnie to nudzi :)

Jest forum, jest TS, podałem wszystko wyżej, zapraszamy na wspólne pogaduszki

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Bronimy bo jak wychodzi jakiś ciekawy serwer to pierdolone hejty zawsze mają robotę...Zrobiło się tutaj jak w ulu.A wiedziałem,że już Cie to nudzi bo Nas oczekujących na serwer też.Możecie mi zajebać 100% ostrzeżeń ale dość mam tych pierdolonych nygusów co zrobić nie potrafią nic a wrzucać na forach pierwsi!!

Opublikowano

Nikt jeszcze nie zagrał, a już masa "specjalistów" się wypowiada i proszę 12 stron spamu o niczym.

Czekamy do 2-3 ;)
pozdrawiam

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Ale mi HARD hah . kd +7 ,system ulepszeń itp wygląda mi na medium niż na harda ..Nie zagram ,ale życzę powodzonka ,

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Ale mi HARD hah . kd +7 ,system ulepszeń itp wygląda mi na medium niż na harda ..Nie zagram ,ale życzę powodzonka ,

Kolejny?.. Najlepiej by każdy server "hard" miał system - z bojowego robimy syrka, ze smoczych bezduchy itd. ze stalki hwanga, albo nie bo hwang jest tylko dla easy.. Więc po stalce będzie szafir.. Kd dropimy +2 więcej nie potrzeba bo musi być hard nie?... Skille na P może do 99 lvl zrobimy 1.. Max lvl najlepiej 99 bo przecież to hard... 120 jest tylko dla easy..

Ogarnijcie się..

Nareszcie coś innego, a wy marudzicie.. Jak zwykle.. Po jakiego 100 serverów hard takich jak wyżej napisałem? Przecież wszystkie servery które do tej pory wyszły różniły się tylko administracją i ratami czasem 150, a czasem 200 ( ja.. ). Ten server różni się i to bardzo od pozostałych, dla tego myślę warto tu zagrać.. Po co stawiać kolejnego harda który będzie wyglądał jak tysiące innych poprzednich?..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na Forum serwera , TeamSpeak Data startu wstępna jest :) Czego więcej chcieć Pozdrawiam rejestrujcie sie!

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

http://www.legionmt2.pl/forum

Na forum znajduje się również adres team speak .
Zapraszam wszystkich do Nas, oswajajcie się z atmosferą na forum, piszcie z nami, im więcej Was tym lepiej, im szybciej przybędziecie tym szybciej i lepiej się poznamy .
Rekrutacja na mdoeratora forum i Team Speak otwarta !

Konkurs forumowy otwarty .
Czekamy na pierwszych specjalistów którzy napiszą dla naszych przyszłych graczy ciekawe poradniki . Każdy z poradników który będzie spełniał nasze "tajemnicze wymogi" będzie nagradzany .

Pozdrawiam !

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Polecam ten serwer i Revoir -sa to jedyne porzadne serwery wychodzace,reszta to syf...

Zagram na obu

Syfem to ty jesteś ! pisze co myśle o tym serwie ...każdy ma swoje zdanie na ten temat ,

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Syfem to ty jesteś ! pisze co myśle o tym serwie ...każdy ma swoje zdanie na ten temat ,

A czy on Cię obraził? Napisał że inne servery to syf, a nie ty.. Zachowałeś się jak jakiś niedorozwój obrażając kogoś od tak...

Nikt Ci nie broni mieć własnego zdania.. Ale ty wyśmiałeś server..

Miesnyjez - nie wiem czy coś się zmieniło, ale server miał być kolo 3 marca.. Ale to też nie było chyba pewne.. Tak czy siak można myślę go się spodziewać że wystartuje już w tym lub następnym tyg ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Start miał być 2-3 marca, ile to mozna pisać ? Mamy czas do niedzieli i zastrzegliśmy już sobie prawo do zmiany terminu jeśli wymagania techniczne serwera nie zostaną przez nas spełnione , dopóki nie będzie wszystko w 100% sprawne nie wystartujemy .

Ze wspólnikiem nadal rozważamy 2 dni bety i jesteśmy bardziej przychylni startu bety .
Tak więc możecie spodziewać się wersji bety w najbliższym czasie, czyli JUTRO lub POJUTRZE .

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Mysłałem że zagram w ten weekend, pewnie się myliłem i serwa nie bedzie na dniach. A na tygodniu nie wypuści go <_< . Szkoda szkoda...

Edit. Legionista coś kręci już widać. A myslałem że wyjdzie z tego porządny, i staranny serwer, a start miał być 02.03.13.

Poczekam do niedzieli, i wtedy będe miał inna opinie już na temat tego serwera. Narazie ide grać na inny, i reszta też to zrobi jak bedziesz przekładał tak start i wymyslał bete. Raz ma jej nie być bo jest wszystko na ostatni guzik, a teraz ma być? Wiec sie zastanów legionista jak wprowadzasz w bład graczy którzy naprawde czekali na "rewolucje" (hard + 4fun). Bye

Testy testy testy? xD

Opublikowano

Nie rozumiem... Kilka postów wyżej Legionista pisał, że nie ma sensu robić bety, gdyż serwer nie ma żadnych bugów i OFFICIALNY start 2-3 marca. A teraz wychodzi na to, że beta ma się zacząć 2-3 marca ...

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...