Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i ty sie 3maj milego :)

Ale wiesz na becie z tego co pleban pisal zapowidalo sie lepiej O WIELE LEPIEJ a jak przyszlo co do czego do jeden wielki chuj za przeproszeniem wyszedl

Przerwa w grze

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dłużej nie wytrzymam. Wymienię tutaj błędy które zdążyłem zauważyć grając od startu do 4 nad ranem..

1. Błąd przy tworzeniu postaci. Teleportowanie postaci na niepotrzebną mapkę na której dostajemy marne grosze doświadczenia, eq, + jakieś zbędne eq... ( po czym można stwierdzić że plików sami nie robiliście )

2. Wszystkie mapki są BEZ ograniczenia poziomu ( tzn. 1 poziom może wyruszyć na najtrudniejszą mapkę )

3. Drop z metinów jest wręcz paskudny, dopiero na +100 poziomie dropnęła mi stalka szaman i jakieś ulepszacze.

4. Dropi za dużo bezużytecznych przedmiotów z mobów, które utrudniają zbieranie sztabek. ( Chociaż sztabki i tak są zbędne z powodu bardzo szybkiego zysku złota podczas expa. Przez co stwierdzam że sztabki jak i reszta syfu jest bezużyteczna i może powodować niepotrzebne lagi)

5. Brak jesionka dla szamana u NPC.

6. Niedopasowane DMG mobów do parametrów bonusów postaci.

7. W komnacie smoka moby w drastyczny sposób przeszkadzają w ubijaniu metinów..

8. Drop z metinów poniżej 80 lvla wydaje mi się całkowicie niepotrzebny. ( Posłużę się przykładem: Na 5 lvlu możemy otrzymać skille na P od Kapitana, więc dlaczego dropią kamienie duchowe?

9. Team Vertigo nie informuje graczy co się dzieje, a jeden który z łaski swojej coś tutaj napisze, twierdzi że nie ma dostępu do niczego..

10. Gdy wymieniamy yangi na były złota, to gdy chcemy sprzedać bryłę pisze że za 0 yang. (otrzymamy 500kk tylko że potrafi to nieźle wprowadzić w błąd.)

Nieogar, nieogar i jeszcze raz nieogar.. Dlatego nie polecam stawiać serwerów na gotowcach.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

@piotrek durniu

bo inaczej ciebie nie nazwę.

Ty co lubisz szczekać, jękać i parskać.

Nie lepiej tobie powykrzykiwać na podwórku?

Pisałem 2 razy - serwer przeszkadza komuś i lecą ataki na bazę danych, temu widzicie, że serwer jest włączony ale nie da się na niego zalogować. konkretnie mam na myśli zapychanie łącza serwera na porcie mysql.

Opublikowano

@mcf owner

Kolegi to sobie we mnie nie znalazles wiec nie tym tonem tak to mozesz do swoich kolegow mowic nie do mnie.

Na dwor pojde wieczorem wiec sie o to nie martw.Pozatym kto nas zapewnial ze maszynka za 600zl zapewni nam spokojnie i bez stresowanie granie bez lagow atakow itp :*

Przerwa w grze

Opublikowano

teraz serwery bija rekordy 2dni on 1 dzien on 5 dni on :) to samo co Aresthia

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Opublikowano

NEW

16:13:56 Vertigomt2: Serwer może być online zaraz , odpieramy ataki jak tylko możemy

Skąd takie info ? -.-'

Opublikowano

Jest coś takiego jak Chat VertigoMT2 tam napisał H@ tą wiadomość ja tylko skopiowałem i wkleiłem na forum więc się nie spinaj

Info macie tutaj podawane a nie na MPC forum :)

http://www.vertigochat.ugu.pl/blab.php

NEW

[16:18:21] Vertigomt2: Nie jesteśmy wstanie powiedzieć kiedy online , lecz może to być każda chwila . Gdy tylko ataki DDoS się uspokoją serwer bedzie O

NEXT

[16:21:41] Vertigomt2: Przed atakami ddos nie można zabezpieczyć , jeżeli by tak było już dawno by serwer dobrze funkcjonował. Przerwy są przez ataki.
Opublikowano

@2UP

Poczekasz pare h to i tobie sie odechce :)

Moze ziomek dopiero wbij i nie uczestniczyl w wczorajszym wyczekiwaniu :)

Przerwa w grze

Opublikowano

jak nie ogarniecie npc i wgle wszystkiego to spadam na nightcore tam jest owiele lepiej i lawiej -.-

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Prezentacja 2/10, sam bym lepszą w paintcie zrobił. Za dużo itemów, syf jak nie wiem i do tego nie działa DT. Nie polecam ;>

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...