Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba nikt nie wrzucał to wrzucam.. szczerze to jak na laika to średnio :P

Diset, Golin, kurwa, jakiego chujowego hiphopolo na MPC słuchają.

Golina atrybutem są jaja, które trzyma w ręku, a nie w spodniach. W dodatku na łańcuchu, żeby i te nie uciekły.

CHYBA NIKT NIE WIDZIAŁ TEGO POSTA

DOBRE PROWO CZŁOWIEKU

oLqzgYC.png

Opublikowano

level up 1 najlepszy bez zastanowienia, nalepszy bit taki klasyg no i wkurwienie maks, do 4 bylo ok, 5 juz taka srednia jak na lajka ale podobno nagrywane na szybko to moze to tlumaczyc.

wuzet - ja pierdole, nie ma osoby ktora nie pokiwalaby przy tym glowa, klasyg

Opublikowano

Za kilka minut jakiś nowy kawałek od alkopoligamii, jak będzie dam edit

@edit

Jest

A już myślałem że jakieś 2cztery7, no ale przejdzie

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ciekawe jakby wyglądał banger na naszym forumku jakby się udał. bo z tego co pamiętam chyba już 2 razy były próby

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Własnie słucham quebo x rip

PRZYSPIESZENIA QUEBO NA PROWO

ROZJEBANE ELO

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

prawilnie przypomne że jebać SOKUŁPALIJANA I GALIKA ale wy gimby pewno nie wicie o co cho, a więc tak pisze se w sylwestra na moim applu (wykurwychujawiecieoswagowaniu), przypomne że polski trap przejmnie tą gre, tdf nawet dobrze ale i tak jebać bo potwierdzone info z pizdjoxem. A tak generalnie jebać słonia w dupe. Rychu na propsie ale tylko za na legalu. wiadomo że nowa płytka queboxrip rozkurwia (nie słuchałem całej B) ) ale i tak oczywiście props. Qubo lepsza część tej płyty bo to krul. Tak samo sb maffija to królowie na równi z teombe (mega król co zjada całą scene, oprócz króli bo wiadomka nawet nie da sie wyobrazić beffu między nimi). Co do trapu to w chuj mega, SPONSxALCMDZxGRABISxJNRxCAŁE MHM. To w chuj git nie, trap to poezja, ale wy truskule jebane nigdy nie ogarniecie.

@

JEBAĆ TRUSKUL I SŁONIA BO TEN CWEL TO WYPAŁ I ROBI POD GIMBOPUBLIKE

@Z OKAZJI NOWEGO ROKU CHUJ WAM W PISZCZEL CEBULAKI 8)

Opublikowano

prawilnie przypomne że jebać SOKUŁPALIJANA I GALIKA ale wy gimby pewno nie wicie o co cho, a więc tak pisze se w sylwestra na moim applu (wykurwychujawiecieoswagowaniu), przypomne że polski trap przejmnie tą gre, tdf nawet dobrze ale i tak jebać bo potwierdzone info z pizdjoxem. A tak generalnie jebać słonia w dupe. Rychu na propsie ale tylko za na legalu. wiadomo że nowa płytka queboxrip rozkurwia (nie słuchałem całej B) ) ale i tak oczywiście props. Qubo lepsza część tej płyty bo to krul. Tak samo sb maffija to królowie na równi z teombe (mega król co zjada całą scene, oprócz króli bo wiadomka nawet nie da sie wyobrazić beffu między nimi). Co do trapu to w chuj mega, SPONSxALCMDZxGRABISxJNRxCAŁE MHM. To w chuj git nie, trap to poezja, ale wy truskule jebane nigdy nie ogarniecie.

@

JEBAĆ TRUSKUL I SŁONIA BO TEN CWEL TO WYPAŁ I ROBI POD GIMBOPUBLIKE

@Z OKAZJI NOWEGO ROKU CHUJ WAM W PISZCZEL CEBULAKI 8)

podsumowując icon_bag.gif

Opublikowano

Miałem wczoraj wrzucić ale tak mi szumiało że tylko ten sampel co wchodzi około 1:30 słyszałem i nie wiedziałem czego słucham xD

Ogólnie sztos w chuj.

calkiem ale nadal biednie jak na ogolne standardy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...