Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bezsensu.. Nie dość, że serwer co chwilę off. To jeszcze nie zauważyłem by jakikolwiek błąd jaki wyżej wymieniłem został naprawiony. Kończę tam zabawę. Dla graczy: Życzę wam cierpliwości i nerwów ze stali.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trwa Konserwacja.

Zostają poprawione bugi oraz dodane prośby graczy UP.

Konserwacje będą się regularnie odbywały aby serwer się nie zacofał :)

Serwer jest czasem on czasem off ze względu na amatorskie ataki serwerów MineCrafta (Maszyny za 10 zł), ale zrobiły małe zatory w portach MySQL a to potrafi zatrzymać gre. Większość z nich już padła chyba wiecie czemu :D

Przepraszamy za wszystkie Offy. Mogą czasami jeszcze wystąpić, ale jak będzie tego za wiele kupimy dodatkowe zabezpieczenia (zewnętrzny Firewall, który troche kosztuje) a wtedy DDoS z najlepszych dedyków spowoduje malutki lag na Serwerze :)

Serwer ON o 19:05. Zapraszamy!

Opublikowano

co za dziecko bez pojęcia ten GM!! nie potrafi odbugować postaci. Pisze mi żebym się zalogował. Ale jak ja sie kurwa mam zalogować skoro jest ZBUGOWANA i mnie wywala zaraz po wybraniu postaci. JA PIERDOLE JAKI KRETYN.

Opublikowano

innym to znaczy komu mi i qplom nie dziala jestes ewenementem

Teraz nawet zalogowac sie nei die bo wyskakuje blad połączenia

Czy kurwa dostaniemy jakies informacje czy opisane prez nas bugi zostana naprawione?? widac juz team olewa graczy 0 rekacji z ich strony

cos sie dzieje ch1 off

Przerwa w grze

Opublikowano

kurwa siedzialem na tym ts3 ich i Ci admini to nawet kurwa mutacji nie mają pedały jebane. On mi każe sie zalogować na postać zeby mogl mi ja odbugować. Jak sie mam zalogować jak jest zbugowana i mnie wywala na wyborze bohatera, pierdolony pedal. ZERO KURWA POJECIA. BYLEM TOP6, teraz to juz chuj wie ktory jestem, jebane pedaly w ogóle nie liczą sie z graczem.

Opublikowano

kurwa siedzialem na tym ts3 ich i Ci admini to nawet kurwa mutacji nie mają pedały jebane. On mi każe sie zalogować na postać zeby mogl mi ja odbugować. Jak sie mam zalogować jak jest zbugowana i mnie wywala na wyborze bohatera, pierdolony pedal. ZERO KURWA POJECIA. BYLEM TOP6, teraz to juz chuj wie ktory jestem, jebane pedaly w ogóle nie liczą sie z graczem.

Ogar uspokój się :]

Metin to nie wszystko....

Już wielki płacz bo on był top6 a mu się postać zbugowała -.-

Mi też się zbugowała napisałem do admina i mi odbugował ;]

Opublikowano

POWIEM WAM COŚ, PIERDOLE TEN SERWER i Wam radzę zrobić to samo, mnie juz wydymali na odbugowywaniu postaci. Was też wydymaja, zrobia niedlugo IS, kupicie pare itemow i sie skonczy serwer. Radziłbym wam poszukać innego, napewno lepszego serwera. POZDRAWIAM wszystkich (oprocz teamu vertigomt2) BLASTER

tak, tylko ze ja do niego pisałem z 20x, gadalem na skype z tymi dziecmi i jakos nie potrafił odbugować. Dziwka bez pojęcia.

Opublikowano

POWIEM WAM COŚ, PIERDOLE TEN SERWER i Wam radzę zrobić to samo, mnie juz wydymali na odbugowywaniu postaci. Was też wydymaja, zrobia niedlugo IS, kupicie pare itemow i sie skonczy serwer. Radziłbym wam poszukać innego, napewno lepszego serwera. POZDRAWIAM wszystkich (oprocz teamu vertigomt2) BLASTER

tak, tylko ze ja do niego pisałem z 20x, gadalem na skype z tymi dziecmi i jakos nie potrafił odbugować. Dziwka bez pojęcia.

Nie wyzywaj innych każdy server ma trudny początek bo konkurencja "uczciwie" stara się żeby gracze przestali grać na owym servie bo boją się o swój -.-

Opublikowano

@2up

Jezeli tak im zalezy na graczach to niech naprawia bugi i i iformuja nas na bierzaco a takie hrabiostwo ze nawet nie wjedzie na mt2 i nie zoabczy jak ludzie lamentuja nawet gdyby tu ktos wszedl zle by nie bylo ...

Przerwa w grze

Opublikowano

@Up

Wszystko czy nie wszystko czuje sie wydymany wczoraj czekal pewnie od 15 przekonany ze server jest cacy dzis to samuy wiec ma prawo sie wsciekac a wy tayc wielcy dorosli dobrodzieje powiniscie to zrozumiec

Przerwa w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...