Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sajkofan, tede jest przecietny w chuj i ta jego maniera w glosie mnie wkurwia, jebac sajko wieprza #yolo

chujowy hasztag spierdolino.

2up

mowie o 2k14 ok

Opublikowano

POZDRO POZDRO ZIOMKI FANI WIEPRZA, TEDE RZĄDZI JOOOOOOŁ EJ WIELKIE JOŁ CZŁEKU "BOJĘ SIĘ O ŻYCIE" - POZDRO DLA KUMATYCH

2rrmnpl.jpg

90% pl raperów ma taki target i co teras?

Opublikowano

icon_lol.gif

Prawilnie przypominam że w tym roku wychodzą Sławy, Mes, Zioło, Knap, Quebo.

Mes coś ma wydać, skąd info?

@edit

dobra, poczytałem trochę na ślizgu i już wiem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mes nic nie mówił z bynajmniej ja nigdzie nie znalazłem info nowym albumie. Dla mnie w tym roku priorytety do odsłuchu to ;

-album Skrzypka (Kartagina) - jeśli płyta będzie znośna tak jak 1 singiel ( mówiąc znośna mam na myśli nie zagłębianie się w tekst tylko 1 odsłuch bo dobre wersy Adaś przestał pisać po ~2008 roku

-Knapiwo - na ten luuz chyba większość czeka :>

I to na tyle jak narazie ;)

Jeszcze wrócę do Tede - Jaceeek aka wieprzu co prawda wydał dobry, nawet bardzo dobry album, taki comeback sporawy ale nie odważyłbym się napisać że zjadł 2013 tym bardziej 2014

Zakończę klasykiem - Tede sprzedał się po Sporcie (przeczytaj i zrozum przekaz :P dopiero hejtuuuj ) ;)

@edit

Aa i jeszcze bym dodał płytkę solowa Hade bo z tego co się orientuje to już powstaje ;)

@edit 2

Zwracam honor - Mes wydaję płytkę, info potwierdzone ^_^

Opublikowano

Ale paaanowie jak w tym roku wyjdzie Mes, Knap, Sławy i narkus ze ślizgu(Zioło) to będzie na serio dobry rok

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gdzieś mi się jeszcze obiło o uszy 2cztery7 więc jeśli to by się sprawdziło to ho ho ten rok to będzie sztos ;)

G-funk na całego!

Opublikowano

W tym roku Rap Addix lp ma być, Starszy Brat, Queba, RIP, BOK, Enson x Golin, Milczmen 2, Bonson x Planet, Tehnikolor (oby, choć spodziewam się tego w 2016), Lilu, JNR, Kuban, Zeus (coś mi mignęło), 2sty x Gedz, było mówione o Laik x Jeż x Soulpete i Junes x Kidd, ale nie sądzę, że to wyjdzie w 2014, Pezet na trapach (może mu wyjdzie), Brudne Serca (w tym roku, potwierdzone).

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

W tym roku Rap Addix lp ma być, Starszy Brat, Queba, RIP, BOK, Enson x Golin, Milczmen 2, Bonson x Planet, Tehnikolor (oby, choć spodziewam się tego w 2016), Lilu, JNR, Kuban, Zeus (coś mi mignęło), 2sty x Gedz, było mówione o Laik x Jeż x Soulpete i Junes x Kidd, ale nie sądzę, że to wyjdzie w 2014, Pezet na trapach (może mu wyjdzie), Brudne Serca (w tym roku, potwierdzone).

dodam do tego jeszcze laik x bisz, chyba ze to bylo prowo albo wyjdzie w 2015, do tego czekam na bonsona i planeta, czuje ze bedzie rozpierdol, po singlu strasznie sie jaram

Opublikowano

@up co do chłopaków z 3wuu się zgodzę ze na propsie ale co do reszty mogę tylko tyle powiedzieć w Twoim stylu : NO CHYBA CIE POJEBAŁO. ;)

Opublikowano

TRZECI WYMIAR TYLKO NA PROPSIE, POLSKA RAP SCENA SSIE. NO CHYBA, ŻE STARSZE NUMERY A NIE TO NOWE GÓWNO ELO.

Elo KomunistomPodPrąd

https://www.facebook.com/ZdelegalizowacHH

dodam do tego jeszcze laik x bisz, chyba ze to bylo prowo albo wyjdzie w 2015, do tego czekam na bonsona i planeta, czuje ze bedzie rozpierdol, po singlu strasznie sie jaram

przecież Laig i Biszu to Tehnikolor xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...