Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze server zapowiadalj sie ciekawie od tej calej sytuacji odechciewalo mi sie greac mimo to zobaczylem dzis ale znowu jakis psikus zrobili ze cena 1-5 i zmianek jest teraz o wiele wyzsza kto to zapowiadal ??

dziekuje ja juz nie zagram na tym priv

Server jaki otworzyslicie to nie 4fun nie easy ale medium ... a przeciez z zamiarem byl robiony na easy podchodzacy juz pod4un

Przerwa w grze

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to działa serwer czy co ??

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

@x2up masz racje jak exp widze zwiekszony ale ceny u npc ... a pozatym wszystko git tylko przydalo by sie dodac dk i ww i by bylo co robic^^

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Przydalo by sie zmienic ceny a jako rekompesate za te czekanie dac raty expa dropu i na wieczor niedzielki ox potem zou jak wszyscy wibja lv.

BTW:po po chuj wczoraj otworzyliscie server?? nie moglsicie poczekac do niedzieli np 10 wszyscy by mnieli rowne szasne na znalezenie sie w top'ce a tak to gonic juz jak maja po 140+

A z tymi cenami bonow to jakas anomalina tego nei powinno byc kurwa mac tyle czekania z mysla ze wszystko bd cacy ale kurwa cos mysialo nie pyknac

a I moze dodali byscie do npc biuz na 54 bo zaloze sie ze dropu nie poprawilsice ...

Przerwa w grze

Opublikowano

Ja pierdole jeszcze metale po 10kk dojebali czy tak sie umawialiście z ''ludem'' ?? jak narazie to widze samo wolka ...

Buty do +8 zrobilem potem zjechaly do +3 i tak w kolko toc to kurwicy mozna dostac

Przerwa w grze

Opublikowano

ściągnij clienta przez JDownloadera a będziesz miał maksymalną prędkość. I ważne jest byś dał np. w 'Maks. il. poł' np. 4 lub więcej. Aktualnie wystarczy sam klient, w nocy został on ponownie spathowany, link bez zmian.

Opublikowano

Serwer jest spoko ale.. powinniscie

Zmienic ceny u handlarki , 6-7 po 1kk zmiany tez 1kk

A 1-5 dodania i zmianki 200 za np 500k , ludzie bez przesady kasa ledwo dropi ..

Zrobcie to albo dajcie wszystko po 10kk i dodajcie drop sztabek dosc wysoki bo sie eq wybonowac nie da..

Opublikowano

Kliena pobrałem ładnie poszedł zrobiłem postać pomału bije lvl idzie łatwo i przyjemnie jak na razie mogę poleci serwer i zapraszam jinno

837371446280124127260.png
Opublikowano

na zombie tylko ,ze zeby wbic X lvl na zombie potrzeba miec kase zeby z koleji zrobic eq i dac rade a av2 av3

wiec nie pierdolil ze jest super

Przerwa w grze

Opublikowano

Ceny zostaną jak nie dziś to jutro zmienione.

Eq 54 powinno dropić elegancko. Jak nie to również zmienie.

Nie narzekajcie też bo ja, sponsor, dexter oraz CiF pracowaliśmy baaardzo długo.

I udało nam się to naprawić po 2:00.

Ja postaram się umilić wam grę.

Opublikowano

UP

Gdy tylko wejdzie napisze na gg do plebana :)

Na beta testach bylem od samego poczatku bylem jeden z pierwszych graczy ,zglaszalem bugi podawal plebnanowi rozne propozycje sporo pleban obiecywal no ale chuj tam z tym. Ale jak juz na officlau taki zoonk jest nie wiem czy ktos wgl podal ze tak bd ...

BTW i wkoncu jak z bronmi na 75 ?!?!

Przerwa w grze

Opublikowano

@up

Widzisz..

Nawet Bóg nie potrafił dogodzić wszystkim ludziom, a co dopiero skromni admini tego serwera rzeszom graczy... ;(

Jak pisałem. Nie ma co odchodzić tak od razu. Zgłaszajcie co wam się nie podoba a my postaramy się wybrać te optimum z optimum, tak by każdy przynajmniej po części był zadowolony.

Opublikowano

@mcf owner

Wiele nie potrzeba zeby dogodzic graczom wystaczy dodac antyk do npc zmienic ceny metali/zmianek dodan i zeby jakis GM byl online istal nawet na m1

juz inny punkt widzenia maja ludzie bo mysla ze cos robi i sie interesuje nimi.

No i zeby nei bylo tak jak na 3/4 servach ze po 2/3 miechach gdy server stoi administracja olewa totalnie graczy w grze jak i na forum

UP

Graj smokiem masz bufy wiec wszedzie dasz sopbie rade smok samowystarczalny

Przerwa w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...