Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PŁYTY ROKU 2013

ALCMDZ

BEKA KSH

SB MAFIJA

GÓWNO ROKU

DEMONOLIOGIA I INNE TRUSKULOWE PICZKI 8)

Powiedz mi w czym chujowe alc i ksh jest lepsze od słonia?

Opublikowano

Demonologia 2 nie jest taka zła fajnie zrobili tą płyte

X przykazań od Soboty tez jest nawet dobre

chujowo ze Arab nie wypuścił płyty bo to byłaby na 100 % płyta roku :)

Opublikowano

Demonologia 2 nie jest taka zła fajnie zrobili tą płyte

X przykazań od Soboty tez jest nawet dobre

chujowo ze Arab nie wypuścił płyty bo to byłaby na 100 % płyta roku :)

gimbologia jest chujowa, X przykazań to tylko bity, a arab jest miernym raperem

Opublikowano

Że co ? Arab jakby wydał płytę to byłaby płytą roku? Trzy razy nie, Arab jest tak jak @up napisał mierny, tego nie da się nie zauważyć.

A co do płyt roku to można dać kilka ;)

Jako pierwsze miejsce na pewno

Elektyka - Quebo ! Jak ten chłopak odpalił w tym roku to po prostu sztos!

No i mój ulubieniec Kuba Knap człowieniuu, chłopak tak jak Quebo w moich oczach ma szanse na zajebistą karierę ;) Jeden z lepszych młodych zawodników Alko w tym momencie

A na wyróżnienie jak dla mnie zasługują takie kozaki jak;

Rasmentalism

Eripe (Quebo&Eripe nie zachwyca tzn. wydaje mi się że Quebo go zjadł na płycie i to słychać ale do płyty nic nie mam, krótka jak epka ~25min ale nie ma tam praktycznie słabych wersów )

Tede

Vnm

Sokół ( sokół narrator ciąg dalszy jednak teksty w 100% kozak, nic sie pod tym względem nie zmieniło ;) )

Kękę ( no prosty chłop co nie zmienia faktu że jeden z lepszych transferów dla Prosto w tym roku ! )

Wuzet

Planet ANM

Pro8l3m, fajna płytkę wydali ;)

Mógłbym tak wymieniać długo ale według mnie oni zamietli ten rok ;)

Opublikowano

PRO8L3M to nie typ, tylko skład, nara.

Sprawdzałem tego Wuzeta i zero jaranka.

ja tam wuzetem jaranko, sluchalem kiedys dizeego rascala i on robil podobny grime i mi siadlo osobiscie

Opublikowano
Dupa koniec Magika i Fokus się sprzedał.Teraz dupsko liże takiej dodzie .Zenada.Paluch go pocisnął jeden z jego dissów : https://www.youtube.com/watch?v=Ysg0l-grAJQdrugi :
A teraz diss żenada fokusa:
płakać mi się chciało jak tego słuchałem.Nie śpiewać tylko RAPOWAĆ.
Nie chce mi sie komentowac twojej wypowiedzi bo to.co fokus nagral to afterpaty to bonus track pare debili z yt przypisali to jako diss ...

PŁYTY ROKU 2013 ALCMDZBEKA KSHSB MAFIJA GÓWNO ROKU DEMONOLIOGIA I INNE TRUSKULOWE PICZKI 8)
Nie chce nic mowic ale lubie posluchac beki ksh :D Dodam od siebie nie kompromitujac sie jak inni Bisz,malpa,wena,rasmentalizm,medium,lona,pezet,hifi,diox mozna vy jeszcze wymieniac ale po co jak prawilnych garstka ??
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale Quebo z Ripem zjedli 2014 w 2013. Pozdrawiam

#płytaroku

nie, w tym roku choć mało wyszło dobrych płyt to i tak były lepsze, kilka kawałków zapadło w pamięć, a reszta taka sobie, no i różnica między Quebo, a Ripem trochę duża.

Nie chce mi sie komentowac twojej wypowiedzi bo to.co fokus nagral to afterpaty to bonus track pare debili z yt przypisali to jako diss ...

Dodam od siebie nie kompromitujac sie jak inni

Bisz,malpa,wena,rasmentalizm,medium,lona,pezet,hifi,diox mozna vy jeszcze wymieniac ale po co jak prawilnych garstka ??

po chuj odpowiadasz typowi na post z lutego

Opublikowano

Kuba przyspieszeniem w 'Prowo' zjadł całą płytę, a w 2013 i tak Za młodzi na heroda najlepszą płytą.

Za mlodzi na heroda bardzo fajnq pltta, nawet mam w oryginale,
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Mi osobiscie podobaja sie oldschool ogarniete ale lubie posluchac czegos na new schoolowym bicie.

Zreszta o gustach nie powinno sie dyskutowac, chyba ze ktos slucha rpk i innego typu syf czyli firwa jp hwdp bo to beka niemilosierna ...

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Zreszta o gustach nie powinno sie dyskutowac, chyba ze ktos slucha rpk i innego typu syf czyli firwa jp hwdp bo to beka niemilosierna ...

Zgadzam się w 100 % :). Co do wcześniejszego posta - chuja się znam na rapie, więc jak coś już do mnie trafia to według mnie jest świetne :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...