Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polskich raperów dużo nie slucham bo 80% to dno które utkwilo w 2005 roku. JAK JUŻ ktoś z Polski to TEDZIUNIO i Deysik

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z aktywnych raperów w Polsce jest tylko Paluch, Chada, ZBUKU, reszta to łaki

i nie piszczie mi tu o jakis tru skulowcach bo oni reprezentują no skill nie tru skul

Opublikowano

i nie piszczie mi tu o jakis tru skulowcach bo oni reprezentują no skill nie tru skul

Stary powiedz ze to prowo, prosze
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Tede zatrzymal sie na 2003 : ))))

Ale to nie on robi 13 lat to samo jak Pener. Ciągłe zmiany, a ostatnie płytki poziom wysoki i sprzedaż High Top. Tede się zmienia bo rozumie na co jest popyt a nie jak ograniczone do Tupacowych sampli i rapowaniu o trudnym dziecinstwie polskie raperzyny. Ogolnie USA > PL, nie ma co ciągnąć, elo.

@1361622928-U485574.pngPenero jak to nie jest prowo to ja nie wiem, ZBUKU jeden z czołowych lakow, Syn Bogdana to samo, a Palca nie skomentuje bo nigdy nie słuchałem (też łak jak znam życie)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

icon_lol.gif

rydah for life

Opublikowano

Ale to nie on robi 13 lat to samo jak Pener. Ciągłe zmiany, a ostatnie płytki poziom wysoki i sprzedaż High Top. Tede się zmienia bo rozumie na co jest popyt a nie jak ograniczone do Tupacowych sampli i rapowaniu o trudnym dziecinstwie polskie raperzyny. Ogolnie USA > PL, nie ma co ciągnąć, elo.@"Cass_" jak to nie jest prowo to ja nie wiem, ZBUKU jeden z czołowych lakow, Syn Bogdana to samo, a Palca nie skomentuje bo nigdy nie słuchałem (też łak jak znam życie)

Idac tym tropem justin biber sprzedal najwiecej plyt. To znaczy ze jes najlepszym piosenkarzem ?
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Idac tym tropem justin biber sprzedal najwiecej plyt. To znaczy ze jes najlepszym piosenkarzem ?

Wylapales jedno słowo i będziesz o to opierał moją wypowiedź, przeczytaj uważnie, sprzedaż to tylko wisienka na torcie.

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

czego to do mnie piszesz typie jak ja cisne beke z tego tak samo jak ty

Sory ziomek po prostu jak edytowalem dałem @up, w tej chwili napisałeś post i mi Ciebie otagowalo

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

ostatnie strony do wyjebania

https://www.youtube.com/watch?v=t19r5NNtugE

zadaj sobie to pytanie

Zobacz jaki on ma fanbase co 2 zdj z koncertu z chopaczkiem 14-16 lat z butem przy glowie

z butem to do wudoe, przypierdalanie się do tdfa trochę z dupy ostatnio, ze skrajności w skrajność albo go ludzie po jajach liżą albo mają ochotę go spalić na stosie

Opublikowano

no idąc tropem oceniania rapera po fanbasie to quebo jest najgorszy

Sb mafja, lucky dice, que, tedzik, o pezecie juz nie wspomne.

Ale kiedy zrozumiecie ze tede = s.p.o.r.t reszta plyt do gowno, poza poszczegolnymi kawalkami

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

no idąc tropem oceniania rapera po fanbasie to quebo jest najgorszy

+1

@bobson1111 to czego ty typie słuchasz w polsce pochwal się bo strasznie mnie ciekawi

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

przecież raperów których wymieniłeś słuchają ci sami ludzie, pomyśl...

czym się różni fanbase ripa i quebo? rip mniejszy fejm ale proporcjonalność "super słuchaczy kuhwo XD" taka sama

Opublikowano

+1@bobson1111 to czego ty typie słuchasz w polsce pochwal się bo strasznie mnie ciekawi

Wudoe, erking (paree nut), pezet stare plyty, karwel, kuban, wlodi, pet peter, keke, knap, ortega, pare nut oxona, zapomnialem o rasmentalizm.

Jesli chodzi o pl to tyle teras w wiekszosci underground sledze, mainstream juz przepadl.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Wudoe, erking (paree nut), pezet stare plyty, karwel, kuban, wlodi, pet peter, keke, knap, ortega, pare nut (jestem gimbusem i zamiast utwór/kawałek/piosenka używam tego lamusowatego zamiennika) oxona

poprawiłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...