Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie miałem wrzucać..

mega c*****e - czekam na hejt. Widać że fanbase mu przyjebał do głowy wystarczy zobaczyć na łapeczki pod kawałkiem. Przesłuchałem dałem łapke w dół i elo.

Refren prawie tak zjebany jak u obecnego tedego. Widać że slg i gimby słuchają bo que.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

MOŻE MAŁO DO RAPU MA ALE NO JEBŁEM

DO WSZYSTKICH SŁAG KIDÓW

10710898_726115587477447_839891378520561

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Klaser vol.2 od alko, wychodzi 1.12.2014

Strona A – Szogun:
1. Chwast (gościnnie Ten Typ Mes, Gruby Józek, ZETENWUPE, LJ Karwel, DJ Black Belt Greg)
2. Wieśniak (gościnnie Stasiak, Gruby Józek, Przemek Nikiel)
3. Niech boli (gościnnie Hade aka Kaietanovich, Flow)

Strona B – R.A.U.:
1. Co to za kot (gościnnie Aleksandra Kasprzyk)
2. Mordopląs (gościnnie Kuba Knap, ZETENWUPE, LJ Karwel + Bartekusa)
3. Like a boss (gościnnie Ten Typ Mes)

http://sklep.alkopoligamia.com/produkt/klaser-vol-2-lp/

Szkoda, że Astek tylko na klipie.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przed odpalaniem spodziewałem się ,że to dzieciaki będą rapsować.

Ale i tak beka

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja sądzę żę jędynym raperęm na poziomię jęst ZBUKU ponieważ iż reszta to dno totalne które demoralizuję młodzięż z gimnazjuł.

Natomiast ZBUKU od początku gra na najwyższym poziomie w Polsce mimo że ma dopiero 22 lata i 179 cm wzrostu. Ponadto robi rap o "czymś konkretnym" najczęściej o życiu, a inni rapeszy aka łaki ciągle nawijają o kryminale, jaraniu, piciu, syfie, brudzie i ubóstwie..

Niech taki łak jeden z drugim (np. Kali, RPK, DonGuralEsko, Tede) zejdą ze sceny bo robią rap o niczym.

Kali ma nawet flow na poziomie ale ile można w kółko nawijać o jaraniu...?

Tede jakieś zjebane flow z dupy i ciągle gada o PLN

drugi player który znajduje się w I lidze Polskiego rapu to Paluch. Dlaczego? chyba nie muszę mówić.. wystarczy posłuchać jego poezji i zobaczyć jaki fejm ma pod klipami na YT np. "Bez Strachu"

Opublikowano

Ja sądzę żę jędynym raperęm na poziomię jęst ZBUKU ponieważ iż reszta to dno totalne które demoralizuję młodzięż z gimnazjuł.

Natomiast ZBUKU od początku gra na najwyższym poziomie w Polsce mimo że ma dopiero 22 lata i 179 cm wzrostu. Ponadto robi rap o "czymś konkretnym" najczęściej o życiu, a inni rapeszy aka łaki ciągle nawijają o kryminale, jaraniu, piciu, syfie, brudzie i ubóstwie..

Niech taki łak jeden z drugim (np. Kali, RPK, DonGuralEsko, Tede) zejdą ze sceny bo robią rap o niczym.

Kali ma nawet flow na poziomie ale ile można w kółko nawijać o jaraniu...?

Tede jakieś zjebane flow z dupy i ciągle gada o PLN

drugi player który znajduje się w I lidze Polskiego rapu to Paluch. Dlaczego? chyba nie muszę mówić.. wystarczy posłuchać jego poezji i zobaczyć jaki fejm ma pod klipami na YT np. "Bez Strachu"

ja p******* słuchaj sobie tych swoich raperków jak tam sobie chcesz ale nie pierdol głupot

Opublikowano

Zbuku to akurat jeden z największych no skilli w PL rapie jakich znam. Paluch - automat. Ciągle to samo. Zresztą cały Poznań to ciągle to samo. A TEDE z każdą płytą robi progres. Jeden z dwóch polskich raperów z którymi mógłbym zbić piątkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...