Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na serwerze i było ciekawie , jedyne co mnie zniechęciło to te ceny bonusów . Mam na dzieje że takie nie zostaną :D . Na pewno zagram przy nowej odsłonie .

EDIT

Up racja , trzeba coś ściągać i gdzie w ogóle są zmianki i bony ?

BUMP

Opublikowano

nie widac ich

Grałem na serwerze i było ciekawie , jedyne co mnie zniechęciło to te ceny bonusów . Mam na dzieje że takie nie zostaną :D . Na pewno zagram przy nowej odsłonie .
EDIT
Up racja , trzeba coś ściągać i gdzie w ogóle są zmianki i bony ?

nie widać ich bo nie ma tej łatki

Opublikowano

Diviniity dziękuję za miłe słowa.

Skarbinho tym razem nie dowiecie się na GG kiedy prezka. Będzie to będzie udostepniona na MPC ;)

byczek1902 udostępnimy i patcha i clienta na nowej prezce

Leasyyy oj nie rozczarujesz się.Ceny będą super dostosowane, mamy testerów ;)

Aha i jeśli jakieś macie pytania co do nowego Vertigo proszę kierowac je tutaj dopóki temat nie zostanie usunięty lub na mój priv ;)

Opublikowano

Czy trzeba będzie pobierać nowego klienta do "nowego" vertigo?

Kiedy dostaniemy nową prezentacje, tak by móc grać i widzieć bony/itemy w sklepach?

Czy będzie kolejny restart harów po dodaniu nowej prezentacji?

Pozdrawiam :D

@PS

Pietruś zamilkł, oby na wieki, gdyż taka jest wola nasza. :D

Opublikowano

Serwer będzie na 100% w tym tygodniu zobaczymy czy dziś czy jutro czy w środę. NIC NIE OBIECUJĘ.

Bedzie nowy client ale postaram się dac na parę hostingów.

Bedzie pokazane all .

Będzie restart harów, ale exp będzie epicki, szybko wbijecie lvl ;D

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na nową odsłonę :)

Ale skoro serwer ma być na nowo postawiony czemu jest online z wprowadzonymi zmianami?

Co do zmianek to nie były za drogie na początek po prostu trzeba było kupywać po 1 a na mapce dungeon kasa leciała jak głupia.. ja osobiście po 3h miałem 9kkk

Opublikowano

Ja mam taką prośbę co do nowego serwa żebyście zwrócili uwage na ninje a mianowicie jak sobie radzi w biciu metkow itp... Na starym Vertigo nieliczni grali ninjami bo jest bardzooo ciezko ubic metka a co za tym idzie wydropic ulepy itp. Z Góry dzięki

@Edit

Oo Widze juz jakies zmiany na serwie i podobaja mi sie ! :D

Bony takie jakie teraz sa beda na nowym serwie? ;/

Opublikowano

Mysle ze dlugo czekac nie bd na nowa odslone serwera. Czekam i jeszcze raz czekam :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Uwaga. Te zmiany które są na serwerze który jest online to tylko przedsmak tego co będzie na oficjalnym starcie. Możecie oglądnąć niektóre rzeczy.

Start przewidujemy w tym tygodniu , może dziś, może jutro, może w środę,

Będzie prezentacja na mpc :D

Opublikowano

Bony mi sie nie podobaja ;/ Na tamtej odsłonie lepsze były :P

Po 15% by sie przydały i 25k hp bo 20% abs to troche przesada i ciezko expic przy 4k hp xD

Opublikowano

Dokładnie.. jak już kd wita daje tak dużo hp to lepiej isc na całego ze starymi bonami 25k hp.

Co do bonów to chciał bym zobaczyć jakie teraz są niestety widzę tylko zółć.. ktoś wie jak temu zaradzić?

Opublikowano

Jeżeli jest zmniejszone dmg mobów to mogą i być te bony po 4k hp czy ile, bo w pvp majac 300k bd sie bił i bił... a takto rachu ciachu lepszy wygra i tyle :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Tu juz nie ma co ogarniach server syf :O konkurencja tylko problem z hostigiem a nasz super pro elo privek ma ze wszystkich problem poczawszy od bugow konczywszy az na administracji

Wbije na tego sealiena

I goraca pozdrawiam nasza ''dorosla'' administracj

widać po tobie że jesteś głupi jak paczka dropsów

Opublikowano

Jeżeli jest zmniejszone dmg mobów to mogą i być te bony po 4k hp czy ile, bo w pvp majac 300k bd sie bił i bił... a takto rachu ciachu lepszy wygra i tyle :)

Na serwie było kd luda jak i kd na profesje dawały nawet po 120% z tego co się nie mylę więc moim zdaniem mógł by zostać bon 25k hp
Opublikowano

@rafal

To moje zdanie i chuj Ci do niego możesz sie z nim nie zgodzic ale po co wyzywasz ?? jak masz cos do mnie pisz pw

Przerwa w grze

Opublikowano

w prezentacji jest pozatym ja mam 12mb wiec tak czy siak szybko mi idze :D

Ja spamuje na gg?? ledwo 3 zdanai napisalem na ktore nikt mi nie odpisal :O I PROSZE MNIE TU NIE OCZERNIAC

A co do spamowania tydzien wczesniej HA HA smiechu warte tydzien temu to ja jeszcze na becie bugi wypatrywalem i je zglaszalem

Pozatym dzieki ,ze do mnie takim szacunkiem emanujesz o wielka pani uciśnionych i strapionych w bolu

Weź idź do szkoły lub poczytaj w internecie co to znaki interpunkcyjne, bo czytając co piszesz nie wiadomo o co ci chodzi.

To nie jest jakieś obrażanie, ale taka jest prawda... W życiu bez kropek i przecinków sobie nie poradzisz...

Opublikowano

Oj jakis ty wyczulony na mnie mimo ,ze 1/2 tutaj piszaczych posty nie stosuje '',''i''.'' to jednak plujesz sie do mnie ;)Nie masz czego sie czepiac to czepiasz sie przecinkow i kropek moze prawda kole w oczy co? .Pozatym tylko ty masz problem z przeczytaniem kliku zdan.

Przerwa w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...