Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe wiem zauwazylem :) no ale teraz to on wydrazyl moj post z wczoraj i czepia sie o byle gowno :) wiec mu odpowiedziałem:D

I juz nie będę sie wdawal w zadne dyskuty :)

BTW nie jestem zadnym trollem :) tylko odpowiadam na wasze posty i wyrazam swoje zdani/opinie ;]

Przerwa w grze

Opublikowano

Sie nie czepiam o byle gówno tylko napisałem to co myśle, nie wyzywałem cię tylko upomniałem. Ty z tego skorzystasz albo nie i tyle. Więc nie widzę problemu, żeby dalej robić spam.

Opublikowano

Proponuję napisać coś na stronie o planach w stosunku co do serwa, bo gracze, którzy nie zaglądają na to forum nie mają o niczym pojęcia i odchodzą. :)

Edit

Czekam z niecierpliwością na nową odsłonę ^^

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Plan jest prosty:

technicy wiedzą, co było nie tak. Teraz od zera składają pliki serwerowe i konfigurują ustawienia (dropy etc.)

Sam jestem ciekaw jak im to wyjdzie. Liczę na start z dużą pompą =)

Opublikowano

Co chwile macie jakieś problemy.To tylko zniechęca do gry.Wiem że zaraz będą komentarze typu "Każdy nowy server ma problemy na początku" ale wy to wyprzedzacie wszystkich w tych problemach . :D

Opublikowano

Czekamy na jakieś info.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

narazie nic nie ma... przygotowujemy inne pliki :) Do konca tygodnia powinnismy skonczyc :p

@up Shaunii jak by to byla sciema to nie wykupywalibysmy na darmo dedyka :p

Opublikowano

Ja mam za to coraz większe wątpliwości. Wciąż to samo, zero kąkretów i ciagłe testowanie naszej cierpliwośći. Serwer albo juz prezka miała byc gotowa do dzisiaj lub do jutra jak to oznajmialiście lecz wciąż to przedkładacie.

Tired of this

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

do niedzieli ma wystartować, a jak nie to nie :D CZEKAMY i podajcie link w temacie jak bd :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

do niedzieli ma wystartować, a jak nie to nie :D CZEKAMY i podajcie link w temacie jak bd :)

Do niedzieli?! HAHA!

Oni znowu robią wszystko od nowa no nowych plikach więc raczej do niedzieli ten serwer nie wystartuje. A co do administracji to no comment.

Administracja kompletnie olewa graczy!

Pisałem H@ na pw, żeby dał jakieś info na temat serwera i nic cisza od 3 dni.

@EDIT

Gdyby serw miał wystartować do niedzieli, to już by się coś działo

PS.

Tracicie graczy!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3 użytkowników, 1 gość^^

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Do niedzieli?! HAHA!

Oni znowu robią wszystko od nowa no nowych plikach więc raczej do niedzieli ten serwer nie wystartuje. A co do administracji to no comment.

Administracja kompletnie olewa graczy!

Pisałem H@ na pw, żeby dał jakieś info na temat serwera i nic cisza od 3 dni.

@EDIT

Gdyby serw miał wystartować do niedzieli, to już by się coś działo

PS.

Tracicie graczy!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3 użytkowników, 1 gość^^

Tracą tracą. I uciekaja na inne serwery ii juz nie wrócą, bo jednak tydzien czasu na priv easy/medium mozna cokolwiek zrobić, mają to generalnie w dupie, kiedy wystartuje to wystartuje gracze poczekaja, ale nie wszyscy... Ja z koleszką poszukam dzis czegos odpowiedniego dla nas, bo jednak w weekend się nudzi ;). Ja tak samo pisałem do administracji ale dupaa. Więc 0 info, zero niczego... Dziecinada troszke, poważniejszy team powinien nakierować ludzi co do startu serwera, no i przepraszam ale ponad tydzien to jest wystarczająca ilość czasu żeby ogarnąć serwer easy bez misji w 4 osoby conajmniej.

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Od czasu do czaus zagladam tu z ciekawosci jak im idzie i czy spelniaja swoje obietnice ;) ale jak widac ta sama sytuacja co wtedy.

Przerwa w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...