Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiedziałem że dzisiaj będzie jestem tam minute po wrzucie i nie wierze. PET TY K***O ZJADŁEŚ

1:53 HAHAHAHA

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Wiedziałem że dzisiaj będzie jestem tam minute po wrzucie i nie wierze. PET TY K***O ZJADŁEŚ

1:53 HAHAHAHA

Pet zjada pół sceny. Żeby tylko mu fejmy po tym krążku nie uderzyły bo znając życie gimby ogarną jego fanbase i będzie 2 que :/

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Peja wpłacił kaucję i underwack na wolności od poniedziałku, ciekawe jak to się skończy.

Pet klasa, czekam od dłuższego czasu na to co tam skleci. W przyszłości potencjał na czołówkę.

Opublikowano

Tau druga zwrotka icon_bowdown.gif

Dla mnie to on jednak powinien skończyć kariere na Mediumie i odejśc w dobrym stylu, niż robić z siebie katolickiego błazna.

Bity > Nawijka na tej jego nowej płytce, poki co. 

Opublikowano

Wiem, że to twoje zdanie ale... tematyka może Ci co najwyżej nie siedzieć, a raperem jest dobrym i ładnie składa, tutaj druga zwrotka to j****y majstersztyk, przekonał mnie do siebie i chyba nawet płytę sprawdzę. A ta płyta jeszcze nie wyszła.

Opublikowano

Wiem, że to twoje zdanie ale... tematyka może Ci co najwyżej nie siedzieć, a raperem jest dobrym i ładnie składa, tutaj druga zwrotka to j****y majstersztyk, przekonał mnie do siebie i chyba nawet płytę sprawdzę. A ta płyta jeszcze nie wyszła.

No tak, dobrze mowisz, ze skillsy zostały, flow tez. Ale nie ma co ukrywac wtedy kiedy był mediumem był "milszy" dla ucha. Ale jedno mnie dziwi. Jest po wewnetrznej przemianie - ok. Ale czemu robi o tym rapy caly czas, nie moglby nagrac czegos w stylu "aromantycznie" ? Ten track najbardziej mi siedzi :)

Chyba, ze ma taka wizje., ze nagra jedna plyte "dedykowana" Bogu a pozniej bedzie robił już cos co porusza inne tematy, ktore bezposrednio nie dotycza religii.

Tau czy Medium i tak szacun bo to kozak :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Chciałem coś napisać ale bobson idealnie to ujął, jest całkiem, a nawet bardzo "słuchalny" ale co track co wers jezusy chrystusy i inne modlitwy..

Opublikowano

Singiel od Sławów(Dwóch iks de) w następnym tygodniu.

Na potwierdzenie

Dwa Sławy na fejsbuniu

To co, w tym tyglu fotki w ciuszkach, a w przyszłym singelunio teledunio, możemy się umówić na taki rozkład treści?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pięć, zauważyłem że teraz jest niezły hype na brewskiego od czasu kiedy nabrał trochę rozgłosu; https://www.youtube.com/watch?v=I7Kg2i1KI-g

Jeżeli chodzi o polską scenę to que, właśnie czekam na ezoteryke; https://www.youtube.com/watch?v=oIWV3WKpC2U

Bałagane x belmondo też spoczi; https://www.youtube.com/watch?v=lyQbNQgUBPk

ps. White, tede i komil zjedli hot16. :v

Opublikowano

Jest piękna, ale nie bierz mojej opinii na poważnie bo jestem sajko :(

Tau świetnie, lecz przyznam że słucha mi się go gorzej niż na TRW czy wcześniejszych płytach.

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

Opublikowano

https-~~-//www.youtube.com/watch?v=hPY7nz74MKg&feature=youtu.be

sztos.

A ty dalej myslisz, ze akcja z Deysem to prowo.

Nie rozumiem jak mozna sie jaraz Solarem I Bialasem, ja to stawiam na tej samej polce co wsrh

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

NIE SPRAWDZAJCIE TEGO BREWSKIEGO!

A ty dalej myslisz, ze akcja z Deysem to prowo.

Nie rozumiem jak mozna sie jaraz Solarem I Bialasem, ja to stawiam na tej samej polce co wsrh

Przecież sam Deys mówił, że to są dobrzy raperzy tylko we łbach mają nie po kolei

Opublikowano

NIE SPRAWDZAJCIE TEGO BREWSKIEGO!

Przecież sam Deys mówił, że to są dobrzy raperzy tylko we łbach mają nie po kolei

Prosze Cie ale Bialas to chujoza straszna, przynajmniej mi nie siedzi.

A to ze to troglodyta to juz rzecz odrebna. Jeden kawalek mi siada z nim tylko na ficie u harego :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Przecież Białas do niedawna był JEDYNYM słuchalnym raperem duetu Solar/Białas. Solar do ostatniej płyty tego duetu był zwykłym rzemieślnikiem, rapował, niby były przyśpieszenia, niby było flow ale zero polotu i pomysłu na siebie. Beef z Laikiem dobrze mu zrobił, pokazał w nim że nie jest łatwym celem, choć dostał w d*** to odmieniło go to, a ostatnie wrzuty daje naprawdę dobre, pomysł z hot16 wypalił, a jego szesnastka to jest sztos niesamowity, gdzie się nie pojawia ostatnio to daje minimum dobre zwrotki.

Co do Białasa to jest raper prawie kompletny, gdyby tylko jeszcze nie był takim półgłówkiem i ogarnął te swoje przygłupie linijki to byłoby naprawdę super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...