Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TERAŹNIEJSZY POLSKI RAP SSIE PAŁE, ELO.

http://www.youtube.com/watch?v=VsdLn46UXnA

Wypierdalaj.

Zgadzam się w 100 % :). Co do wcześniejszego posta - chuja się znam na rapie, więc jak coś już do mnie trafia to według mnie jest świetne :).

Moim zdaniem płyta słaba, Rip stoi w miejscu, a nawet pokusiłbym się o stwierdzenie, że się cofa.

Płytę jako tako ratuje Quebo, który dosłownie zjada ją kilkoma wersami.

Opublikowano

@up

sam wypierdalaj idź słuchać swoich gimbograjków trzepiących hajs na dzieciakach, pis joł

poziom w polskim rapie trzyma nie wielu, reszta to jebane noł skille powtarzające to samo w każdym tracku, jakie życie jest trudne, albo jacy oni nie są zajebiści i jak bardzo rozpierdalają scene hahahahhaha ELO !

Opublikowano

@up

sam wypierdalaj idź słuchać swoich gimbograjków trzepiących hajs na dzieciakach, pis joł

poziom w polskim rapie trzyma nie wielu, reszta to jebane noł skille powtarzające to samo w każdym tracku, jakie życie jest trudne, albo jacy oni nie są zajebiści i jak bardzo rozpierdalają scene hahahahhaha ELO !

icon_lol.gif

jeśli to prowo to props

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem jak juz chcecie obiektywnie oceniac danego artyste to oceniajcie jego caloksztalt ale nie tylko! Oceniajcie również tekst, ktory jest najważniejszejszy, bity na jakich lata i jego flow i dykcje.

Tak samo jak potraficie cisnac B.R.O a tak naprawde oceniajac go obiektywnie nie patrzac na jego stan "zamoznosci" to jak sie ubiera,co robi , tylko ocebiac iego twórczośc to naprawde porusza niekiedy ciekawe watki i jego lirycznosc jest dobra, pisze teksty na poziomie.

Jeszcze dodam marginesem ze Ci jp hg i inni twgo typu cisna ze gimby sluchaja czegos tam bo sie nie znaja a taka prawda ze ich poziom intelektualny jest nizszy od przecietnego gimba i ogranicza sie do jebac policje, chÓj im w dÓpe.

Peace ...

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem jak juz chcecie obiektywnie oceniac danego artyste to oceniajcie jego caloksztalt ale nie tylko!

Rupert?

W tym miechu nagrywane będzie:

Co do płyty roku, to jak emocje opadły dobra płyta, tekstowo równo, choć dla mnie trochę RIP>Queba, wiadomo, że pod względem flow Queba go wyprzedza o wiele, bity średnie. W solowych trackach RIP>Queba. Jeruzalem najlepszy track (jakie linie!). Fizyka se kupię i nawet się jaram, ale oczekiwałem rozpierdolu sceny.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Rupert?

Co do płyty roku, to jak emocje opadły dobra płyta, tekstowo równo, choć dla mnie trochę RIP>Queba, wiadomo, że pod względem flow Queba go wyprzedza o wiele, bity średnie. W solowych trackach RIP>Queba. Jeruzalem najlepszy track (jakie linie!). Fizyka se kupię i nawet się jaram, ale oczekiwałem rozpierdolu sceny.

ABRAMS W KAMUFLAZU BIERZE WAS NA AZYMUT

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem jak juz chcecie obiektywnie oceniac danego artyste to oceniajcie jego caloksztalt ale nie tylko! Oceniajcie również tekst, ktory jest najważniejszejszy, bity na jakich lata i jego flow i dykcje. Tak samo jak potraficie cisnac B.R.O a tak naprawde oceniajac go obiektywnie nie patrzac na jego stan "zamoznosci" to jak sie ubiera,co robi , tylko ocebiac iego twórczośc to naprawde porusza niekiedy ciekawe watki i jego lirycznosc jest dobra, pisze teksty na poziomie. Jeszcze dodam marginesem ze Ci jp hg i inni twgo typu cisna ze gimby sluchaja czegos tam bo sie nie znaja a taka prawda ze ich poziom intelektualny jest nizszy od przecietnego gimba i ogranicza sie do jebac policje, chÓj im w dÓpe. Peace ...

koleś źle radzisz, musisz zrobić tak

Rupert?

tematyka też jest zbyt zamknięta przydałoby się kilka innych kawałków które urozmaiciłyby materiał

e: kto widział distroj na fejsie, forumeg w formie

Opublikowano

DEYSU KOCIE

PS. co do płyty roku to jaranko było na samym początku.. I płyta jest naprawdę dobra jednak zawiodłem się trochę na bitach i w uj się zawiodłem na RIPIE.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

@Up to nie Jego wina. Quebo ma forme życia i aktualnie mało jest zawodników (o ile teraz jest taki ) co mu dorównuję ;) Samego jego przyspieszenia na tej płycie rozpierdalają. Quebo po prostu zjadł go na płycie jednak nie odważyłbym się napisać że zawiodłem się na nim ;)

Opublikowano

@Up to nie Jego wina. Quebo ma forme życia i aktualnie mało jest zawodników (o ile teraz jest taki ) co mu dorównuję ;) Samego jego przyspieszenia na tej płycie rozpierdalają. Quebo po prostu zjadł go na płycie jednak nie odważyłbym się napisać że zawiodłem się na nim ;)

stylówka z chamskich>stylówka na płycie roku, progres we flow choć nie duży to cieszy, stylowo gorzej, obaj tekstowo ten sam poziom, no i niech już RIP nie przyśpiesza

Opublikowano

Vnm według mnie - jedne z lepszych wersów w PL, nie umie spiewać, progress w chuj w porównaniu do lat wcześniejszych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...