Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś mi się jeszcze obiło o uszy 2cztery7 więc jeśli to by się sprawdziło to ho ho ten rok to będzie sztos ;)

G-funk na całego!

Nie no, raczej nie ma takiej opcji, Pjus zapewne nie dałby rady nagrywać, chyba że by Knapa dodali :D

No ale nie na 2cztery7 miejsce na półce się znajdzie zawsze, Funk dla smaku posiadam, kupiona jak jeszcze była normalna cena, chyba pierwsza płyta moja :)

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no, raczej nie ma takiej opcji, Pjus zapewne nie dałby rady nagrywać, chyba że by Knapa dodali :D

przecież Stasiak niema już nic do zaoferowania jako raper (wcześniej też nie miał ale obaj z Pjusem nie odstawali od Mesa tak jak teraz odstają), w gruncie rzeczy dostaniemy płytę z której będziesz musiał wyciąć zwrotki mesa i zapętlić.

Opublikowano

przecież Stasiak niema już nic do zaoferowania jako raper (wcześniej też nie miał ale obaj z Pjusem nie odstawali od Mesa tak jak teraz odstają), w gruncie rzeczy dostaniemy płytę z której będziesz musiał wyciąć zwrotki mesa i zapętlić.

No w sumie to prawda, ale stasiak asłuchalny jeszcze nie jest, "Pół żartem, pół serio" można było słuchać, no ale Pjus, szkoda chłopa ale teraz słuchać by się już go nie dało

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem czy był poruszany wątek ale co sądzicie o Żywym Rapie? Moim zdaniem zostało to świetnie zorganizowane i zrobione. Wzięto wszystko to co dobre było z różnych talent show i odrzucono komercyjną tego stronę. Chyba też słuszną decyzją było to, że Bilon odrzucił propozycje paru ekip telewizyjnych.

Jak uważacie?

Pomoc w zarabianiu przez Internet: Kliknij TUTAJ. Sprawdź ile można zarobić w sieci. Jakich technik użyć i co trzeba robić aby działania przyniosły upragniony zysk. Możesz zarabiać na grach MMO/MMORPG. Gry przeglądarkowe oraz PC to solidne źródło zarobku.

Opublikowano

Nie wiem czy był poruszany wątek ale co sądzicie o Żywym Rapie? Moim zdaniem zostało to świetnie zorganizowane i zrobione. Wzięto wszystko to co dobre było z różnych talent show i odrzucono komercyjną tego stronę. Chyba też słuszną decyzją było to, że Bilon odrzucił propozycje paru ekip telewizyjnych.

Jak uważacie?

ja uwazam ze ten program to kopalnia beki i idiotów xD

Opublikowano

Jak uważacie?

ten program to wylęgarnia chujowych raperów

Opublikowano

chodzi Wam o bekę z pierwszej części? bo dwójk ma poziom szczególnie jak na takich małolatów

Pomoc w zarabianiu przez Internet: Kliknij TUTAJ. Sprawdź ile można zarobić w sieci. Jakich technik użyć i co trzeba robić aby działania przyniosły upragniony zysk. Możesz zarabiać na grach MMO/MMORPG. Gry przeglądarkowe oraz PC to solidne źródło zarobku.

Opublikowano

@Matheo - chujowych bo co ? Bo się promują ? Bo chcą rozwijać pasję i mieć z tego hajs ? Nie mogę zrozumieć takich osób że hejtują ten program, mnie osobiście tylko wkurwiło w 1 cześci boom na Araba bo nie oszukujmy się rapować to on nie umie. Młodzi w tym programie chcą się promować i nie tylko i powinniśmy chyba to uszanować ? Owszem zdarzają się idioci w programie ale nie wszyscy ;)

Opublikowano

Mam podobne zdanie jak zuo143, wydaje mi się, że naprawdę to fajnie im wyszło. Tak naprawdę to dopiero poczatki to dopiero druga część cały czas to dopieszczają :)

Opublikowano

JA PIERDOLE, jak można chcieć się wypromować w Polsce? Przecież jakbym rapował i usłyszałbym jakiegoś gimba puszczającego mnie z telefonu to bym mu zajebał w ryj (no przecież nikt inny tego nie ogląda).

Co do samego konkursu, to w chuj wyróżnienie jak cię spropsuje peja z bilonem, kontrakt w diil też super sprawa.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

@Matheo - chujowych bo co ? Bo się promują ? Bo chcą rozwijać pasję i mieć z tego hajs ? Nie mogę zrozumieć takich osób że hejtują ten program, mnie osobiście tylko wkurwiło w 1 cześci boom na Araba bo nie oszukujmy się rapować to on nie umie. Młodzi w tym programie chcą się promować i nie tylko i powinniśmy chyba to uszanować ? Owszem zdarzają się idioci w programie ale nie wszyscy ;)

no jak masz 99% "raperów" którzy nie potrafią rapować to rzeczywiście nie wszyscy icon_bag.gif po za tym jury po za Wdową jest żałosne, Peja - stoi od paru dobrych lat w miejscu, Bilon od Drogi nie nagrał niczego lepszego, WSZ bez komentarza, asłuchalny, Wdowa jedyna która ma pojęcie o tym wszystkim, szkoda tylko że ulega hejtom i rzadko krytykuje.

Opublikowano

no jak masz 99% "raperów" którzy nie potrafią rapować to rzeczywiście nie wszyscy icon_bag.gif po za tym jury po za Wdową jest żałosne, Peja - stoi od paru dobrych lat w miejscu, Bilon od Drogi nie nagrał niczego lepszego, WSZ bez komentarza, asłuchalny, Wdowa jedyna która ma pojęcie o tym wszystkim, szkoda tylko że ulega hejtom i rzadko krytykuje.

ALE W OGÓLE PO CHUJ DALEJ TOCZYSZ DYSKUSJE Z BETONEM? ŻYWY RAP TO CHUJNIA I TYLE, KRETYNOM NIE WYTŁUMACZYSZ I NIE UARGUMENTUJESZ xD

Opublikowano

No tak w sumie lepiej nagrywać w domu, puszczać kawałki znajomym i żyć w pierdolonym przekonaniu że mogłeś coś zrobić a tego nie zrobiłeś. Co do jury się zgodzę. A co do wytwórni - no tak lepiej nagrać w domu jakiś chujowy kawałek asłuchalny bo jakieś szmery itd. niż w studiu, racja ;)

Koniec dyskusji dla mnie, nie ma powodu by ją kontynuować ;)

Opublikowano

No tak w sumie lepiej nagrywać w domu, puszczać kawałki znajomym i żyć w pierdolonym przekonaniu że mogłeś coś zrobić a tego nie zrobiłeś. Co do jury się zgodzę. A co do wytwórni - no tak lepiej nagrać w domu jakiś chujowy kawałek asłuchalny bo jakieś szmery itd. niż w studiu, racja ;)

tak, jak cos nagrasz to musisz to rozpowszechnic, ale nie w tym programie, takie cos w polsce od poczatku nie mialo prawa bytu i nie wypali, zobacz tego co wygrał 1 edycje... slyszysz o nim w ogole? gdziekolwiek? no kurwa nie sadze, wiekszy fejm ma rezydent a dlaczego? no bo ma kurwa skilel a nie wygrał tego, to samo arab tylko ze ten to nie ma skilli ale fejm gimbusow

Opublikowano

takie konkursiki mają tylko 1 zaletę , JEST BEKA Z GIMBOW

@up

Jak dla mnie rezdydent to też gówno , i fejm też ma gimbusiarski zobacz komentarze na yt pod jego kawałkami... " Malina Lachudra : fajna piosenka jesteś zajebisty "

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

nawet jakby miał mnie słuchać ten tysiak w Polsce...

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

takie konkursiki mają tylko 1 zaletę , JEST BEKA Z GIMBOW

@up

Jak dla mnie rezdydent to też gówno , i fejm też ma gimbusiarski zobacz komentarze na yt pod jego kawałkami... " Malina Lachudra : fajna piosenka jesteś zajebisty "

no niby tez fejm gimbow, ale no skilli mu zaprzeczyc nie mozna, jeden z lepszych ktory tam w ogole poszedl

Opublikowano

Przecież nawet taki bro nagrywał w domu i jakość nagrań była na poziomie, dzisiaj większość już ma hajsiwo na takie rzeczy, a jak nie to idą do studia i nagrywają. Po za tym żeby jeszcze w programie występowali jacyś wartościowi MC, owszem niektórzy nawet spoko jadą ale nie mają ani własnego stylu, ew. zalążki, niedopracowane flow czy rymy, to po prostu niema sensu bo jeszcze za wcześnie na legal, a po za tym większość nie wyróżnia się z tego tłumu. Co do promocji to Dill ma słabą, tzn. HG ma swój stały fanbase, a reszta w wytwórni... nie wiem czy coś oprócz tego co tam HG nagrywa wbija na OLIS. Zwycięzcy pierwszej edycji niedawno puścili LP - rozeszło się bez echa.

Poziom jest marny, jeśli eliminacje przechodzi wytwór typu Japko czy SCZ Familia to ja dziękuję... Jak w ogóle można się tym jarać - no jak widać Peja i Bilon to mało co nie całowali im rąk o.O (może przesadziłem) ale przepuszczanie takiego chłamu woła o pomstę do nieba, a potem słyszę w wywiadzie że Ryszard ma BEKĘ z chujowych hashtagów.

Botanic miałeś nie rozmawiać z betonem xD

BEKA Z GNOJNIX

8ndk.png

BZTmbIm.png

prawilnie przypominam http://rapgenius.com/2580649

Nie ogarniam czemu przyjebali się do wieku. Kę też ma 30 i co? ;_;

chodzi o wygląd, bez makijażu to jest tragedia przecież

Opublikowano

Jak można mieć 30 lat i ubierać rzeczy z napisami typu BANG BANG! Beka z rapu nadal trwa.

buahaha, ja mam ogolnie beke z tych wszystkich debili na fejsie u mnie non stop jest kurwa jakas fota i podpis bang albo kurwa smutne piosenki gurala kawalek cytatu no i BANG kurwa hahaha beka z idiotow, czemu musialem urodzic sie w tak zjebanym pokoleniu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...