Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oxon też nie jest punchlinerem, a na Kulisach ładnie punktował

ale Oxon miał potencjał w swoich trackach "wkurwienie wypisane na twarzy". A deys zawsze robi takie smutne rapsy #smuteg. I jakos do głowy mi wchodzi obraz Deysa rzucającego puchami chociaż i tak się założe że na 90% nie będzie żadnego beefu. Gdyby miałbyć beef to te pizdy jedne z drugim już dawno by coś zaczęły robić w tym kierunku a nie co post na fesjbuczku wrzucają jakieś marne podteskty i aluzje w drugą osobe. Beka z tej rap gry człowieki

TAK WGL TO WŁASNIE ZNALAZLEM :

TYP NA ŚLIZGU PODSUMOWAŁ WSZYTKO PIĘKNIE: cały ten farmazon, że ksywy na tej furze to są raperzy, których muzyką się nie jarają a nie mają nic do nich jako ludzi: ja p******e, przecież jest dokładnie odwrotnie. skąd wzięła się cała spina z Ensonem? cytuję: "miał też być tam track z Ensonem i co z tego? f**k the project (...) mówię nadal że masz kozak pancze i to paradoks w kurwę bo jak można robić dobre gówno będąc gównem". geneza akcji z PeeRzetem to oczywiście bitwa, w której wyszedł z Solarem na wolno, wcześniej Tomb nazywał Hipocentrum klasykiem. spinka z Laikiem również wyszła od jego pisanki podsumowującej działalność Mafijki a Solar przy okazji Bybzi stawiał płytę w czołówce rapu. Deys chyba nie wymaga komentarza bo sami przyznają, że głównym powodem wyjebania go ze składu były jakieś pedalskie opcje, które uskuteczniał, p******enie o tym, że im klimatycznie nie siedział, ale w składzie był jest tyle samo warte co w trzech poprzednich przypadkach. żadne sprzeczki między nimi a kimś tam nie wynikają z tego że nie jarali się czyjąś muzyką, poza jakimiś kasztanami typu Onar czy Miuosh, tylko z tego, że się obrazili bo ktoś się nimi nie jarał. to zresztą jest prawda nawet odnośnie SLG bo w momencie gdy w beefie z Laikiem pojawiły się tutaj jakiekolwiek opinie na temat tego, że Solar nie został wpierdolony to od razu je przytaczał, zabawna była też akcja jak w swoim hot16 challenge nawinął te c*****e linijki z Van Goghiem, został tu za nie zjebany i w finalnej wersji kawałka je skreślił i napisał inne. wiem, że to k***a czytasz.

a jeszcze co do tego, że zdania na temat ich beefów są podzielone - gdzie są podzielone? w przypadku najbardziej równego beefu z Laikiem to nie są podzielone nawet na ich fanpage'u, gdzie na jakąkolwiek wzmiankę o nim na samej górze masz murowany komentarz "Laik was wpierdolił ", pozostałych dwóch nawet nie ma co komentować - diss Ensona to jest kandydat na najlepszy polski diss w odpowiedzi na numer nagrany dlatego bo Eno nie chciał mu dograć featu (co jest, k***a, autodissem z miejsca), diss PeeRzeta to bezprecedensowy rozpierdol, jeszcze nikt nie odjebał tak minimalnym kosztem i tak maksymalną jakością trzech typów na raz po 33 sekund na każdego, z taką pewnością siebie, że to zupełnie wystarczy. i żeby nie być tak nieobiektywnym to sobie przewinąłem diss Tomba - "wymyśliłeś właśnie nową dyscyplinę w polskim rapie - kto k***a mniej nawinie" (ja p******e, jakby zupełnie nie kumał co się stało), "jesteś tylko małym fiutem z małym fiutem" (łoooooo), następnie przypierdala się o przyspieszenia i wyłączyłem w momencie gdy zaczął na własnym dissie przepraszać swoich fanów.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

gdzie te aluzje Deysa w stronę S/B bo śledzę fb i nic nie zauważyłem, po za tym jakość tekstów jakie wrzuca Deys jest wysoka w c**j, dlatego sądzę że może r*******

Opublikowano

Nie odpowie bo Gejs to pizda wie że nie umie pisać punchlinów więc pewnie porobią jakieś memy i na fejsa wrzucą :>

Mimo, że bardzo podoba mi się ten remix od SB to i tak uważam, że Deys jest lepszy od nich wszystkich.

Opublikowano

ale to ripy z yt czy on wrzucał w dobrej jakości, bo jak ripy to niema opcji, na iPodzie strasznie odczuwalna jest słaba jakość dźwięku

se zobacz że nie ma słabej jakości.

Opublikowano

Kę od 2:37.

Słuchałem w gimbie #słeg

Białas spoko , TOMB NIE WIEM CO ON PROBOJE ZROBIC HAHAHA BEKA, Ke spoko

e : zapomniałbym

Opublikowano

Słuchałem w gimbie #słeg

Białas spoko , TOMB NIE WIEM CO ON PROBOJE ZROBIC HAHAHA BEKA, Ke spoko

e : zapomniałbym

https-~~-//www.youtube.com/watch?v=3GPXNFp_SGI&list=FLk-134eUZvgzMvPYCpLnEqA&index=1

Ja nie wiem jak Kękę moze fitować z Tompem ...

Wie ktos kiedy disaster ? :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ja nie wiem jak Kękę moze fitować z Tompem ...

Wie ktos kiedy disaster ? :P

W 2012

Opublikowano

http://www.rapbiznes.com/2014/11/ranking-podsumowanie-hot16challenge.html

BEKA

BEKA

BEKA

BEKA

KTO TO K***A PISAŁ ?

GDZIE DISET, OXON, IGREK GDZIE ENO ?

BEKA

Zamieniłbym kękę z solarem miejscami. Co tu wdowa robi  - za nią bym już wolał dać Nemy przez Ń ;D. Tomba bym dał dał niżej, a za niego Oxona. Tede powinien mieć więcej punktów za styl/flow. W sumie Tau też by się znalazł w top10.

Opublikowano

Zamieniłbym kękę z solarem miejscami. Co tu wdowa robi  - za nią bym już wolał dać Nemy przez Ń ;D. Tomba bym dał dał niżej, a za niego Oxona. Tede powinien mieć więcej punktów za styl/flow. W sumie Tau też by się znalazł w top10.

Tede akurat miał c*****e flow + tekst tylko stylówe fajną

e :

Xdddddddddddddddddddddddddddd

e2:

wiciu to trochę jak ruski mafiozo xD

e3:

kGLqFGZ.png

Co on k***a pierdoli ?

Opublikowano

Proste gdy gram dobrze, bo kiedy mam formę to zawsze gram konkret i to jest prost.. asfasur8iq3rgbiagbfiabgvsfvbusdvbfkbtusygbvusdvfusdvfusdyvfuyegvurfysdvrfuewrwqvrqiwvdf8wqrvwayivfayuvfsavfudyasvduavsduacsudacsudac BO BRAGGA DOCENIAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...