Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sram na tych pedałów z forum co kierują sie recenzjami na temat płyty zamiast wyrobić zdanie po przesłuchaniu jej

Śmiesznie tak czytać cudze opinie to tak jakby sie nie miało mózgu i nie ma kto za ciebie ocenić czy płyta ma ci sie podobać czy nie

Siema Heniu B)

Gimby mnie nie znajo

Wyjebałem na głos z twojej sygny i poprzedniego postu. Nie udzielaj się tu.

Rozumiem, że piszesz swoje opinie i czytasz je sam.

Beka z Kaabana.

Kto zamówił Hipocentrum palec pod budkę...

dapng_nwhxwwq.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Bo jesteś świeżak na forumku

Wcale nie .. -,-.

Wyjebałem na głos z twojej sygny i poprzedniego postu. Nie udzielaj się tu.

Rozumiem, że piszesz swoje opinie i czytasz je sam.

Beka z Kaabana.

Kto zamówił Hipocentrum palec pod budkę...

Wypierdalaj słuchać spowrotem pezeta chujozo

/#SUPERGIRL

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Wcale nie .. -,-.

/#SUPERGIRL

Wracaj słuchać suonia wu es er ha na zawsze dobra marka, ja posłucham poważnej.

e: chodzisz w nożyczkach?

e:

Deys co płodny

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Kto bierze na poważnie Kabiego? ;)

PS: Jeden z najlepszych tekściarzy w Polsce, gdyby tylko miał lepsze flow. Mam nadzieję że w 2k14 rozjebie.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nowe, wiesz co robić.

Widzieliście jak krulik i kciuk się spluli do Tedasa? Beka z tego rapu max. Szkoda, że nie odpowie, ciekawe co by zrobili prawilniacy jakby ich idole przejebali bif z typem z tvnu.

e: sigen to nie ja (dał podobny post do tego).

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wcale nie .. -,-.

/#SUPERGIRL

słuchasz słonia to jesteś poza marginesem społeczeństwa

spierdalaj śmieciu

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Sorry że powracam do tych wczorajszych spin tej trójki, (Kciuk, Królik i Penera)

52c1638b33de1.png

Ale ja tej beki nie wytrzymuje ^^

Opublikowano

Jak można propsować wieprza?(Tede)

Słoń,Eripe,Łona na propsie

Prawilnie przypominam że elefant nigdy nie nagrał klasyka, a TDF ma ich na koncie w chuj, za samo to ma propsy, jadąc dalej to w tym roku zrobił solo, mixtape, paff zremixował najlepsze kawałki, no i na 3.14 od siebie dawał dobre szesnastki. Jeśli to nie prowo to wymień gust.

Sram na tych pedałów z forum co kierują sie recenzjami na temat płyty zamiast wyrobić zdanie po przesłuchaniu jej

Śmiesznie tak czytać cudze opinie to tak jakby sie nie miało mózgu i nie ma kto za ciebie ocenić czy płyta ma ci sie podobać czy nie

Siema Heniu B)

Gimby mnie nie znajo

Opinia, a recenzja to całkiem różne rzeczy i na tym to się kończy.

Nowe, wiesz co robić.

Widzieliście jak krulik i kciuk się spluli do Tedasa? Beka z tego rapu max. Szkoda, że nie odpowie, ciekawe co by zrobili prawilniacy jakby ich idole przejebali bif z typem z tvnu.

e: sigen to nie ja (dał podobny post do tego).

Kurwa ten Królik jest najgorszy, sprawdzałem kilka singli z tej jego płyty w tym ten z Kaenem i chujoza max.

"Nie chcąc psuć sobie i wam świątecznego nastroju dopiero teraz z przyjemnością ustosunkuje sie do wypowiedzi tego pana (ok.4:00):) W moim odczuciu albo ci sie tego dnia przesypało albo zwyczajnie cie coś boli bo juz drugi raz wypowiadasz sie na mój temat, pierwszy raz u Rawicza, a teraz tu.. skoro mnie nie znasz nie wiem po co robisz recenzje mojej tworczości i sprzedaży i to w szyderczy i prześmiewny sposób. Nie wiem jaki związek ma to że nie podoba mi sie nazewnictwo dzisiejszych dzieciaków z tym że nagrywam numery po angielsku??????? Co do sprzedaży przypominam, że po tym jak zniszczył cie Rychu wydałeś chyba z 6 płyt z czego jedna, ta ostatnia zyskała przychylność słuchaczy, do tego czasu płakałeś w mediach, że nikt cie nie lubi, teraz urosłes chyba w swoim mniemaniu po tejże płycie jak i płycie z Dioxem, która swoją drogą też dla mnie jest szyderą ale to Diox najlepiej wie dlaczego, a ty żyjesz w słodkiej nieświadomości. powiem krótko, spruj sie jeszcze raz a ci pocisne i nie mowie tu tylko o nagrywaniu na siebie kawałków bo mam w zanadrzu coś czego jeszcze w życiu nie doświadczyłeś:)"

Kurwa trurbo debil... Przez takich pajaców potem się słyszy "nagraj lepsze" albo "jak go nie znasz to nie oceniaj tego co robi", za niedługo to nawet liżący wszystkim dupę popkiller będzie bee. Paluch też drugi mądry, dwie ostatnie płyty to powielanie schematów i czesanie hajsu na dzieciach z gimbazy. No ale musiał się spruć bo TDF powinien zaznaczyć "wszyscy oprócz Palucha". Królik w beefie zostałby wpierdolony do cna, z Paluchem beef byłby na wysokim poziomie i chciałbym to zobaczyć. Paluch pokazał umiejętności dissując Fokusa, choć teraz już nie jest w takiej formie - co słychać.

Sorry że powracam do tych wczorajszych spin tej trójki, (Kciuk, Królik i Penera)

52c1638b33de1.png

Ale ja tej beki nie wytrzymuje ^^

Raperzy głupsi niż słuchacze icon_bowdown.gif

Opublikowano

z7044656Q,Tede-Peja.jpg

Najlepszy beef w polskim hh

Coś czuję że w 2014 bedzie powtórka

54YG3E63TY.gif

SLU ostatnio cwaniakuje ;)

Paluch pokazał umiejętności dissując Fokusa,

Rzucił się na Fokusa gdy ten miał mase hejtu za klip z Dodą. Wiadomo, że miał z górki ;)

Opublikowano

Diset, Golin, kurwa, jakiego chujowego hiphopolo na MPC słuchają.

Golina atrybutem są jaja, które trzyma w ręku, a nie w spodniach. W dodatku na łańcuchu, żeby i te nie uciekły.

Opublikowano

Wiadomka wyszsza szkoua robjenia hauasu zafwsze na propsie elo

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

z7044656Q,Tede-Peja.jpg

Najlepszy beef w polskim hh

Coś czuję że w 2014 bedzie powtórka

54YG3E63TY.gif

SLU ostatnio cwaniakuje ;)

Rzucił się na Fokusa gdy ten miał mase hejtu za klip z Dodą. Wiadomo, że miał z górki ;)

Beefu raczej nie będzie bo Tede akurat tutaj jest przegrany, to znaczy rozjebał Peję i co mu z tego jak nasi słuchacze są na poziomie:

"5. Co uważasz za najbardziej żenujące/śmieszne w polskim rapie?

Laikike1: Wiadomo, że słuchaczy. Oraz fakt, że Breivik tak dojebał, bo celując w publiczność na dowolnie wybranym koncercie mainstreamowca w naszym kraju dostałby order za zasługi a nie wyrok."

więc gimbaza się spruje bo słucha ksywek, a nie rapu.

Opublikowano

Jeśli chodzi o polski rap to Chada i KaeN.

Głównie słucham tych wyżej wymienionych, ale od czasu do czasu zapuszczam sobie Snoop Dogga i Eminema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...