Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możliwy jest w takim razie reset serva i kont ?

Chyba głupi jesteś nie po to 3h robilem eq i 4h expiłem lol ?

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Obecnie pewnie jakaś tania konkurencja prowadzi atak na serwer...

Aktualnie podejmujemy działania by go zablokować.

Skurwysyny nie umieją stworzyć własnego serwera to niszczą czyjś. I jeszcze myślą że im od tego graczy przybędzie/nie ubędzie. Jakim trzeba być pojebem żeby tak robić.
Opublikowano

No cóż tak było, jest i zawsze będzie.

Konkurencja jest zazdrosna i nawet o 2 osoby będzie DDSować -.-

Opublikowano

No ale jak już mówiłam chciałabym na takim zagrać bo tu się normalnie expi..

obojniak -.- ?

sygne masz fajna^^

a serwer pogrom. nie gra sie dla wygladu zbroji tylko dla gry a tu gra bedzie zajebioza

Opublikowano

@up

Nie rozumiem.. Dlaczego obojnak ? -.-

Server znam z innego, bo jest wprost identyczny, jednak tam był inny typ expienia. :>

Opublikowano

@UP

Ciezko powiedziec ale raczej medium :)

Czy dzisiejsza niedziele spedzimy tak jak sobote czekajac na wlaczenie priv :?

Przerwa w grze

Opublikowano

@up

Nie rozumiem.. Dlaczego obojnak ? -.-

Server znam z innego, bo jest wprost identyczny, jednak tam był inny typ expienia. :>

jemu chodziło chyba o

No ale jak już mówiłam chciałabym na takim zagrać bo tu się normalnie expi..

a co do servera to fajny

Dużo osób jęczy ze ceny u npc są za duże a tak nie jest-.- po porostu trzeba umieć dropić i expić ;p

Każdy by chciał wszystko po 1 yang -.-

Opublikowano

Nikt by nei chcial po 1 yang ceny powinny byc dostowane .Jezeli dla ciebie gra mam sens bieganiem z fms sr 30 w av2/3 lub kotlinie smierci no to powodzenai zycze w daleszej grze :)

CZY NA TYM SERVERZE ZOSTANE WPROWADZONE BRONIE 75 U NPC I CZY ZMIENICE CENNIK U HANDLARKI ?? NIE DOŚĆ ZE

ZMIANKI DODANIA DROGIE TO JESZCZE ZIELONE PO 96KK -.-

ZAJEBISCIE TERAZ NWET ZALOGOWAC SIE NEI MOGE

Przerwa w grze

Opublikowano

cofka byla ale znowu zlagowalo serwer chcialem pójsc na inna mape i tak trzesie sie ekran tylko :(

Opublikowano

Nikt by nei chcial po 1 yang ceny powinny byc dostowane .Jezeli dla ciebie gra mam sens bieganiem z fms sr 30 w av2/3 lub kotlinie smierci no to powodzenai zycze w daleszej grze :)

CZY NA TYM SERVERZE ZOSTANE WPROWADZONE BRONIE 75 U NPC I CZY ZMIENICE CENNIK U HANDLARKI ?? NIE DOŚĆ ZE

ZMIANKI DODANIA DROGIE TO JESZCZE ZIELONE PO 96KK -.-

ZAJEBISCIE TERAZ NWET ZALOGOWAC SIE NEI MOGE

a co mają bronie 75 do cen u npc ?oO

Widziałeś ile kasy dropi w v2??

1 spot i masz 50kk...

Opublikowano

Mówiłam , chciałabym.. Nie napisałam Chciałbym wiec przestańcie się czepiać. Jestem kobietą i kropka.

Co do servera znów logowanie padło supcio.

Opublikowano

E tam widze ze ten serv zeby byl w pelni sprawy musi jeszcze ponad 2 tygodnie pochodzic ,maszynka za 600zl sie psuje czy co ? pelno zoonkow na officlau jezeli uwazacie ze to jest 4 fun to jak na 4fun porzystalo musi sprawiac frajde z gry a tu kurwa tyrania. Tyle ile ja sie wyczekiwalem na ten priv to sie w pale nie miesci i nie mowcie mi teraz ze nikt mi nie kazal czekac bo kurwa server mail wystartowac w sobote a nawet w piatek wieczorem .

Przerwa w grze

Opublikowano

czemu nie widzę niektórych postaci widzę chłopaka ninje i szamana woja i sury nie a z dziewczyn widzę dziewczyne surę i dziewczynę wojkę to ja mam jakiegoś buga??

Opublikowano

ZMIANKI DODANIA DROGIE TO JESZCZE ZIELONE PO 96KK

Zgadzam się, bronie 75 jest trudno zdobyć, powinny zostać wprowadzone do sklepów, drop yangów jest dobry, zrobisz 2 przedmioty na hp, kupisz bron na 30 i idziesz do v2, tam już dobrze leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...