Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to ten typ co dał się wkręcić w prowo o kaenie?

Czemu Knap i Kęki propsują kciuka? Przecież on marny jest.

http://www.youtube.com/watch?v=R4aycyD7yKw

nowy bengjer

No nie wiem co oni widzą w tym kciuku, jak znajomy wrzucił na fejsbunia kawałek kciuka to dałem zjebke, dobrze zrobiłem?

Wiadomo 2014 rok należy do Green Granade.

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie wiem co oni widzą w tym kciuku, jak znajomy wrzucił na fejsbunia kawałek kciuka to dałem zjebke, dobrze zrobiłem?

Wiadomo 2014 rok należy do Green Granade.

JNR też propsuję kciuka , beka w chuj.

A u mnie jakieś typiary mioshuja wrzucają na tablicę z jakimiś "życiowymi tekstami" zaraz je wyjebie w pizdu.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

A tak se jebnąłem radio Rap i mi się ta piosenka spodobała, generalnie "w rapie" jestem nowy, więc nie hejtować jak jebne coś starego nieaktualnego i aktualnie niemodnego.

Opublikowano

A tak se jebnąłem radio Rap i mi się ta piosenka spodobała, generalnie "w rapie" jestem nowy, więc nie hejtować jak jebne coś starego nieaktualnego i aktualnie niemodnego.

TYLKO NIE PISZ PIOSENKA

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Weteran
Opublikowano

Rip & Quebo wczoraj w mojej miejscowości, Rip dał radę, bo nie zdążył się najebać, a Quebo jak zawsze.

Eripe taki przymulony trochę za Quebonafide chodził, w ogóle się nie odzywał, oprócz tego, że nawijał, a Kuba bardzo pozytywny gość.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Rip & Quebo wczoraj w mojej miejscowości, Rip dał radę, bo nie zdążył się najebać, a Quebo jak zawsze.

Eripe taki przymulony trochę za Quebonafide chodził, w ogóle się nie odzywał, oprócz tego, że nawijał, a Kuba bardzo pozytywny gość.

eripe z mojego miasta, patokalipsa może kojarzysz też tam czasem na kawałkach bywał;d

sygna.jpg

Opublikowano

"kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa" ~krul rapuw Laikike1

rydah for life

Opublikowano

Powiem mniej więcej o co tu chodzi każdy rodzaj ma coś co irytuje innych ludzi lecz to nie znaczy ,że trzeba od razu pisać tematy.Może wam się rap nie podobać ja też nie słucham rapu ale to nie znaczy ,że będę teraz pisać o tym.A większość tego tematu to bezsensowne odpowiedzi typu kurwa kurwa itp.

Opublikowano

Powiem mniej więcej o co tu chodzi każdy rodzaj ma coś co irytuje innych ludzi lecz to nie znaczy ,że trzeba od razu pisać tematy.Może wam się rap nie podobać ja też nie słucham rapu ale to nie znaczy ,że będę teraz pisać o tym.A większość tego tematu to bezsensowne odpowiedzi typu kurwa kurwa itp.

przeczytałeś 114 stron, tak to mam rozumieć?

Napisz to jeszcze raz bo nic nie zrozumiałem.

Wilku z Mokotowa - czekam na film

Nie kumam czemu się nią jarają ale ten kawałek nawet props, tylko YT/master zjebany, tak mi się wydaje albo dykcja leży.

Opublikowano

Wszystkim tym którzy nadal pytają do kiedy i gdzie można zamawiać audiogramy ODPOWIADAM: http://www.deysmusic.pl Jutro o godzinie 23:59 przestajemy przyjmować zamówienia.

Kawałek zapowiadający nowy mixtape ukaże się w ciągu najbliższych dwóch tygodni TAKA FAZA

to od Deysa, czekam

Nowy mixtape icon_bowdown.gif

Wiadomo kiedy wysyłka audiogramów? Na stronie tylko to:

Zamówienia wersji fizycznej można składać od 05.01.2014 do 20. 01.2014. Po tym okresie nastąpi wytłoczenie i wysyłka płyt.

a dzisiaj jest 20

tablica na fb to jakaś porażka, wyświetla posty nie chronologicznie icon_damn.gif

Opublikowano

Nowy mixtape icon_bowdown.gif

Wiadomo kiedy wysyłka audiogramów? Na stronie tylko to:

Zamówienia wersji fizycznej można składać od 05.01.2014 do 20. 01.2014. Po tym okresie nastąpi wytłoczenie i wysyłka płyt.

a dzisiaj jest 20

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Niech, kurwa, odstawi na bok te wszystkie projekty z łakami i zajmie się swoją płytą, bo pomimo zainteresowania gimbów może nagrać rozpierdol. I czekanko na rip/junes/jeż (laika jeszcze brakuje)

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...