Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

buahaha, ja mam ogolnie beke z tych wszystkich debili na fejsie u mnie non stop jest kurwa jakas fota i podpis bang albo kurwa smutne piosenki gurala kawalek cytatu no i BANG kurwa hahaha beka z idiotow, czemu musialem urodzic sie w tak zjebanym pokoleniu xD

Eeee gural akurat jest spoko :P teksty ma fajne, tylko, ze ludzie nie potrafia ich zrozumiec :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

NIE ZNACIE SIĘ.

JUZ W 1996 MOWILO SIE KTO ROZPIERDOLI 2K14

2PAC POWRÓCI NIE DLUGO!!!!!111111ONEONEJEDENJEDEN

btw. Robie ss tego postu aby pozniej się później dowartościowac w razie czego :)

Opublikowano

Patrze na te wpisy (pierwszą stronę) i większości to krytyka ale nie każdy RAP jest zjebany posłuchajcie sobie MC Sobieskiego ...

Opublikowano

Patrze na te wpisy (pierwszą stronę) i większości to krytyka ale nie każdy RAP jest zjebany posłuchajcie sobie MC Sobieskiego ...

powiedz, że to prowo,

POWIEDZ TO KURWA!

Opublikowano

NIE NO LEŻE

HAHAHAHAHA

ZIOMEK TYM PROWO TO WYGRAŁEŚ 2014

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Mobb Deep zaczyna znowu coś działać na Amerykańskiej scenie :) Nowy album w drodze :D

Ja osobiście jestem ciekawy ^^

MOBBDEEP-TOUR1-KNICKS-FINAL-roberta.jpg

THE TOUR!

Opublikowano

Mobb Deep zaczyna znowu coś działać na Amerykańskiej scenie :) Nowy album w drodze :D

Ja osobiście jestem ciekawy ^^

MOBBDEEP-TOUR1-KNICKS-FINAL-roberta.jpg

THE TOUR!

Pewnie sprawdzę ale bez większego jaranka informacją.

Za to czekam na to: http://www.youtube.com/watch?v=ydKCbXYShXg Weezy, nagramy coś wierzę.

Kanye luźno mówił w wywiadzie o nowym albumie na lato (i tak nie wyjdzie za pół roku).

No i po za tym SqlbojQ, Riff Raff i Ace Hood.

Opublikowano

jebac, czekam tylko na snow <3

Warto raczej przesłuchać bo Mobb Deep za dobrych lat byli jednymi z najlepszych :)

No chyba że się ograniczasz tylko do jednego wykonawcy ^^

Opublikowano

Warto raczej przesłuchać bo Mobb Deep za dobrych lat byli jednymi z najlepszych :)

No chyba że się ograniczasz tylko do jednego wykonawcy ^^

za dobrych czasów to chada był dobry

Opublikowano

Akurat jak się nie zna Mobb Deep to ciężko coś stwierdzić ale Chada nie dorasta im do pięt :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...