Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet props ale ten clip wakacyjny troche bezbek xD czekam na jakis truskul bo smuteg i zimno i zima i te sprawy #MUZYKA_KLASYCZNA

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

WGL rozkmińmy jakiś temat : Quebo.

Dla mnie Queba się stacza konkretnie. Z Polskiego Hopsina robi się z niego przecpany Justin biebier. Ja zobaczyłem jego zdjęcia z tej trasy koncertowej na której ostatnio był to miałem taka bekę że c**j. Populista straszny się z niego robi leci sobie jakimś prowo pod publiczkę żeby o nim gadali. W tym wywiadzie znowu wygląda jak pedały z One Direction.

Jego rap to samo ten Carnival to taki syf że ja p******e, ten kawałek świetnie pokazuje to że Queba ma zjebany fanbase który zawsze go będzie propsować mimo tego że wrzuca totalne gówno.

Ogólnie tracę do niego szacunek - jako rapera i jako człowieka. Był potencjał był fanbase były z*******e numery. A teraz myślę że tak do 2016 się nim jarać będą slizgowcy i reszta tych trochę bardziej rozumnych a potem wszyscy go popierdolą bo zobaczą że nagrywa syf.

Opublikowano

WGL rozkmińmy jakiś temat : Quebo.

https-~~-//www.youtube.com/watch?v=WnzxHqFVCC0&list=PLBdY8nO8tt0E8RT3xFV_SKm6AcZWOUC97

Dla mnie Queba się stacza konkretnie. Z Polskiego Hopsina robi się z niego przecpany Justin biebier. Ja zobaczyłem jego zdjęcia z tej trasy koncertowej na której ostatnio był to miałem taka bekę że c**j. Populista straszny się z niego robi leci sobie jakimś prowo pod publiczkę żeby o nim gadali. W tym wywiadzie znowu wygląda jak pedały z One Direction.

Jego rap to samo ten Carnival to taki syf że ja p******e, ten kawałek świetnie pokazuje to że Queba ma zjebany fanbase który zawsze go będzie propsować mimo tego że wrzuca totalne gówno.

Ogólnie tracę do niego szacunek - jako rapera i jako człowieka. Był potencjał był fanbase były z*******e numery. A teraz myślę że tak do 2016 się nim jarać będą slizgowcy i reszta tych trochę bardziej rozumnych a potem wszyscy go popierdolą bo zobaczą że nagrywa syf.

Sluchalem pare jego kawałków i stwierdzam, ze jest przereklamowany przez gimbow. Dla mnie to co robi jest chujowe. A ten track euforia dla mnie to dno, nie wiem jak mozna sie tym jarac. z mojej strony koniec.
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Quebo to fajfus i dno totalne. Tylko gimb się może tym jarać. W sumie ten cały hype to właśnie ich sprawka, a prawda jest taką że Quebo przeciętny polski raperek - bez rewelacji.

@.warmups Tede nigdy nie robił niczego pod publiczne. Jedyny prawdziwy w polskiej rap grze.

Opublikowano

Quebo to fajfus i dno totalne. Tylko gimb się może tym jarać. W sumie ten cały hype to właśnie ich sprawka, a prawda jest taką że Quebo przeciętny polski raperek - bez rewelacji.

@.warmups Tede nigdy nie robił niczego pod publiczne. Jedyny prawdziwy w polskiej rap grze.

co wy tutaj pierdolicice to ja nawed nie.

Przecież nawet nie lubiąc go trzeba przyznać, że skillowo jest w czołówce. Też mi nie odpowiada jego fanbase, ale taka cena sławy.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

co wy tutaj pierdolicice to ja nawed nie.

Przecież nawet nie lubiąc go trzeba przyznać, że skillowo jest w czołówce. Też mi nie odpowiada jego fanbase, ale taka cena sławy.

Był to na pewno ale przecież Carnival to taki spadek formy że nawet nie pierdol te jego marne "Znasz mój kawał o sławie , goniła mnie aż ją złapałem" To prawie jak ten wers tomba z pamiecią.

Może i nadal lepszy niż 85% Polskich raperów no ale był lepszy niż 99.8% raperów. Siada mu sława na banie za szybko się wybił i nie miał okazji poczuć się tak jak ci co nawet po 10 lat w "podziemiu" siedzieli zanim się wybili.

Aż dziwi mnie to że SB se z niego beki jeszcze nie robi.. xD

e :

ROBIĆ TRAP BEZ GŁUPOT #MOŻNA #MOŻNA

Opublikowano

Był to na pewno ale przecież Carnival to taki spadek formy że nawet nie pierdol te jego marne "Znasz mój kawał o sławie , goniła mnie aż ją złapałem" To prawie jak ten wers tomba z pamiecią.

Może i nadal lepszy niż 85% Polskich raperów no ale był lepszy niż 99.8% raperów. Siada mu sława na banie za szybko się wybił i nie miał okazji poczuć się tak jak ci co nawet po 10 lat w "podziemiu" siedzieli zanim się wybili.

Aż dziwi mnie to że SB se z niego beki jeszcze nie robi.. xD

SB nie robi sobie z niego beki bo liżą się po wackach, jak było Q&A to queba uznał Tomba i Sitka za jednych z topowych raperów w Polsce i to nie był żaden żart.

Tomb bo lizanie się po wackach z SB.

Sitek bo que chciał od stepów zalatwic sobie ezoteryke  w empikach(nie jestem pewny ale bardzo prawdopodobne) i mu wjebali Sitka na fita.

W prosto miałby pewnie staroste na refrenach i alibabe na bicie he he

Opublikowano

@Ultimate7

Jak dla mnie to jest nic nowego, powielanie sprawdzonych schematów zza oceanu. Jeśli ktoś słucha tylko pl rapu to może powiedzieć że się wyróżnia itp. Niedługo cały hype na Quebo minie. Tak było nie dawno z Arabem i z nim będzie to samo. Potem znowu ktoś wyczuje moment wejdzie na scenę, a potem zgaśnie. W międzyczasie "nowa" płyta Peji (miałem c*****e dzieciństwo, bieda, bieda, byłem alkoholikiem, jestem porządny z ulicy itd.) i gimby będą mieli kolejnego bożka.

Opublikowano

@Ultimate7

Jak dla mnie to jest nic nowego, powielanie sprawdzonych schematów zza oceanu. Jeśli ktoś słucha tylko pl rapu to może powiedzieć że się wyróżnia itp. Niedługo cały hype na Quebo minie. Tak było nie dawno z Arabem i z nim będzie to samo. Potem znowu ktoś wyczuje moment wejdzie na scenę, a potem zgaśnie. W międzyczasie "nowa" płyta Peji (miałem c*****e dzieciństwo, bieda, bieda, byłem alkoholikiem, jestem porządny z ulicy itd.) i gimby będą mieli kolejnego bożka.

ja p******e... jesteś najgorszy, psychofan TDFa który robi właśnie to k***a samo co Quebo i u jednego jest to spoko, a u drugiego nie, przy czym wybrałeś tego gorszego. Po za tym jesteś znawcą od c***a i zapomniałeś, że taki Arab miał na sam start promo - żywy rap + ta akcja z dill gangiem i sam to zjebał bo przestał nagrywać, a Quebonafide się pojawia nonstop na featach i wydaje drugą płytę.

wracając do gry pod publiczkę, to nie chce mi się nawet wymieniać ile razy Tedzik jechał pod publiczkę

chyba że jesteś jakąś pierdoloną prowokacją to nie wiem, ale i tak W

nawet świadomi słuchacze polskiego rapu to idioci, zero bycia konsekwentnym w swoim myśleniu

SB nie robi sobie z niego beki bo liżą się po wackach, jak było Q&A to queba uznał Tomba i Sitka za jednych z topowych raperów w Polsce i to nie był żaden żart.

Tomb bo lizanie się po wackach z SB.

Sitek bo que chciał od stepów zalatwic sobie ezoteryke  w empikach(nie jestem pewny ale bardzo prawdopodobne) i mu wjebali Sitka na fita.

W prosto miałby pewnie staroste na refrenach i alibabe na bicie he he

w prosto miałby wolną rękę patrz solar/białas, vnm, 2sty, kaen

Opublikowano

ja p******e... jesteś najgorszy, psychofan TDFa który robi właśnie to k***a samo co Quebo i u jednego jest to spoko, a u drugiego nie, przy czym wybrałeś tego gorszego. Po za tym jesteś znawcą od c***a i zapomniałeś, że taki Arab miał na sam start promo - żywy rap + ta akcja z dill gangiem i sam to zjebał bo przestał nagrywać, a Quebonafide się pojawia nonstop na featach i wydaje drugą płytę.

wracając do gry pod publiczkę, to nie chce mi się nawet wymieniać ile razy Tedzik jechał pod publiczkę

chyba że jesteś jakąś pierdoloną prowokacją to nie wiem, ale i tak W

nawet świadomi słuchacze polskiego rapu to idioci, zero bycia konsekwentnym w swoim myśleniu

w prosto miałby wolną rękę patrz solar/białas, vnm, 2sty, kaen

Swiadomi sluchacze (samozwanczy) to najgorsza grupa jesli chodzi o fanbase (kogokolwiek)
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Przecież świadomy słuchacz jest poniekąd samozwańczy. Tu chodzi o inną zależność i pojmowanie niektórych rzeczy, bo nawet taki świadomy słuchacz może być psychofanem jakiegoś c**jowego rapera i niema w tym złego nic, a nic o ile wie, że ten raper to gówno i nie głosi tego całemu światu. Sam słucham czasem gości którzy są mierni, takie 5/10 ale mam sentyment czy coś icon_lol.gif ale potem nie włażę w internet aby napisać że ten gościu to jest zajebistym raperem choć w rzeczywistości tak nie jest. A jak ja słyszę od kogoś, że raper X drze patenty ze stanów i jest do dupy, przy czym ta sama osoba pisze że raper Y jest dobry, choć robi to samo co raper X ale gorzej, to mnie c**j strzela.

Opublikowano

TDF gorszy od Qebo? Troche się posmialem. No ale ok to jest Twoje zdanie, spoko. Wyjdź na dwór i odpocznij trochę. Wybacz że obrazilem Twojego boga.

Opublikowano

TDF gorszy od Qebo? Troche się posmialem. No ale ok to jest Twoje zdanie, spoko. Wyjdź na dwór i odpocznij trochę. Wybacz że obrazilem Twojego boga.

Nie slucham anie Que ani TDF ale slyszalem ich tworczosc i te

ten wasz hypowy tdf slabo wypada przy kłe. Dla mnie obydwoje nie brzmia fajnie ale nie sieje tym jakiegos fermentu.

Mefju w 100% zgadzam sie z druga vzescia twojej wypowiedzi B)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

spierdalaj fantom szmato

dzisiaj nowy kawalek od narkusa, ale zza bana go pewnie nie wrzuce xDD

Nie dzisiaj, a jutro kawałek od narkusa

Dobra, koniec pierdolenia ^^

Jutro wjezdza NOWY NUMER i kilka bardzo ciekawych informacji. Sasasa.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

no bo jest gorszy i to jest obiektywna opinia, głąbie, już przy warstwie lirycznej młodzik w*******a weterana, nie mówiąc o flow które ma wiele lepsze, jedyne w czym TDF jest lepszy od Queby to charyzma ale nic k***a po za tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...