Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam strasznie się jaram bitwami. strasznie jaram się Quebo, który niszczy rozkminkami na wolnych majkach jak i na studyjnych nagrywarkach. Do tego jeszcze mega jarando TomBem (co za pancze) i Eripe.

propsy za tomba i ripa

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co powiecie? :D

Nie puściłem ale zgaduje że obok to DDDDJJJJ TUNIZANO !? Kebaby są the best ! ? :D

Co do rapu gwałce replay : Manson WRB,Kamil GWR,Paluch,Emblemat, WPL,Partyzant Jednym słowem BDG <3(Paluch nie z BDG jbc :D)

Nie czaruj.

Opublikowano

Zaraz zaczną się hejty ale no cóż...

Może to nie jest czysty rap,bo to Ruffnec czyli wymieszanie rapu i paru innych.Grubson robi prawdziwe piosenki z przesłaniem,ale czasem robi odskocznie od tego.

Ale prosze,bez hejtu...

Opublikowano

Kurwa, jak Pezet będzie nagrywał tracki na poziomie tych po radiu, to będzie zajebista płyta, tylko żeby nie nawijał znowu o fajkach...

Zaraz zaczną się hejty ale no cóż...

Może to nie jest czysty rap,bo to Ruffnec czyli wymieszanie rapu i paru innych.Grubson robi prawdziwe piosenki z przesłaniem,ale czasem robi odskocznie od tego.

Ale prosze,bez hejtu...

Haha, a co ty taki zesrany?

Grubson to nie rap i koniec. A jeżeli jest, to chujowym.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Chyba powraca dobry, stary Pezet... Jakie odczucia?

Ciary , dzieki za wrzute ostatnio zlapala mnie zajawka na na pezeta powrocilem do jego starych kawalkow a tu wydal taki swiezy ale w jego starym stylu wielki + mam nadzieje ze wroci juz na stale i przestanie nagrywac dubstep.

Dzieki za wrzute bo bym nie sprawdzil , pjotnka

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ciary , dzieki za wrzute ostatnio zlapala mnie zajawka na na pezeta powrocilem do jego starych kawalkow a tu wydal taki swiezy ale w jego starym stylu wielki + mam nadzieje ze wroci juz na stale i przestanie nagrywac dubstep.

Dzieki za wrzute bo bym nie sprawdzil , pjotnka

Niech nagrywa, kurwa, ten album na trapach, tylko lepsze bity niech weźmie i niech się przyłoży do tego (oczywiście tekstowo, bo flow rozpierdala).

@down xD

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Radio Pezet 8/10

kto wie ocb? D:

Ten track od Pezeta dobry, czekam na więcej. Myślę że wyda coś szybko bo hajs na wachę do audi musi się zgadzać ;p

Opublikowano

Prawda jest taka że co niektórzy po prostu słyszą tylko przekleństwa w przekazie bo ta muzyka nie jest dla nich. Takie słowo kurwa też ma swoje miejsce w przekazie. A to że niektórzy są wyzywani od chujów czy innych... to tylko dla wzmocnienia przekazu.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Prawda jest taka że co niektórzy po prostu słyszą tylko przekleństwa w przekazie bo ta muzyka nie jest dla nich. Takie słowo kurwa też ma swoje miejsce w przekazie. A to że niektórzy są wyzywani od chujów czy innych... to tylko dla wzmocnienia przekazu.

A ty skąd się z tym przekazem urwałeś? xD

Jak ktoś chce bluzgać na trackach to niech to robi. To jego rap i nie musi się podporządkowywać telewizji (bo z bluzgami nie puszczą), czy gustom ludzi, których to drażni.

Nie widzę nic złego w przeklinaniu w kawałkach.

A wy już, proszę, skończcie z tym przekazem. RAP NIE MUSI MIEĆ PRZEKAZU.

Łapcie klasyka.

e:

Wykułwiaj

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Myslalem czy chce zaczac ta dyskusje ale zobaczymy jakie ludzie maja o tym zdanie ?

Co myslicie o PR 3 ?

Dla mnie ogolem smieszny konkurs na ktory nagrywaja jakie wacki , czasem trafi sie 2-3 dobrych na 1000 nagran.

Ostatnio znalazlem ta wrotke i jaram sie typem , kozako polecial.

Sprawdzcie.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Myslalem czy chce zaczac ta dyskusje ale zobaczymy jakie ludzie maja o tym zdanie ?

Co myslicie o PR 3 ?

Dla mnie ogolem smieszny konkurs na ktory nagrywaja jakie wacki , czasem trafi sie 2-3 dobrych na 1000 nagran.

Ostatnio znalazlem ta wrotke i jaram sie typem , kozako polecial.

Sprawdzcie.

W całym konkursie po długim szukaniu znalazłem kilku którzy umieli coś ponad standard, ale i im brakowało do dobrego poziomu...

Czyli chujnia nie konkurs.

Ten typ co go podałeś to jest dobry ale brakuje mi tutaj czegoś. No nic to jest faworyt.

Opublikowano

Weźcie mi powiedzcie, że on jest chujowy to wyśmieję. Z tracku na track widać jak dla mnie progress u TomB'a. Mega jaranko. Te hasztagi miazga, a rozkmina z odmianą gry mega.

Nie zesraj się. Z dwa dobre hashtagi, z gra fajne i nadal brak flow.

Kold1>TomB

Refren>wszyscy

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jebać te całe Ubij Schab. Jak ktoś chce mieć fejm to niech złapie skilla, a nie wygra jakiś żałosny konkurs.

rydah for life

Opublikowano

Uważaj żebyś ty się nie zesrał, beka straszna.

Z czego beka? TomB oczywiście poza bitem i jedyne dobre linijki, to 4 ostatnie.

Tak właściwie to Lanek zjadł wszystkich. Żeby jarać się tym trzeba mieć zaniżone wymagania, bardzo.

e: Chodzi mi o TomBa.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Dobry temat, zbijcie sobie jeszcze internetową piątkę, polski rap taki chujowy, nie cały ale chujowy.

Opublikowano

Dobry temat, zbijcie sobie jeszcze internetową piątkę, polski rap taki chujowy, nie cały ale chujowy.

Jak widze takie posty : ) Syndrom polaczka ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Syndrom polaczka to Ty masz w głowie i prawdopodobnie zostanie on już tam na zawsze, ale nie zamierzam hejtować hejterów.

Polski rap to tylko parę dobrych graczy, których słucha zdecydowana mniejszość, a tak być nie powinno.

Opublikowano

Jebać te całe Ubij Schab. Jak ktoś chce mieć fejm to niech złapie skilla, a nie wygra jakiś żałosny konkurs.

Bez przesady. Czemu ktoś ma zapierdalać tak jak inni skoro ma możliwość wybić się szybciej? To jest spoko, tylko żeby wygrywały MC ze skilsami, a nie jakieś płaskie 13 i inne typy bez flow #boczek cas.

No co? Może to nie prawda? Jest syf i gość ma rację!

Uważaj żebyś ty się nie zesrał, beka straszna.

Przecież Tomb leci po za beatem i nie ma kurwa bata że tak nie jest. Gospodarz leci gorzej od gości, po za tym te hashtagi są średniej jakości, czasem lepiej gdy jest ich mniej w zwrotce albo po prostu trzeba się bardziej przyłożyć.

Co do tych hashtagów to być może już mamy zwrotkę roku (no może przesadzam, ale poziom jest) #łooaleaśnaebaeem

Wybacz mą haryzmę,wódka, szprycer,

Nie wóda a bimber, gówno widzę,

Masz wydziarane plecy, ale bajer *łooaleaśnaebaeem*

Bawi sie tu dzisiaj chyba cała Polska;

Tylko jedna, pojebana czarna owca;

Rado dawaj, dojedziemy tego bananowca!

Zaraz skończy z pizdą #Anna Grodzka

Jeszcze tylko walne drina,

Potem robimy tu bydło #Argentyna,

Gwiżdżę na bramkę jak Colina,

Wymowne gesty #pantomima

Na horyzoncie dres i agresja;

Jebane mutanty - nerki na piersiach

Luzik panowie! spoko! dobra!

Nie szukamy guza, to nie onkologia!

Zmieniam lokację, stoję z batatem

Walnę w kimono, polskie karate

Ale forma w tańcu jest znakomita,

Ty weź się posuń #hermafrodyta

Skumaj wygibasy tej ekipy Jarka,

Zdzieramy tu parkiet #cykliniarka

Typy pod ścianą? dramat w tańcu

Co to za gibanie? sciana placzu?

Mało drinów - chce następne!

Jeden shot przy barze #52dębiec

Nie zamykaj mała drzwi, wcześnie będę

You know what I mean, bejbe bejbe;

Pokaż mi co pijesz, znam się na tym

A powiem ci kim jesteś #akinator

Jak wymiękasz i wracasz, to jedno wiesz

Z domu puść głuchego #Beethoven

Opublikowano

Rzygać mi się chce jak słucham tych syfnych piosenek . :/

Smutne jest jak na psy zszedł cały ten gatunek a zwłaszcza u nas w kraju :/

A udowadnia to sam KaeN który po prostu żeby się wybić naśladuje/kradnie (jak kto woli) wizerunek Eminema ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...