Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegionMT2

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiech na sali . :) no cóż wam powiem powodzenia .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojej panowie no na becie też możecie pograć + będziecie wiedzieli więcej o serwerze co gdzie dropić itp ;]

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Ojej panowie no na becie też możecie pograć + będziecie wiedzieli więcej o serwerze co gdzie dropić itp ;]

Wole nie wiedzieć co i jak ale mieć od razu oficiala :P

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Poza tym gdybyśmy znaleźli jakiś bug lepiej go odnaleźć na becie niż podczas trwania oficjalnej wersji ;]

Opublikowano

Hmm, ciekawe czy w ogóle macie te płatne itemy od YingYangWork na komputerze. ^^

Łącznie kosztują z 2000zł więc wyczuwam FAKE z tym miesięcznym update. :P

razerv.png

Opublikowano

Dziwie się niektórym który zacięcie Nas bronią i dziwie się niektórym którzy zacięcie nas krytykują ....

Nie szkoda Wam czasu ? Wejdź, zagraj , przekonaj się . Wtedy Oceniaj ;)

A co do porównywania mnie do Sceptyka, Brutusa, Cezara z innych serwerów i wytykanie palcem pisząc na mnie "to dziecko" to szczerze mam to gdzieś bo inaczej napisać tego nie umiem , dlatego też już nic nie pisze i nie odpowiadam bo najzwyczajniej w świecie mnie to nudzi :)

Jest forum, jest TS, podałem wszystko wyżej, zapraszamy na wspólne pogaduszki

Czyli twierdzisz ze to nie jest team gorgonow w ktorym byl cezar ? To dziwne cezar jest u was na forum w grupie Administrator :(

Opublikowano

Hmm, ciekawe czy w ogóle macie te płatne itemy od YingYangWork na komputerze. ^^

Łącznie kosztują z 2000zł więc wyczuwam FAKE z tym miesięcznym update. :P

Kurcze, nigdzie nie przeczytałem o tym że YYW tyle kosztuje.. Poza tym ich itemki są w sieci do pobrania.. Nie rozumiem tutaj Twojej wypowiedzi..

Co do bety.. Ehh ;d Liczyłem na ofa, ale skoro ma być beta, to może i niech tak będzie? W końcu zawsze się przyda beta, tak na wszelki wypadek..

Dla tego nie lubię jak podają dokładną datę startu.. Jak są opóźnienia naglę wszyscy mają wąty.. Nie znają daty - cieszą się że będzie coś takiego wkrótce ;)

Na razie server nie ruszył, a wy tu już jakieś fake, pożegnania.. Ludzie, server ruszy i będzie wam głupio i nie będziecie się przyznawać do tego co pisaliście.. Wiec może nic nie piszcie i poczekajcie na start.. Jak znam życie to większość osób piszących teraz "cześć", "żegnam", "to fake" itd. Wejdzie na server jak tylko ruszy, więc nie wiem po co takie pisanie.. Nabijanie postów? Czy popisujecie się tym że macie info wyciągnięte z dupy?...

@Edit. Kurwa.. Zacznę być wulgarny ... Pisał chyba z 3 strony temu ( zresztą sam przytoczyłeś cytat ) że zrobili takie nicki by dopasować je do Rzymu.. Spójrz na resztę administratorów, wpisz łaskawie ich nicki do googla i Ci wyskoczy.. Nie porównujcie nicków adminów z tego servera do innego.. Zbieg okoliczności i tyle.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Witam .
Otóż spekulujecie na temat kiedy wyruszy serwer, kiedy będzie klient, czy będzie beta czy oficjalny start .
Chciałbym z tego miejsca oznajmić następujące fakty .

Obecnie mamy wszystko . Sprawdzałem grę , jest około 5 błędów które można na miejscu poprawić i będzie ok .
Jednak nie wyłapiemy wszystkiego . Serwer testuje ja sam .
Projekt jest naszym pierwszym, nie chcę go wypuścić zbyt wcześnie i z błędami ponieważ bardzo mi na nim zależy .

2 dni testów beta pomogłyby nam wyłapać ewentualne błędy ...
Obecnie stoimy w miejscu ponieważ nie mamy strony głównej która była by dobrze zabezpieczona .
Nasz "technik" który dostał zlecenie zrobienia strony nie odzywa się i to nas blokuje .
Bez strony nie możemy dać nawet klienta, zrozumcie to proszę .

Na chwilę obecną czekamy na stronę, jeśli ją dostaniemy możemy nawet ruszyć z oficjalnym klientem, ale strona obecnie jest tematem niepewnym co powoduje automatyczne wstrzymanie startu serwera .

Jeśli dostaniemy stronę główną do godzin przedpołudniowych niedzielnych to start serwera będzie po południu w niedzielę, jeśli nie , będziemy musieli się wstrzymać .
Przykro mi z tego względu ale nie chcę narażać serwera na włamania i błędy oraz bugi żeby potem tracić to co jest najcenniejsze dla serwera - GRACZY .

Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość . Na pewno Was nie zawiedziemy .

Pozdrawiam, Cezar !

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

To forum to robil jakis kletoman .. wasz grafik to kompletny idioty nawet layerow nie umie dobrze zrobic po 2 minutach uzytkowania forum rozbolaly mnie oczy ( jestem na poziomie painta ale i juz nawet w paincie zrobilbym lepsze forum ) narazie sie to srednio zapowiada z kazdym dniem coraz gorzej ; (

Opublikowano

Zapraszam Wszystkich na forum serwera i oficjalnego Ts'a

37.59.18.81

Opublikowano

Kurcze, nigdzie nie przeczytałem o tym że YYW tyle kosztuje.. Poza tym ich itemki są w sieci do pobrania.. Nie rozumiem tutaj Twojej wypowiedzi..

Owszem są NIEKTÓRE za darmo ale te co są w prezentacji są tylko płatne (20 - 50 euro szt.)

Teraz policz sobie ile jest przedmiotów od YYW a następnie zamień na złotówki.

razerv.png

Opublikowano

Owszem są NIEKTÓRE za darmo ale te co są w prezentacji są tylko płatne (20 - 50 euro szt.)

Teraz policz sobie ile jest przedmiotów od YYW a następnie zamień na złotówki.

Jeśli są za darmo "niektóre" to dla czego też nie inne? Wątpię byś pracował u nich czy coś w tym rodzaju i wątpię też że wiesz co dokładnie jest w sieci.. Jeśli widziałeś te zbroje co mają w prezentacji to widać te zbroje mają..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jeśli są za darmo "niektóre" to dla czego też nie inne? Wątpię byś pracował u nich czy coś w tym rodzaju i wątpię też że wiesz co dokładnie jest w sieci.. Jeśli widziałeś te zbroje co mają w prezentacji to widać te zbroje mają..

Twierdzisz, że je mają bo wpakowali do prezentacji screeny z oficjalnej strony YingYangWork i pozakrywali ich logo? (Jeszcze jak nieudolnie ;O)

Odwiedź kiedyś stronę YYW to będziesz wiedział co jest udostępnione za darmo a co za pieniądze. :)

razerv.png

Opublikowano

Ehh.. Pewność siebie jest zła ;P Przydaję się w życiu, ale "nadmierne używanie może prowadzić do uszkodzeń psychiki" ^^

Jak wyjdzie na twoje to możesz się cieszyć.. A jeśli nie? To nawet nie przeprosisz w tym poście.. Nawet nie wiadomo o co Ci chodzi.. Skoro widziałeś że mają itemki to jak możesz pisać że ich nie mają? Ja tego nie rozumiem..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Gdzie widziałeś, że je maja? na tych screenach które maja ukryte logo YYW marną plamą z painta?

Nie bądź smieszny.

razerv.png

Opublikowano

Ja jestem śmieszny? Pokaż Oryginalne od YYW ss'y i te które wykorzystali tutaj, a uwierzę ..

Poza tym, nadal nie wiem dla czego mieli by ich nie mieć? Szczerze wątpię żeby itemki wyniosły 2000 zł..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Zgadzam się z CheatOver skoro zostały zaprezentowane to na 100% sa na serwerze ;) Po starcie serwera dowiesz się o tym :)

Opublikowano

setofmetals.jpg

Tu ukryli logo marnym paintem

Reszta pod linkiem

http://yingyangteam.altervista.org/index.html

Pozdrawiam wszystkich którzy próbują zgrywać ekspertów.

@EDIT: Same zbroje które dałem w spoilerze kosztuja 450zł jak coś.

Czemu nie zacząłeś tak od razu... Teraz wystarczy poczekać na info z wyjaśnieniami od Legionisty... Oczywiście jeśli takowe będą...

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...