Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Liddey UP

Chyba usuneli całą baze danych i od nowa będzie się grało, bo podobno za dużo bugów było na serwerze. Ale jeżeli od nowa lecimy, to ja zdecydowanie podziękuję za serwer, bo nie tego się spodziewałem po tym wszystkim i po tym czekaniu. Rozumiem początki serwera zawsze są trudne, ale bez jaj :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Dokladnie tego nie powinno byc . Neich zamkna sewerver w pizdu zrobioa go naspokojnie i dopiero odtwarza a nie zawracanie dupy od piatku kurwa twoja mac

Nie będę groszy ja tez podziekuje :)

Przerwa w grze

Opublikowano

co mnie teraz z tego jak ja poświęciłem czas na wbicie 120 lv ? Mnie to nie interesuje. Jeżeli ktoś sie deklaruje że zakłada serwer to powinien to zrobić na tyle solidnie aby wytrzymał przynajmniej 2 DNI

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Co ty pierdolisz ze nie bd bugow moge sobie dac chuja uciac ze bd bugi moze mniej ale bd tak samo obiecywaliscie kurwa ,ze na tej zajebistej maszynce za 600zl nie bd bugow i atakow a co do czego wyszla zostalismy wydamyni teraz oddawaj nam nasz stracony czas za czatowanie tu bylo nas poinformowac o danej sytuacji ze jest beznadzieja. zaden nie raczyl wejsc tu i poiformowac nas a jak juz wszedl to byl kompletnei zielony i nie mial dostepu do niczego to ma by kurwa server??

Pozatym tak samo mowilscie w trakcie bety server bez bugow w nowej odslonie a co do czego wiecej bugow niz na becie i w gorszej odslonie

ZNA KTOS JAKIS FAJNY PRIVEK ??

Przerwa w grze

Opublikowano

Co ty pierdolisz ze nie bd bugow moge sobie dac chuja uciac ze bd bugi moze mniej ale bd tak samo obiecywaliscie kurwa ,ze na tej zajebistej maszynce za 600zl nie bd bugow i atakow a co do czego wyszla zostalismy wydamyni teraz oddawaj nam nasz stracony czas za czatowanie tu bylo nas poinformowac o danej sytuacji ze jest beznadzieja. zaden nie raczyl wejsc tu i poiformowac nas a jak juz wszedl to byl kompletnei zielony i nie mial dostepu do niczego to ma by kurwa server??

Pozatym tak samo mowilscie w trakcie bety server bez bugow w nowej odslonie a co do czego wiecej bugow niz na becie i w gorszej odslonie

ZNA KTOS JAKIS FAJNY PRIVEK ??

No ale nikt nikogo nie zmuszał do gry na tym serwerze, to kto ma ci oddać czas^^?

Opublikowano

Oj wiedzialem ze konan dla ubogich sie odezwie

Nikt nie zmuszal bo server wydawal sie fajny a wrecz zajebisty ale co do czego doszlo zjebali sprawe po calosci mogli informowac co sie dzieje po chuj mowili ze server zostanie wlaczony o 13/15/16/18/19/20/21/00.00

nie mogli odrazu powiedziec ze server zostanie wlaczony na 2 dzien ?? takie rzeczy robic raz a dokladnie a nie skubac po trochu.

Mam dla was rade dotycząca ''nowego servera <UWAGA> POD NOWA ODSLONA <HEUEHEUHEUEHUEHEUEH>WGL wgl go nie otwierajcie po co macie znwou truc dupe ludziom ;o

Chyba jestes jednym z teamu badz kumplem jednego z nich dobrze mowie :)??

BTW: co taka cisza jak nigdy zawsze spam a tu nic :O co juz sie wszyscy pochowali

Ponawiam pytanie zna ktos fajny privek ??

Przerwa w grze

Opublikowano

@Up

Dokladnie ;d A wlasnie ponoc administracja to dzieci ;o niezle co ??

Moze teraz jakis typ z teamu wypowie sie o czyms ciekawym chetnie poslucham

Przerwa w grze

Opublikowano

Ogarnie ktoś ten priv czy nie ?? Bo konkurencja jest duża i bardzo dużo osób przeszło tam tylko konkurecja ma ponoć problem z hostingiem do dowlandu reszta to sam + gracze graja po 2h i po 118 juz lvle ;d wiec raczej przechodze tam :D

Opublikowano

ten serwer to gówno dawać na nowo otwartego xxx czy jakoś tak 50% expa do rana, wszystko jest 231232131% razy zajebistsze

/// nie reklamuj innych serwerów.

Opublikowano

Tu juz nie ma co ogarniach server syf :O konkurencja tylko problem z hostigiem a nasz super pro elo privek ma ze wszystkich problem poczawszy od bugow konczywszy az na administracji

Wbije na tego sealiena

I goraca pozdrawiam nasza ''dorosla'' administracj

Przerwa w grze

Opublikowano

piotrek jak masz swoje zale dzieciątko to szukaj gdzie indziej. Caly czas spamujesz calemu teamowi na gg juz nawet nie mozna odpisac nikomu innemu bo tylko hrabia musi wszystko wiedziec

Do dzieci up.

Tak, serwer bedzie od nowa. Nikt wqs nie trzyma - nie to nie droga wolna. Piszecie ze nic nie robilismy? Smiech na sali. Caly czas cos naprawialismy ale przez najprawdopodobniej ataki waszych serwerowych kolegow musimy serwerek stawiac od nowa. Tym razem prosze o nie spamowanie tak jak wielmozny piotrek i tydzien wczesniej pytac kiedy start, bo nie da sie robic. Bedzie to będzie. Tym razem nie odpowiadamy na pytania na gg kiedy serwer bo potem slyszymy takie wulgi jak od hrabii piotrka.

upelnie nowe pliki stworzyl nasz kolega , bez zbednych pierdolcow tych krotko i na temat. Zobaczycie nowa prezentacje. Sami zdecydujecie zy bedziecie plakac i zalic sie czy zagracie. My tez mamy swoje zycie a mimo wszystko siedzimy nie raz 24 na 7 zeby wszystko stalo

Kfo choc troche inteligenty to zrozumie nasza sytuacje . Nie to nie, nie bede dla kilku nolifeow jak Blaster poswiecac czasu - saraldm sid pomoc i ja i kolega z teamu ale oczywiscie prostych polecen nie da sid zrozumiec.

Kiedyowy serw bd sami zdecydujecie czy jest warto sporobowac jeszcze raz czy nie, i nie musicie przy tym obrazac obcych wam osob.

Nie podaje zadnej daty rozpoczecia serwa. Jezeli uda nam sie zabezpieczyc wszystko

to damy nowa preze

Ki

Opublikowano

w prezentacji jest pozatym ja mam 12mb wiec tak czy siak szybko mi idze :D

Ja spamuje na gg?? ledwo 3 zdanai napisalem na ktore nikt mi nie odpisal :O I PROSZE MNIE TU NIE OCZERNIAC

A co do spamowania tydzien wczesniej HA HA smiechu warte tydzien temu to ja jeszcze na becie bugi wypatrywalem i je zglaszalem

Pozatym dzieki ,ze do mnie takim szacunkiem emanujesz o wielka pani uciśnionych i strapionych w bolu

Przerwa w grze

Opublikowano

RoroMt2/Elena czy kto tam siedzi teraz - Mi tam serwer sie spodobał na sam koniec juz lagów nie miałem i grało sie zaj***scie xD Było pare niedociągnięć ale jak wszedzie ;]

Wiec czekam na nową odsłone bo czuje że bedzie warto ;> Postarajcie sie zrobic cos wielkiego :D Pozdrawiam I34YOND

Opublikowano

Ja chcę z całym waszym teamem porozmawiać na team speaku. Bo za dużo ludzi mówi o tym wszystkim. :) znowu się na prezke bd czekało z tydzien ?

## RORO na kiedy teraz planujecie ? ;>

wjigrl.jpg

Opublikowano

Napisałem , że all bd. W prezce.

My robimy co możemy aby jak najszybciej wystartować.

Teraz startujemy na plikach by Dexter&Pleban.

Na razie jest na nich 0 bugów.

I konkurencja, która przeprowadzi na nas atak skończy marnie.

Dlaczego?

Nasz sponsor posiada kilka dedyków na których stoją po minecrafta

Po CS po właśnie Vertigo. Posiada również maszynę za powyżej 1000zł. Na której stoi wielkie i popularne forum dyskusyjne.

W sumie dysponujemy Powyżej 200 GB Ram, Łączem godnym NASA

Oraz innym osprzętem.

Uznajemy zasadę, że lepiej sie bronić niż atakować, ale serwery które bd. Nam chcieli uprzykrzyć życie fatalnie na tym skończą.

Kto oczekuje na Serwer niech tępi hejterów takich jak pietruś pan.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wbiłem elegancko na serwer i duże zmiany. Troche za duże bo to bedzie serwer easy/4fun. Tak mi się wydaje.

Jak miałem napisać VERTIGO padł i go nie bedzie.czekamy na nowy

wjigrl.jpg

Opublikowano

Serwer czeka gruntowna przebudowa

Ktoś na górze napisał że admy nawet nie są po mutacji?

Hahhaha...

Sponsor ponad 22 lata pracujący.

Ja 17 , 19 stycznia 18 wiosen leci.

Dexter 17.

Elena 16.

Mikro jak pisałem nie posiadam aktiualnie no bo sie zryło.

Wartość mikro to ok. 250 zł (dostałem pod drzewko) i szkoda je wyrzucać. Jest już w serwisie.

To, że jesteś taki ciemny :

- tepnij do sb. Ale nie jestem zalpgowany.

Śmiech na sali...

I srr za ortografie ale pisze przez IPada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...