Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmieszny jesteś, naprawdę :)

Dodany obrazek

Samą prawdę Ci tam napisał, z czego chcesz się śmiać.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja p******e nie macie się do czego doczepić tylko do tego, że ktoś pisze nuta zamiast piosenka ?

Samą prawdę Ci tam napisał, z czego chcesz się śmiać.

Serio nie musisz lizać dupy na forum :)

Wracając do tematu, serio macie już macie ból dupy o takie pierdoły ? ;) Emocjonalnie coś nie tak ? 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ja p******e nie macie się do czego doczepić tylko do tego, że ktoś pisze nuta zamiast piosenka ?

Serio nie musisz lizać dupy na forum :)

Wracając do tematu, serio macie już macie ból dupy o takie pierdoły ? ;) Emocjonalnie coś nie tak ?

A to jak się z kimś zgodzisz to lizesz mu dupe? Takie zasady u Ciebie w gimnazjum panują rozumiem. Nie sapaj się już tyle, skończ tą dyskusję, zrozum swoje polozenie I przeanalizuj swoja sytuacje - nikt Cie nie popiera bo nie masz racji, a dalsze posty z twojej strony nie będą miały sensu. Pozdro z fartem morda

TEDE > twoj idol, pamiętaj

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Mam poparcie jak Korwin Mikke ale przynajmniej mam swoje zdanie na ten temat :)

Nie potrzebuję poparcia i poklasku, jak mam potrzebę wyrażenia swojej opinii to od tego właśnie jest forum. Nie musisz mnie uczyć zasad na nim panujących bo już trochę jestem (zaraz będzie, ból że powołuję się na to jaki mam staż na forum).

A mówienie na kogoś gimbus jest serio takie z*******e, choćbym i nawet chodził do tego gimnazjum to co ty z podstawówki od razu do Liceum skoczyłeś ? :)

Takie macie spięcia do każdego jak wyrazi opinię która jest sprzeczna z waszą, no i ta wasza poprawność  xD

Zluzujcie i dyskutujcie otwarcie na tematy :)

Tu w tym temacie już tyle spięć było bo ktoś wyraził swoje zdanie, że już nawet liczyć się nie chce. Możecie się ze mnie pozbijać, pocisnąć mnie i pośmieję się z wami bo niektórzy z was zbyt serio traktują internet, patrząc na "nasze" pokolenie.

Na koniec drążenia c**j wie jakiego tematu, bo wyszła spina od tedzika aż do tego kto kim jest i co robi :)

Myślę, że przyjemne dla ucha  -.-

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Mam poparcie jak Korwin Mikke ale przynajmniej mam swoje zdanie na ten temat :)

Nie potrzebuję poparcia i poklasku, jak mam potrzebę wyrażenia swojej opinii to od tego właśnie jest forum. Nie musisz mnie uczyć zasad na nim panujących bo już trochę jestem (zaraz będzie, ból że powołuję się na to jaki mam staż na forum).

A mówienie na kogoś gimbus jest serio takie z*******e, choćbym i nawet chodził do tego gimnazjum to co ty z podstawówki od razu do Liceum skoczyłeś ? :)

Takie macie spięcia do każdego jak wyrazi opinię która jest sprzeczna z waszą, no i ta wasza poprawność  xD

Zluzujcie i dyskutujcie otwarcie na tematy :)

Tu w tym temacie już tyle spięć było bo ktoś wyraził swoje zdanie, że już nawet liczyć się nie chce. Możecie się ze mnie pozbijać, pocisnąć mnie i pośmieję się z wami bo niektórzy z was zbyt serio traktują internet, patrząc na "nasze" pokolenie.

Na koniec drążenia c**j wie jakiego tematu, bo wyszła spina od tedzika aż do tego kto kim jest i co robi :)

Myślę, że przyjemne dla ucha  -.-

przecież to co odpierdoliłeś w tym temacie jest najgorsze w c**j, nawet nie wyczułeś ironii co tylko jeszcze bardziej Cię pogrąża, w zbędnym tłumaczeniu w którym chcesz pokazać, że masz luz (zazdroszczę psychologów), ogarnij się. Poparcie niema tutaj nic do rzeczy tylko to co piszesz jest strasznie bzdurne szczególnie to o TDFie, jakieś pierdolenie o sporcie itd. przypominam, że nagrał takie płyty jak HajsHajsHajs czy Essende Mylfon które są płytami dobrymi. Co z tego, że masz jakąś tam wiedzę skoro nie potrafisz jej dobrze ukierunkować.

Odbijając od tego, forum nie powstało po to by wyrażać opinię (to jest nielogiczne), tylko dyskutować na pewne tematy i o opiniach, zestawiając je ze sobą i zestawiając swój punkt widzenia, a jak twój punkt jest do dupy to dziękuj tej osobie która Ci to wytłumaczyła i zmień zdanie. Jak mi przedstawisz argumenty które będą lepsze od moich to pogadamy.

Oczywiście beka z ciebie i pisania, żeby zluzować, bo jak kilka postów wyżej wrzuciłem ironiczny post to sam wziąłeś go na serio i nadal toczyłeś idiotyczną dyskusję.

Opublikowano

Tak mi się dzisiaj przypomniało a właściwie to w tym momencie o jednym wykonawcy, mowa tu o Łonie. Co o nim sądzicie osobiście jego płyta z webberem 4 i pół moim zdaniem była jak najbardziej na +   :)

Słucha ktoś B.I.G L ? Moim zdaniem jeden z lepszych tamtego okresu, niestety kulka za długi brata i po rapie :)

P.S

Już nie będę spinał dupy, taka wewnętrzna przemiana z wkurwionego dzieciaka na styl życia gnoja :P

https://www.youtube.com/watch?v=9RKB-eTZG-c&index=6&list=PLhJMk982-VaeTSU_xKU1L2b8VE7uReUAg

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

A Juicy J? Stay Trippy wyjebane w kosmos, szkoda ze teraz same featy czysto dla mamony i się jakoś bardziej nie stara :(

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Tak mi się dzisiaj przypomniało a właściwie to w tym momencie o jednym wykonawcy, mowa tu o Łonie. Co o nim sądzicie osobiście jego płyta z webberem 4 i pół moim zdaniem była jak najbardziej na +   :)

Łona nie nagrał nigdy złej płyty, ale jakoś nie wracam często

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gedziula!

Gedz ostatnio bardzo na plusie, podoba mi się. Zresztą klip też niczego sobie :)

Podobno BRO (rozumiecie) ostatnio zaskoczył trackiem "róża", osobiście nie miałem okazji przesłuchać.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

j**** tych waszych buraków teraz stawiamy na nowe pokolenie.

https-~~-//www.youtube.com/watch?v=W_7hie0nuMY&feature=youtu.be

Nie dosc ze rap jest stosunkowo nowym gatunkiem to jeszcze probujecie go uwsteczniac
2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...