Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty dalej myslisz, ze akcja z Deysem to prowo.

Nie rozumiem jak mozna sie jaraz Solarem I Bialasem, ja to stawiam na tej samej polce co wsrh

Pojebany jesteś typie..beka. Po pierwsze wiem że ta akcja z deysem to nie żadne prowo i szczerze mi to lata obie strony zachowały się jak pizdy wyzwiska na fejsie i robienie memów..#Gimbo-rapery.

Szczegolnie beka z białasa który kiedyś się smiał że beka z polskiego rapu bo sie dissuja na fejsbokach.

Nastepna sprawa ja nie jestem 15 letnim gimbem zapatrzonym w białasa czy deysa. Słucham zwrotek a nie ksywek jak ty (OJ DEYSA WYJEBALI Z SB BO SIE UBIERA JAK CWEL J**** SB #MIERNOTA) Więc beka z ciebie. Co tam dalej Solar w 2014 zrobił progres na max ostatnie 2-3 kawałki na których się pojawił to jego zwrotki w porownianiu do tych ze stage diving chociaż by to progres.

BŁS może jest przyjebany mentalnie,nie zaprzeczam ale sztosy robił jak był 15 letnim truskulem i teraz na newschoolu czesto sztosy wypuszcza.

Słuchaj dalej kswyek a nie zwrotek i spinaj dupe na forach.

Przecież Białas do niedawna był JEDYNYM słuchalnym raperem duetu Solar/Białas. Solar do ostatniej płyty tego duetu był zwykłym rzemieślnikiem, rapował, niby były przyśpieszenia, niby było flow ale zero polotu i pomysłu na siebie. Beef z Laikiem dobrze mu zrobił, pokazał w nim że nie jest łatwym celem, choć dostał w d*** to odmieniło go to, a ostatnie wrzuty daje naprawdę dobre, pomysł z hot16 wypalił, a jego szesnastka to jest sztos niesamowity, gdzie się nie pojawia ostatnio to daje minimum dobre zwrotki.

Co do Białasa to jest raper prawie kompletny, gdyby tylko jeszcze nie był takim półgłówkiem i ogarnął te swoje przygłupie linijki to byłoby naprawdę super.

Dokładnie. Solar od zawsze był gównem w tym duecie który ruchał fejm na plecach białasa ~ taka prawda. Nawet na jego płycie go featy wjebały.

Beef z Laikiem props w c**j ten pierwszy diss naprawdę na poziomie zrobiony drugi już średnio pod publiczke.

Jednak ostatnio ale ma jakiegoś ghostwritera albo naprawdę zaliczył taki progress. Bo nawet i nad floew i przyspieszeniami pracował + jego zwroty są dużo dużo lepsze niż kiedyś.

Białas-a zjebał tak ten fejm kiedyś był normalnym raperem nie bał się napluc innemu w twarz, nie lubił muflona to tego nie ukrywał miał spine czy nawet z Przemkiem się nie skończyło na marnych wrzutach fejsbokowych szkoda że białas ciagnal to przez kolejny rok po zakoczeniu beefu. Mentalnosc gimby ale skillsów nikt mu nie odmowi :>

jakby ktoś nie sprawdzał ..

spoko szynu

https://www.youtube.com/watch?v=mbNB5EihM0Q&list=FLk-134eUZvgzMvPYCpLnEqA&index=1

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze Cie ale Bialas to chujoza straszna, przynajmniej mi nie siedzi.

A to ze to troglodyta to juz rzecz odrebna. Jeden kawalek mi siada z nim tylko na ficie u harego :)

Nazywać Biała chujowym raperem to jak nazywać Koldiego truskulem. Fakt, ostatnio mu odjebało coś w bani, ale skillsów mu nie odmówisz, szczególnie po ostatnich trackach.

Kartky, mistrz.

Opublikowano

Jednak ostatnio ale ma jakiegoś ghostwritera albo naprawdę zaliczył taki progress. Bo nawet i nad floew i przyspieszeniami pracował + jego zwroty są dużo dużo lepsze niż kiedyś.

Prawda, na razie od hot16 idzie mu całkiem dobrze. x]

Opublikowano

Nazywać Biała c**jowym raperem to jak nazywać Koldiego truskulem. Fakt, ostatnio mu odjebało coś w bani, ale skillsów mu nie odmówisz, szczególnie po ostatnich trackach.

Kartky, mistrz.

Na c**j mnie te smuty i chwytanie życia i żagli. Nudne.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Dodany obrazek Teksty ma dobre, to trzeba przyznać ale to turbo debil i niema flow

Mati to prowo :D

Slyszalem jego pare nut ale jak zaczynal , chyba konkursowe zwrotki.

Ciekawie sie zapowiadał ale sie zjebał. Co do jego skillsow to cos tam ma.

Dla mnie z sb Hary tylko chyba siedzi. Cos wlasnie o nim ostatnio cicho, szykuje sie cos ? Czy dzialalnosc chwilowo zawieszona ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Petardy znam chyba na pamięć, ogólnie mega jest krążek. Śpiewanie > rap, a wiadomo, że Hary w czołówce jeśli chodzi o śpiewane refreny. Jakoś chyba mi się bardziej podoba niż Danny. 

Ostatnio całkiem przypadkiem zasubowałem tego grajka i chyba nie żałuję, ten nowy jego track mi się akurat podoba :)

https://www.youtube.com/watch?v=c_9uDfhuYhM

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ten na b to w temacie śmieszny typek, co ja czytam w jego postach to kopalnia beki. Zarówno Solar jak i Białas są dobrzy (no Solar to po ostatnich kawałkach naprawdę faaaajnie, chociaż wcześniej też był przecież dobry ale no nie zachwycał). Mówienie, że Białas jest c*****y jest co najmniej żałosne. To że ma najebane na bani nie ujmuje mu raczej tego co potrafi. Wrzuciłbym tutaj Neile z SB, ale było na poprzedniej stronie, a sztosik jak dla mnie.

Filipek to w większości wypada jak TomB, ale no jakoś mi strasznie odpowiada ta osoba. (chyba sajko przez freestyle, ehh). We wtorek wysyła epkę, czekam bo 25 zł to mogę wydać.

Opublikowano

Petardy znam chyba na pamięć, ogólnie mega jest krążek. Śpiewanie > rap, a wiadomo, że Hary w czołówce jeśli chodzi o śpiewane refreny. Jakoś chyba mi się bardziej podoba niż Danny. 

Ostatnio całkiem przypadkiem zasubowałem tego grajka i chyba nie żałuję, ten nowy jego track mi się akurat podoba :)

https://www.youtube.com/watch?v=c_9uDfhuYhM

Ten grajek jak dla mnie ssie, to wszystko u niego jest lipna, te pogłosy niszczą wszsytko. A bit to ma jakby grał w kościele 

Widzę prawilny raper się tu rodzi, jego hot sikstin kładzie wszystkie na głowę. 

Opublikowano

Polska to coraz większa kopalnia beki..Jak widzę tych jutuberów co całe życie spedzili na graniu w lola a teraz sprzedają "rap płyty" to mam taką beke że ja p******e. Jeszcze co drugi komentarz typu " Z*******a Piosenka kupie płyte" xD KTO TO GÓWNO K***A STWORZYŁ?

Opublikowano
Laik na fb:

ema kocurki, od dzisiaj Rap Addix beze mnie, poróżniliśmy się z powodów, które was nie interesują i w rytm przedstawionej muzyki, pozdrawiam całą ekipę, życzę jak zawsze jak najlepiej: https://www.youtube.com/watch?v=wLKWwSHpUr4 jeżeli mógłbym mieć prośbę, to nie zesrajcie się w komentarzach, data nie była zamierzona

:(

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

Opublikowano

troche szkoda, bo Laik zajebiscie lezal na bitach soulpita i w sumie chcialbym uslyszec jakis projekt z kiddem, bo reszta ra sie przestalem jarac

jak zacznie cos nagrywac to nawet lepiej (bober na slg pisal, ze ma byc level up ep)

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wena na jednym tracku zjechal laike ze wypierdolil z kraju bo sobie nie potrafil poradzic.

Szkoda, ze odchodzi ale coz zrobisz ? Moze to jakis krok na przód

xD NEWS w uj , jak to wersy z Kodexu 5 były.

Opublikowano

Do wszystkich którzy zadają głupie pytanie w stylu "gdzie jest stary Onar?", odpowiadam na starych płytach - tłumaczy raper i dodaje: - Z płyty na płytę zmieniam się na lepsze, nie kumasz tego, masz problem ze słuchem albo wiekiem. Dzięki, że jesteście ze mną i za mocne wsparcie.

icon_lol.gif

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale dla mnie zaczyna chłopak progresować :) Odwiedzam UrbanRec raz na jakiś czas i jak sprawdzam co tam się dzieje to jego progres jest zauważalny, chociaż jeszcze to nie to. Na #H16 dobrze mu poszło.

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...