Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wezcie wy sobie Eripe posłuchajcie lub kogoś z pato, jedyni polscy raperzy trzymajacy poziom. ;)

Eripe jest całkiem ok.

Poziom trzymają jeszcze rover, zeus, bisz, l.u.c., wizja lokalna.

652601399840421198520.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z Pań, najbardziej jaką lubicie? Ja oczywiście Nicki Minaj, teksty, które kocham, boskie Flow i cała ona :D Queen of Rap!

(Bosz<3)

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Dajcie spokój... o ile na serio takie brednie gadacie. Chuja wiecie głupie śmiecie.

Proszę ,żebyście się nie wypowiadali jak się nie znacie !

Opublikowano

Wielki butthurt bo napisałem ,,Rap ma łączyć a nie dzielić". Polecam maść na ból dupy. Gimbazjaliści myślą, że wielcy znawcy rapu są... UWAGA UWAGA NIE MOŻECIE NIC NAPISAĆ NA TEMAT RAPU, NIE MOŻECIE OBRAŻAĆ GÓWIEN BO NADCIĄGA SHITSTORM GIMBORAPERÓW!!! Już wiem dlaczego wszyscy mają takie zdanie na temat rapu.

Wezcie wy sobie Eripe posłuchajcie lub kogoś z pato, jedyni polscy raperzy trzymajacy poziom. ;)

W dupie byłeś, gówno widziałeś.

No nie no ... Ta muzyka zawsze była i będzie najbardziej sensowna, lecz trzeba wiedzieć który wykonawca daje nam najwięcej do myślenia.

Gangsta RAP - FOR EVER!

Ta muzyka najbardziej sensowna? Gangsta RAP ma najwięcej do myślenia? Pozdrawiam.

Z Pań, najbardziej jaką lubicie? Ja oczywiście Nicki Minaj, teksty, które kocham, boskie Flow i cała ona :D Queen of Rap!

Proszę stąd wyjść. Z kosmosu.

Dźwienki stereo.

PROSZE PAŃSTWA, NAJWIĘKSZY ZNAWCA RAPU, PROS, KING, ITD NIE SKOŃCZYŁ PODSTAWÓWKI ! [ironic]Brawo ultimate jesteś moim bogiem[/ironic]

Opublikowano

Napisałem to specjalnie.

welcome_to_the_internet.jpg

W ogóle co ty mi na pw wypisujesz? Beka xD

Panie gimboraperze! Polecałbym przeczytać słownik ortograficzny i wyjść z podstawówki! Jak dla ciebie rap jest powodem do spin to pozdrawiam. I uważaj żebym ja nie zrobił z ciebie ludzkiej stonogi.

Neta nie miałem, to troszkę do tyłu, ale ogarniam w miarę.

Na rap addixy czekam (zamówione), Szopsa zamówiłem z godzinę temu.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Prawdopodobnie powstanie akcja billboard'u dla Eldoki organizowana przez slizg.

Czekam z chujem w ręce, Pis Jou.

zamówiłem milczmena

e: Jednak chujnia, właściciele wybierają tekst, więc mała szansa żebyśmy wygrali.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Rap? Muzyka dla mas, kojarzy mi się z wieczną biedą, patologią i tysiącami zmyślonych problemów.

Rap = brud, syf, dresiarze, co za tym idzie - masa idiotów.

0 przekazu, treści albo emocji zawartych w muzyce.

Kicz - słuchasz bo inni też słuchają.

Opublikowano

Ja rap uważam za część mojego życia. Wszędzie gdzie jestem i zawsze kiedy mam okazję słucham rapu. Niestety dla wielu ludzi rap będzie się kojarzyć tylko z bandytami, złodziejami, narkomanami i kryminalistami.

Osobiście słucham rapu polskiego, oraz zagranicznego. Na moim odtwarzaczu znajdują się tacy wykonawcy jak Diox, Hades, Tede, Pyskaty, Sitek, donGURALesko itd, a zagranicy to Eazy-E, Big L, 2Pac, Ice Cube itd.

Opublikowano

Rap? Muzyka dla mas, kojarzy mi się z wieczną biedą, patologią i tysiącami zmyślonych problemów.

Dla mas są te rapowe gwiazdki, m.in. wsrh, south gimb system, peje, dudki itd. prawdziwy rap jest z serca, nie dla hajsu.

0 przekazu, treści albo emocji? Kurwa większych bzdur nigdy nie słyszałem. Mogę ci zapodać tysiące rap kawałków z wymienionymi wcześniej cechami, ale ty pewnie masz to w dupie bo wykształciłeś swoją opinię na podstawie stereotypów. Mógłbym powiedzieć, że metal to gówno, bo drą ryja do mikrofonu, mówią o szatanie i jedzą koty, bo taki jest stereotyp. Ja wiem, że tak nie jest bo wykształciłem moją opinię na swoim doświadczeniu (słuchałem kiedyś metalu).

Nie mówcie o czymś czego nie słyszeliście.

Tak wiem, 0 składni itd.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

***prowo alert***

A jeśli nie, to ci prawie współczuję.

Po kilku przesłuchaniach Cienia Chwały wkręciło się. Laik znalazł flow o.O

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Hmm rap ? słucham ale tylko gdy jakas nutka mi wpadnie w ucho nic do niego nie mam bo sa na prawde fajne kawałki ale wole Nutki klubowe :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Tyle wiesz o rapie co kurwa o cnocie.

Marne prowo...

OFICJALNIE OTWIERAM SEZON NA ORTEGĘ!

Reno, dobre czasy :)

Opublikowano

OFICJALNIE OTWIERAM SEZON NA ORTEGĘ!

Na slizgu już jakiś czas temu został otworzony, a w taką pogodę to jebać (przynajmniej u mnie).

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Sorry ale nie wy3mam,

brud i syf to masz na chacie i mordzie

0 przekazu bo jesteś tak tępy jak dzida twojego starego że nic nie rozumiesz

słucham bo kocham, nie słuchasz bo nie rozumiesz

nie ma zmyślonych problemów, tylko po prostu taki frajer jak ty ich nie doświadczył

nic kurwa nie wiesz o życiu, w dupie byłeś i gówno widziałeś, brr szkoda słów a wole nie czytać wcześniejszych postów bo ty i tak mnie sprowokowałeś jak nikt inny na tym forum.

Opublikowano

Sorry ale nie wy3mam,

nie ma zmyślonych problemów, tylko po prostu taki frajer jak ty ich nie doświadczył

nic kurwa nie wiesz o życiu, w dupie byłeś i gówno widziałeś, brr szkoda słów a wole nie czytać wcześniejszych postów bo ty i tak mnie sprowokowałeś jak nikt inny na tym forum.

Ogarnij się typie, to prowo, a ty łykasz jak pelikan.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Słucham głównie metalu i rocka ale z rapu tylko lubię słuchać KaeN'a. Bo reszta to dla gówno bez obrazy. ;)

Opublikowano

Sorry ale nie wy3mam,

ten jego opis pasuje do ciebie...

potem się dziwić że buraki słuchają HH, nawet jak to prowo.

Opublikowano

Słucham głównie metalu i rocka ale z rapu tylko lubię słuchać KaeN'a. Bo reszta to dla gówno bez obrazy. ;)

KaeN to gówno. Bez obrazy.

A co do słuchaczy rapu, to wiadomo, że duża część to debile, ale taki na 100% słucha gówna.

"przeciętni raperzy grają dla przeciętnych słuchaczy"

e:

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...