Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy po Tedasie tak ciskacie XDXDXD On się zaczął i skończył na Elliminati i tu nie ma zbyt wiele do dyskusji. A że sobie hajs zgarnia jeszcze to props dla niego, serio.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

Co wy po Tedasie tak ciskacie XDXDXD On się zaczął i skończył na Elliminati i tu nie ma zbyt wiele do dyskusji. A że sobie hajs zgarnia jeszcze to props dla niego, serio.

On sie skonczyl juz przed eliminati...
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Eliminiati było słabe nie mogłem tego całego przesłuchać. Krowtoku z uszu dostawałem.

Opublikowano

Jak tu tak szkalują Tedasa, to co Wy w ogóle sądzicie o tym słynnym angielskich njuskulu typu SchoolBoyQ?

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

Jakby chcięli to juz by siedział tym bardziej, ze umieszcza wpisy na fb. Beka z niego bo jakby to mnie poszukiwali to bym w pizdu odłączył sie od internetu i telefonii komórkowej.

Lans na list gończy

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jakby chcięli to juz by siedział tym bardziej, ze umieszcza wpisy na fb. Beka z niego bo jakby to mnie poszukiwali to bym w pizdu odłączył sie od internetu i telefonii komórkowej.

Lans na list gończy

chyba cię poniosło, konto chadana na fb nie jest prowadzone tylko przez niego to po 1, a po drugie istnieje coś takiego jak tor

Opublikowano

Malo chyba jeszcze wiesz o słuźbach, które się tym zajmują. Co z tego, ze nie on to prowadzi ? Jesli robi to ktos inny musi miec z jakis kontak czy cos chuj wie co. To jest pajac i tyle po czlowieku z mojej miesciny ktorego poszukuja sluch zagina i nawet matka nie wie gdzie sie znajduje a chada to kurwa nie raper. Jest jebanym truskiem i lakiem. A jego fanbase hmmm taki super juz nawet ma dzieczynki po 14 lat ktore serduszka mu zostawiaja jak i zwolnennicy czapki wpierdolki i ortalionu jp na 100% to jest taka zenada i blazenada ze szkoda gadac.

A wy i tak poiecie, ze chada spoko raper i duzo przezyl. :)

Pisze to 17 latek hahah beka nie ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Malo chyba jeszcze wiesz o słuźbach, które się tym zajmują. Co z tego, ze nie on to prowadzi ? Jesli robi to ktos inny musi miec z jakis kontak czy cos c**j wie co. To jest pajac i tyle po czlowieku z mojej miesciny ktorego poszukuja sluch zagina i nawet matka nie wie gdzie sie znajduje a chada to k***a nie raper. Jest jebanym truskiem i lakiem. A jego fanbase hmmm taki super juz nawet ma dzieczynki po 14 lat ktore serduszka mu zostawiaja jak i zwolnennicy czapki wpierdolki i ortalionu jp na 100% to jest taka zenada i blazenada ze szkoda gadac.

A wy i tak poiecie, ze chada spoko raper i duzo przezyl. :)

Pisze to 17 latek hahah beka nie ?

przecież mod fanpage nie musi mieć do niego kontaktu "na teraz" może mieć kontakt przez fejsa, a po za tym step się tym zajmuje nie ważne czy chada jest na wolności czy w pierdlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...