Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na slizgu już jakiś czas temu został otworzony, a w taką pogodę to jebać (przynajmniej u mnie).

Nie mam konta na ślizgu niestety :(

rydah for life

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam konta na ślizgu niestety :(

Hehe. Zawsze można czytać, ale lepiej żeby nie otwierali teraz reje, bo zarejestrują się znowu jakieś eldokinawolność, czy psychofani Tedego z forum wfd, którzy będą bić rekordy #dwawarnyw24h

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Słucham głównie metalu i rocka ale z rapu tylko lubię słuchać KaeN'a. Bo reszta to dla gówno bez obrazy. ;)

kaen to w moich oczach nie jest raper, to moim skromnym zdaniem pies.

@Topic.

cyt. "mój szacunek masz bracie, jak rap jest odbiciem duszy, nie liczą się twoje palce jak Twój tekst tonie w kałuży"

tyle mam do tematu, elo

1367591241-U459639.png

Opublikowano

ja słucham rock hard rock metal rapu słuchałem wcześniej mam 17 lat a rapu przestałem słuchać około roku temu gdy zacząłem grać na elektryku czasami zdarzy mi sie posłuchać małpy czy bonsona ew. coś ostrego a reszta moim zdaniem to lipa jest :)

http://www.pajacyk.pl/ wejdź i pomóż :)

Opublikowano

ja słucham rock hard rock metal rapu słuchałem wcześniej mam 17 lat a rapu przestałem słuchać około roku temu gdy zacząłem grać na elektryku czasami zdarzy mi sie posłuchać małpy czy bonsona ew. coś ostrego a reszta moim zdaniem to lipa jest :)

Beka trochę jak słuchasz od czasu do czasu kilku wykonawców i mówisz, że reszta lipa.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

ja przeważnie słucham rapu i jest zajebisty, i to nie znaczy, że jestem JP czy całkiem co innego:), słucham też Rocku i wiele innych, ale rap najlepiej do mnie przekonuje.

A tutaj jeden kawałek, który uwielbiam :)

76561198015338730.png

Opublikowano

Hehe. Zawsze można czytać, ale lepiej żeby nie otwierali teraz reje, bo zarejestrują się znowu jakieś eldokinawolność, czy psychofani Tedego z forum wfd, którzy będą bić rekordy #dwawarnyw24h

Czytam czasem. Najczęściej Szyk/lifestyle, ale trochę mało dupeczek tam :(

rydah for life

Opublikowano

Czytam czasem. Najczęściej Szyk/lifestyle, ale trochę mało dupeczek tam :(

No właśnie, gdybyś miała tam konto i się ujawniła to fejm by się zgadzał.

Najlepiej byłoby dać takie zdjęcie

ag9zfmluc3RhbnRyZXRyb21yDQsSBEZvdG8Yrsi6Agw

Albo takie...

936975_375532959233124_1679103250_n.jpg

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

No właśnie, gdybyś miała tam konto i się ujawniła to fejm by się zgadzał.

Najlepiej byłoby dać takie zdjęcie

Albo takie...

Dupcia na propsie za Smarka na winylu.

rydah for life

Opublikowano

Dupcia na propsie za Smarka na winylu.

A Lygra tak bez propsa? Nieładnie.

Tak wgl to tutaj jest full dupeczek /viewtopic.php?f=11&t=5409&start=18080

Że niby bez spamu, to

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Tyle wiesz o rapie co kurwa o cnocie.

Marne prowo...

Reno, dobre czasy :)

Sorry ale nie wy3mam,

brud i syf to masz na chacie i mordzie

0 przekazu bo jesteś tak tępy jak dzida twojego starego że nic nie rozumiesz

słucham bo kocham, nie słuchasz bo nie rozumiesz

nie ma zmyślonych problemów, tylko po prostu taki frajer jak ty ich nie doświadczył

nic kurwa nie wiesz o życiu, w dupie byłeś i gówno widziałeś, brr szkoda słów a wole nie czytać wcześniejszych postów bo ty i tak mnie sprowokowałeś jak nikt inny na tym forum.

Ogarnij się typie, to prowo, a ty łykasz jak pelikan.

ten jego opis pasuje do ciebie...

potem się dziwić że buraki słuchają HH, nawet jak to prowo.

Tak bardzo nie umiecie uszanować czyjejś opinii. Mamy tu dyskutować, a wy jak dzieciaczki obrażacie.

Jaka prowokacja? Tylko wyraziłem swoją opinię. Możecie się nią przejąć albo i nie - mam to gdzieś. To jest moje zdanie i nie obrażając nikogo mam prawo je wyrażać.

Część z Was już zgłosiłem.

Opublikowano

Tak bardzo nie umiecie uszanować czyjejś opinii. Mamy tu dyskutować, a wy jak dzieciaczki obrażacie.

Jaka prowokacja? Tylko wyraziłem swoją opinię. Możecie się nią przejąć albo i nie - mam to gdzieś. To jest moje zdanie i nie obrażając nikogo mam prawo je wyrażać.

To zgłaszaj, proszę bardzo.

Ja wyraziłem swoje zdanie o twojej miernej opinii, a raczej jej braku bo ktoś kto choć trochę liznął tej muzyki to wie o co tutaj chodzi.

Po pierwsze muzyka dla mas? No chyba pop i disco mają większą rzeszę fanów. Z resztą czy to jest wada? Chyba dobrze że ludzie chcą słuchać.

Dwa jaki kurwa brud? Z dresami jest tak że słuchają Bonusa, z tego to jest beka bo ten "uliczny" rap zaczyna wymierać, patrząc na ilość wykonawców kiedyś i dziś...

Trzy jakby kurwa przekaz był najważniejszy... my mamy muzykę opartą na zabawie i rymowaniu, a oprócz tego mamy w chuj rozkimnkowych tracków.

Cztery, no i co w związku z tym, tak samo jest pełno innych ludzi którzy słuchają bo inni słuchają czegoś innego więc to kurwa nawet nie argument.

Opublikowano

Konfitura.

Wiecie co z nim zrobić.

Wie ktoś kiedy będą wysyłane Rap Addixy?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ja zawsze jarałem sie beefami , ktorych teraz wgl nie ma nie pamietam juz dobrego beefu. Ostatnio wrocilem do tych starych dissow . Duze pe vs pih , liroy vs peja

I od zawsze jakos podobał mi sie Bosniak w dissach na Flinta. Polecam sprawdzic.

pjonta

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Wjechał Andżej z kawałkiem!

Tekst

I
kiedy byłem w podstawówce miałem ledwo metr synu
i latałem za dupami jak ODB z Brooklynu
za plecami miałem kilku potencjalnych koszykarzy
żaden przygłup nie mógł przejść tej żałosnej kombinacji

chciałem mieć więcej respektu niż chłopaki z Goodfellas
bliżej niż do gangstera było mi tam gdzie jest scena
wciąż zmieniałem wcielenia i jedyne co dał mi teatr
to bajera i ten dryg pozostał we mnie do teraz

flanela glan na styk i kapela w niej ryj darłem
kiedy rock już umierał hip hop przedzierał się niezdarnie
rok który poprzedzał pierwszą miłość na poważnie to rok
w którym wybrałem ją i przyszłość z punchlinem

spoważniałem pozornie bo chciałem żyć tak jak reszta
zrozumiałem jednak ze ten schemat to wielka ściema
zacząłem więc traktować życie jak wieczny melanż
slogan BEJ 4 LIVE to coś więcej niż ide bo...

HOOK 2x
CIĘŻKO JEST ŻYĆ I BYĆ TAKIM JAK NIZIOŁ
MIMO WSZYSTKO WCIĄŻ WALCZE TU O PRZYSZŁOŚĆ
DZIŚ TO CO BYŁO TO TYLKO ŻYCIA CHICHOT
A W STYD ZOSTAWIAM POLSKIM GIMNAZJALISTKOM

II
skończyłem studia dziś wycieram fiuta w ten dyplom
zrobili nas w chuj a zysk zgarnęli na czysto
nienawidze ich KURWA tak jak studentów dziennych
co w miejsich busach bez przerwy pierdolą o sesji - WIERZ MI

omijam ich jak wszystkie moje byłe
jest ich tyle że nie wiem z którą jeszcze tu nie byłem
mógłbym przyrzec że przepraszam je za każdą krzywde
inny patałach dał jej sygnet CHUJ wbiłem w skruche

coraz trudniej zrozumiec mi to moje skurwysyństwo
i zagrania niechlubne pod tytułem człowiek distroj
mówią - NIZIOŁ JESTEŚ KRÓLEM ROZRÓBY ZGUBISZ SIĘ KIEDYŚ
przemyśl to - nasz świat byłby nudny bez takich przeżyć

mam potrzeby za którymi bez przerwy tutaj gonie
martwie sie o kredyt zamiast jak moje ziomy o żone
mam ujemny profti i ten ostatni projekt
prędzej skoncze w OBI niż polski OLIS rozpierdole

HOOK 2x

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ja zawsze jarałem sie beefami , ktorych teraz wgl nie ma nie pamietam juz dobrego beefu. Ostatnio wrocilem do tych starych dissow . Duze pe vs pih , liroy vs peja

I od zawsze jakos podobał mi sie Bosniak w dissach na Flinta. Polecam sprawdzic.

pjonta

Niezły ten Bośniak, na prawdę ^_^ ile wydał płyt?

//edit. heh już wiem, niezłe freestyle z Gospelem ; >

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Nie lubię RAP'u, w którym jest ciągle : Kur*a, jeb*ć, JP na 100%, chu* i itd. : )

Kocham Raperów, którzy używają wulgarnych słów w Piosence, ale nie co drugie słowo ; D

ZBUKU ♥

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Nie lubię RAP'u, w którym jest ciągle : Kur*a, jeb*ć, JP na 100%, chu* i itd. : )

Kocham Raperów, którzy używają wulgarnych słów w Piosence, ale nie co drugie słowo ; D

ZBUKU ♥

Zbuku to nie rap...

Opublikowano

Enson z mojego miasta ma u mnie dozywotni props :D teraz moge sie chwalic ze mieszkalem od niego 3 klatki. : )

bitwy jak dla mnie nie sa az na takim poziomie az kiedys .. kiedys tet , duze pe ,muflon , , % , pogo , filip WBW 2004/5/6 To były ku**de czasy :D

troche potem był ENO / 3-6 .. Flint ( ktory 50% czasow na pisankach ) Bialas tez umial wiele pokazac.

Teraz ... Czeski , Edzio , Quedro i KOT jakis tam punch mial fajny ktorym sie zajaralem. Reszta to totalne dno.

Publika tak samo .. ogladnijcie stary walki z WBW czy albo nawet MM , Bitwa o Mokoty to sa legendarne imprezy. Gdzie publika darla morde na maxa byl poziom na maxa. Teraz jak patrze na te filmiki to stoja pod ta scena jakby przyszli na stype. ZALOSNE.

Wracajac do dissow/beefow to zostawiam wam linka do mniej znanego beefu o ile mozna tym to nazwac , ale diss sam w sobie jest zajebisty

Pjontka !

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ja tam strasznie się jaram bitwami. strasznie jaram się Quebo, który niszczy rozkminkami na wolnych majkach jak i na studyjnych nagrywarkach. Do tego jeszcze mega jarando TomBem (co za pancze) i Eripe.

Wiadomo, że Quebo na propsie. Hashtagi na wolno to Łoooo. Rapem też się jaram.

Polecam free sprzed [?] 2 miesięcy w składzie:

Erdo i Red xD

Enson, Tetris, Muflon, Białas. Nie jest to walka, a przyjazny fristajl.

Co do Tomba, to niech zacznie w bit trafiać, to zgarnie jakieś propsy, bo potrafi dać dobrego pancza. A Eripe to wiadomo, że pancze najlepsze na scenie (Peerzet regres :(), technicznie chyba jeden z lepszych w kraju (oczywiście za Laikiem), tylko flow monotonne. Jakby coś pokombinował z nawijką to byłby w top 5 jak chuj.

CO ZA REFREN.

W opisie download.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wiadomo, że Quebo na propsie. Hashtagi na wolno to Łoooo. Rapem też się jaram.

Polecam free sprzed [?] 2 miesięcy w składzie:

Erdo i Red xD

Enson, Tetris, Muflon, Białas. Nie jest to walka, a przyjazny fristajl.

Co do Tomba, to niech zacznie w bit trafiać, to zgarnie jakieś propsy, bo potrafi dać dobrego pancza. A Eripe to wiadomo, że pancze najlepsze na scenie (Peerzet regres :(), technicznie chyba jeden z lepszych w kraju (oczywiście za Laikiem), tylko flow monotonne. Jakby coś pokombinował z nawijką to byłby w top 5 jak chuj.

Muflon vs Bialas zawsze agresywnie .. od czasu jak bodajrze na WOW muflon wjechal bialasowi na rodzicow.

https://www.youtube.com/watch?v=rbPbkW0cOLw

https://www.youtube.com/watch?v=yNGwx3R6HeU

POLECAM

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...