Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie osoba ta rozpierd**iła Aresthie bo miał swojego 10 letniego technika k . Jest to osoba która wogule nie zna sie na metinie ^^

Dobrze że ty znasz się na ortografii.. 2 błędy w jednym słowie ahh...

Jak widać najpierw trzeba się doinformować, potem pisać bzdury ^^

Dobrze znać nicki wszystkich adminów ;P Będzie do kogo spamy słać :D

Zbieram like ;x

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hyhy Brutus i wszystko Jasne :) Nie polecam serwera !! To On przyczynił się do Upadku Aresthii ,jest zwykłym oszustem :) Taki z niego HA ,nie ma zielonego pojęcia na temat Gry :) Koleś ma Ponad 60 lat i zamiast mówić Katakumby mówi Katabuły albo zamiast Kikać to Klikać :) Będziecie dostawać Bany za nic ,za to ,ze stoicie obok handlarki nawet :) Nie polecam SERWERA !!!!

Opublikowano

Ehh .... Up - Brutus, Scypion i Cezar, trzej wielcy bracia ze starożytnego Rzymu, mamy motyw Rzymski więc tak się też nazwaliśmy, tak ciężko to pojąć ?To, że mamy takie nazwy nie znaczy, że wcześniej mieliśmy, idź się pobaw na dworze , ulep bałwana i daj sobie na luz dobrze ? Bo erudycją to nie zaświeciłeś, ekstrawertyk z Ciebie jakiś ale widzę żmudnie Ci to idzie ...

46451942 - gadu gadu serwera Legion MT2 .

Jeśli ktoś napisze prosze o podawanie nicku żebym wiedział z kim piszę .

Pozdrawiam .

Cytat Legionisty do pana Up :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Sobek RpK za to ty nie masz zielonego pojęcia o czytaniu ze zrozumieniem. Przeczytaj sobie dokladnie Post Legionisty na ten temat.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Wszędzie te Je**** hejty. . każdy napisze swoje (info z dup**) i się cieszy. . Powodzenia Wam życzę.

Co do serwera : ) Widzę, że cieszy się coraz to większym powodzeniem ;D

Opublikowano

Widzicie co się stało z Tuorem ?
Pośpieszyli sie, zero zabezpieczeń i klapa .
Teraz wiecie dlaczego się z niczym nie śpieszymy ?
Nikt mnie nie będzie popędzał i mojego teamu też nie .
Informować będę ale nie naciskajcie bo nie powiem nic ...
Najpierw zabezpieczenia i pełna konfiguracja dopiero później przyjemności typu Team Speak oraz Forum a także strona główna .

Forum dzisiaj jednak nie będzie, przykro mi ale nie wolę dać je jutro lub pojutrze z pełnymi zabezpieczeniami niż dzisiaj i poddawać zabezpieczenia próbie której mogą nie przejść, musimy skończyć swoje .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Co do forum racja, lepiej w 100% przygotować i dać gotowe a nie otworzyć i po 5 minutach wylączać bo poprawki ;]

Opublikowano

Serwera nie polecam. Za dużo nowości jak na hard?Ubierania petów? No wkurwe urozmaica to grę? Zrobiła się z tego nie zła papka.Jestem hejterem? Weź kurwa se "wygugluj" ten termin idioto.

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Co tu tak cicho się zrobiło ? No to ja mam parę pytań :

1. Kiedy forum ??

2. Kiedy beta testy ? Powinny się zacząć w tym tyg jeśli chcecie zdążyć do 02.03

Opublikowano

Mantesinf jeśli już odsylasz kogoś na strone google.pl, to tobie także polecę tam się udać i poszukać synonimów slowa ,,no wkurwe" bo chyba masz bardzo ubogi zasób slów ;] i gdybyś poświęcil troszke czasu i ogarnąl pozostale strony zapowiedzi dowiedzialbyś się że to nie jest hard tylko polączenie harda z mediumem i z easy ale może dla ciebie jest to zbyt trudne to pojęcia :) Pozdrawiam

Opublikowano

Co tu tak cicho się zrobiło ? No to ja mam parę pytań :

1. Kiedy forum ??

2. Kiedy beta testy ? Powinny się zacząć w tym tyg jeśli chcecie zdążyć do 02.03

1. Z tego co wiem: Dziś/Jutro.

2. Nie będzie bety, start ma być pod koniec nastepnego tygodnia (01.03.13), ale nie jestem pewny.

Ps. Fakt cicho się tutaj zrobiło dzis :P

Serwera nie polecam. Za dużo nowości jak na hard?Ubierania petów? No wkurwe urozmaica to grę? Zrobiła się z tego nie zła papka.Jestem hejterem? Weź kurwa se "wygugluj" ten termin idioto.

Wypad na swojego Morfeusza fiucie, ten Wasz hard ssie tak samo, jak i twój awatar. :D

Opublikowano

Oby dziś było forum :) A i jak mówiłem wcześniej jakiś GP by się przydał :]

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Biolog co 1h, a od pamiątek 24h? Tylko to mnie odciąga od tego serwera... Powinno być co 1s, albo cały co 1h!

Polać / nabić mu!

cooltext532827039.png

Opublikowano

Biolog co 1s to już katastrofalna myśl przy hardzie :) .

1h no jeszcze ujdzie

Opublikowano

Mam propozycje, aby na serwer wprowadzić zielarstwo, czyli zbieranie kwiatów po mapach, robienie z nich mikstur (nie ros).

W jakiś sposób urozmaici to grę.

Opublikowano

Mam propozycje, aby na serwer wprowadzić zielarstwo, czyli zbieranie kwiatów po mapach, robienie z nich mikstur (nie ros).

W jakiś sposób urozmaici to grę.

Mnie to zawsze denerwowało. I tak mało kto zrywa te rośliny ... To nie jakieś zielone imperium tylko Metin2 :P

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...