Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko xD

Napisałem , żeby Ci którzy nie znają sobie przesłuchali , może akurat wpadnie im w ucho.

icon_damn.gif

To teraz bez ironii.

Te płyty (poza 3W, choć nie słuchałem) są słabe.

EDIT: BTW Clear widzimy się za 3 dni (loff): http://www.mpcforum....0/#entry6734015

Hahahahahha.

@down

Następny...

Fokus mistrz techniki? Pod jakim względem. Wiadomo, że Laik.

dapng_nwhxwwq.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak więc rap bynajmniej mnie wprowadza w mój własny świat lub wciąga w sytuacje,którą przeżywa bohater tekstu przekazywanego przez autora. Jeżeli chodzi o mistrza techniki jak dla mnie jest nim Fokus. Słucham go rzadko lecz np. tutaj :

Zniszczyli z Hadesem system.

Jeżeli chodzi o raperów,których słucham to : Hadesa,O.S.T.R'ego,Zeusa,Mioush'a,Chade,PiH'a,Gurala,Słonia,Shellera,Koniego,Bisz,Paluch,Kaczor,Kajman,Bonson,Huczu Hucz,Kobra,Pezet. Jeżeli chodzi o B.R.O jest on moim zdaniem sztuczny a Sitek nawijka o niczym lecz flow ma potężne.

Opublikowano

icon_damn.gif

To teraz bez ironii.

Te płyty (poza 3W, choć nie słuchałem) są słabe.

Hahahahahha.

Sam jesteś słaby :D

Donatam wydał zajebistą płyte zaprosił na nią wielu świetnych raperów.

Płytka chady może nie tak świetna jak donatana , ale kilka super kawałków ma.

Np. Gdzie ta ekipa , Tego nie da się naprawić.

sasawf.png

Opublikowano

Niestety ale po dobrej solówce Hadesa nawet nie mam zamiaru słuchać HAOSu z tego powodu że takie wersy to szczyt głupoty i truskulowej gadki(i jak to Kaaban napisał to poziom Hadesa spadł do poziomu Dioxa, niestety):

"Weż, złote lata to nie 2005 / Powiedz gdzie wtedy był Drake, J.Cole, Lil' Wayne"

Co do Fokusa to rozpierdala mnie, czasem leci powyżej poziomu znośnego, ale czasem sięga poziomu Rahima "Wyprzedza świat realny, nawiedza wirtualny/ System binarny, materiał łatwopalny"

Właśnie w tym kawałku tak poleciał... Prewersje to jego najlepsza płyta i chyba już tak zostanie bo te kawałki co były na Pokahontaz to dotrwałem do 1/4.

Sam jesteś słaby :D
Donatam wydał zajebistą płyte zaprosił na nią wielu świetnych raperów.
Płytka chady może nie tak świetna jak donatana , ale kilka super kawałków ma.
Np. Gdzie ta ekipa , Tego nie da się naprawić.

Serio on ma rację, większość tych raperów, jedzie już na tych samych patentach i nie byłoby nic w tym złego, tylko problem jest jak robią się kopie/klony, przemielone już setki razy.

Opublikowano

Dawniej inaczej grali, logiczne. Za kilka lat ciężko będzie napisać nowy kawałek...

Cs-Magnum [DD2|INF|NUKE] IP:     80.72.41.99:27036

Opublikowano

Z polskiego rapu nic mi się nie podoba, bo co chwile jest jakieś przekleństwo. :)

NWA, EazyE, DrDre, DoggyDogg, IceCube i te inne klimaty są spoko.

Opublikowano

Ja lubuje się w rapie i stwierdzam ,iż najlepszy gatunek rapu to rap uliczny .

A najlepszymi wykonawcami moim zdaniem są : bonus,bonsom,chada,bro,hg i kali . :)

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Ja lubuje się w rapie i stwierdzam ,iż najlepszy gatunek rapu to rap uliczny .

A najlepszymi wykonawcami moim zdaniem są : bonus,bonsom,chada,bro,hg i kali . :)

Haha. B.R.O wkurwienie wypisane na twarzy. Synonim ulicy.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Miałem kupić Elliminati, ale będzie Odium na fizyku, LP Eripe, RA "Nie Uciekniesz, Ra LP, musze Milczmena kupić, no i będzie Bybzi Bybzi. Tak dużo płyt, a tak mało hajsu...

A no i Starsze Braty i VNM. Ja pierdolę.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Tede- dobra zwrotka

VNM- Co za flow, nawinięte na poziomie.

Obiego i Numer Raza mogłoby nie być, nie wnieśli w ten kawałek treści, mimo to jakiś poziom jest.

Największą porażką jest tutaj Pelskon który przerywał swój rap po każdym wersie żeby mu beat nie spierdolił i Diox, chujowość do kwadratu. Szczególnie po tym tekście "rzucam na was mele z pyska". Oczywiście z beatu wypadł...

Opublikowano

Niektórzy raperzy to kompletna komercha..

Tede.. poszedł do TVN Turbo i teraz ktoś powie "Zarabia na TV" - ok tylko niech nie robi tego w tak żałosny sposób oraz niech nie obraża innych swoimi kiepskimi tekstami. JEGO WIELKIE JOŁ !

4anr.png

Opublikowano

Tak w Polsce prawie wszyscy w rapie klną ale znajdziesz jeszcze normalnych zespołów

Kolejny "znawca" rapu nie słuchałeś więc gówno wiesz, a się wypowiadasz.

Opublikowano

Tak w Polsce prawie wszyscy w rapie klną ale znajdziesz jeszcze normalnych zespołów

Poeci też klną. To znaczy, że nie można czytać ich wierszy?

#drimtim

Dopiero zaczynam.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

RAP to poezja :D

I tak wszyscy się sprzedadzą, zobaczycie :D

Jest paru takich, co się nigdy nie sprzedadzą, bo nigdy nie wyjdą z podziemia.

Mam cię!

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

@up. No niestety.. Masz mnie :(

PS Niedługo ma być coś związanego z usunięciem wszystkich nut z neta (z tego co przeczytałem na pewnym forum). DOWNLOAD ALL INTERNET!

Link?

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...