Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jebie bobson zabij sie, nawet jak mam cie na czarnej liscie to musze czytac twoje wypociny, zdelegalizowac ten rap w c**j

https://robscire.bandcamp.com/album/voodoo-phonk

voodoo phonk od zgreda pewnie to masz..

Jestem prorokiem i przepowiadam że Młody Zgred będzie u Lanka na płycie (zbieżność tego co się działo na fb)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie, robscira znalem z tales of phonk jak je wydał (w maju) i skoncz skakac zgredowi na kutachu fanboju

Specialnie to napisałem bo sie napinasz jak dzieciak o tego zgreda XDD

Tak tuszujesz ślady po MZ a pewnie nie ogarniasz swsbandy/elkace

Myślisz że będzie Ci k***a na zamówienie nagrywki robił? Musi uzyskać troche rozgłosu żeby się ruszył i nagrywał regularnie.

I w sumie p******e twoje zdanie elos

/antywarn

https://www.youtube.com/watch?v=BEaDFzRPbjA

Opublikowano

Myślisz że będzie Ci k***a na zamówienie nagrywki robił? Musi uzyskać troche rozgłosu żeby się ruszył i nagrywał regularnie.

nic z tego nie zrozumialem xddd elo

matek czemu nie nagrales 16 kutasiarzu?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

nic z tego nie zrozumialem xddd elo

matek czemu nie nagrales 16 kutasiarzu?

Jak sie nie ma mózgu to ciężko coś zrozumieć

Miałem tu kiedyś konto i założyłem nitkę o zgredzie to miałeś kurewski ból waginy o to cytując "Nie pozwalam Ci go słuchac gimbie/jak dostane perma to opuszczam forum" XDD jakby cie ktoś tu trzymał przegrywie.(Nie zmienia to faktu że osoba do której tam wtedy napisałeś była gimbem (wsrh etc))

"k***a, weź to usuń, bo się gimby dobiorą i skończy nagrywać czy coś"                   

Na razie i tak nic nie nagrywa za bardzo.

Myślisz że jakby miał dobrą kasę z tego to by nie nagrywał?

antywarn

https://www.youtube.com/watch?v=23TyKo4vCTs

Opublikowano

chodzilo mi wtedy zeby c*****y fanbejs nie obrzydzil mi ciekawego rapera, tyle, no ale goldmember na takim forum zobowiazuje xddd

ps nie pisz takich dlugasnych postow, to za duzo dla mnie

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jak słuchasz rapera przez pryzmat jego fanbase to pozdrówki.

chyba nie skumałeś linijek

Klasyka gatunku  <3

779815eldoka.gif

EMBRYO NA FB

nowy album Dwa Sławy już się miksuje

Płyta już niebawem, obstawiam, że wyjdzie w grudniu ewentualnie styczeń

Opublikowano

Jakoś pół roku temu przestałem się interesować nowościami w rapie, nie wiem z jakiego powodu (może się zawiodłem na "Panie z Katowic" względem "Prosto przed siebie" ? ), ale tak to preferuje rap robiony z głową (byle nie pustą, ani fest przejaraną), żeby nie przedłużać:

-Bisz

-Medium

-Onar
-HuczuHucz

-Miuosh

-Te-tris

-Pyskaty

EKcyFTZ.png

Opublikowano

super, tylko jakbyś miał coś do gadania ciekawego... ludzie piszcie o czym chcecie dyskutować, a nie to czego słuchać bo z tego dyskusja nie wynika, a mi się nie chce pisać, że część tych raperów których słuchasz jest po prostu do kitu patrząc na dokonania

Opublikowano

Jakoś pół roku temu przestałem się interesować nowościami w rapie, nie wiem z jakiego powodu (może się zawiodłem na "Panie z Katowic" względem "Prosto przed siebie" ? ), ale tak to preferuje rap robiony z głową (byle nie pustą, ani fest przejaraną), żeby nie przedłużać:

-Bisz

-Medium

-Onar

-HuczuHucz

-Miuosh

-Te-tris

-Pyskaty

MIOUSH HUCZU HUCH ONAR PRAWILNIE

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Ja nie czekam bo to jak czekać na koniec świata. Ale na 100 % przesłucham bo może być ciekawe. Gadałem z nim raz na koncercie to ma trochę najebane w głowie typ, a delekta jak zwykle wtedy był najebany :D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

No teraz rapu to słucha pełno osób, choć nie wiem czy to fajnie czy nie. Proporcjonalnie do wzrostu popularności gatunku w Polsce, jest więcej gówna którego większość nie rozróżnia i słuchają Sokoła i jednocześnie Dioxa icon_bag.gif

Oglądałem walkę Andrzeja, a w temacie cisza, z*********e, że wyszedł do Nasłuchów tylko dźwiękowiec zjebał, bo się muzyka nie rozkręciła. Mogli dojebać od razu refren to byłoby coś.

Opublikowano

-Bisz

-Medium

-Onar

-HuczuHucz

-Miuosh

-Te-tris

-Pyskaty

A żyły sobie podcinasz?

DEYS - Audiodiagramy na +

Ktoś coś słyszał o nowym Juicym?

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...