Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lubię hardów ale ten mi się spodobał fajnie się zapowiada zagram^^

Ja też nie przepadałem za hardami od czasów PL-a nie chciało mi się grać na hardzie. Czyli od jakichś 6 lat hehe ;D ale ten serwer na prawdę przypadł mi do gustu zobaczymy jak to wyjdzie.

Opublikowano

To ma być hard ?

-80 lvl nie problem wbić.

-7 broni.

-5 zbroi.

-2 ulepszenia tarcz.

-KD +7.

-Bony 5-10-15.

-3.5k hp

Opublikowano

To ma być hard ?

-80 lvl nie problem wbić.Zawsze musi być max 99?

-7 broni.Żeby zabawa była jeszcze dłuższa...

-5 zbroi.Jak wyżej i żeby się jakoś odróżniać z tłumu :D

-2 ulepszenia tarcz.Co w tym złego?

-KD +7.Lepiej niż cały czas +4...

-Bony 5-10-15.Wbij 4x15...

-3.5k hp A chcesz z 15k hp bić bossy??

Opublikowano

@up.

Jak narazie jest wiecej słów o tym wszystkich, niz czynów. Forum też dzisiaj nie bedzie pewnie. Mialo byc o 21 wczoraj.

Edit. Nowe informacje - do 19:00 ma byc udostepnione forum serwera Legion MT2.

Nowicjusz
Opublikowano

Siema Scpetyk i Gerwazy was czuć na kilometr :) Co tam gorgony nie wypaliło ? To to gówno tez nie wypali.

Nowicjusz
Opublikowano

Sceptyk to jest taka osoba która miała serwer Gorgony.pl I stał on moze 2miesiące na serwerze grało 30osób pełnoo bugów było a on gówno robił. Tylko wchodził i spamił zeby kupowac w is

Opublikowano

Siema Scpetyk i Gerwazy was czuć na kilometr :) Co tam gorgony nie wypaliło ? To to gówno tez nie wypali.

Widzę że kolejny wróżbita.. Idź do cyrku.. Tam Cię docenią... Najpierw dowody, a nie.. "A to pewnie ich server to strzele idiotyczną odp. w prezce.."

To ma być hard ?

-80 lvl nie problem wbić.

-7 broni.

-5 zbroi.

-2 ulepszenia tarcz.

-KD +7.

-Bony 5-10-15.

-3.5k hp

80 lvl łatwo wbić bo max jest 130 i będzie powiększany.. Jak byś wbiłaj 80 lvl przez tydzień to przez ile wbijesz 130? -.-

Ilość zbroi i broni jest przez duży lvl.. Moim zdaniem znacznie fajniej jest co robić na servie, a nie tylko expić...

KD+7 - nie widzę w tym nic złego.. To że hard to musi być kd + 2?...

3.5k hp .. Hard czyli MUSI być 1k hp?... Bo 3.5k hp coś zrobi?...

Wszystko ładnie, pięknie. Ale jak zobaczyłem 6th skilla to się przeraziłem ;c

6th został usunięty.. Widać go tylko na screenach, ale tak naprawdę go nie ma.

Zbieram like ;x

Nowicjusz
Opublikowano

Grałem na gorgony i chyba wiem lepiej. Ale łap SS i zobacz to jest np 1 Bug a było ich o wiele,wiele więcej. BUGmt2 jak ktos napisał :)

62256472051532482748.jpg

Opublikowano

Jakby to był przynajmniej medium, to bym zagrał. Na hard nie mam zamiaru się męczyć, bo w tej grze liczy sie zabawa, a nie expienie + drop. Widać, że długo nie postoi. Dużo bajerów robione przez amatora, więc są strasznie niedopracowane jak i prezentacja. Przedobrzyliście z tym wszystkim co się nie udało.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakby to był przynajmniej medium, to bym zagrał. Na hard nie mam zamiaru się męczyć, bo w tej grze liczy sie zabawa, a nie expienie + drop. Widać, że długo nie postoi. Dużo bajerów robione przez amatora, więc są strasznie niedopracowane jak i prezentacja. Przedobrzyliście z tym wszystkim co się nie udało.

Pozdrawiam

Z czym takim przedobrzyli? Poza tym, skąd wiesz że są niedopracowane?.. Może zamiast zgadywać poczekał byś na start servera i wtedy ocenił... Gadanie że server postoi 2 dni powinien zaliczać się do spamu..

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...