Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up. No niestety.. Masz mnie :(

PS Niedługo ma być coś związanego z usunięciem wszystkich nut z neta (z tego co przeczytałem na pewnym forum). DOWNLOAD ALL INTERNET!

Walenie w chuja...

Nie wiem gdzie to czytałeś ale to są pierdoły bo:

- jak sobie ktoś coś tworzy to jest to jego i ma prawo udostępniać to innym,

- są aplikacje typu spotifi więc nijak ma się to do rzeczywistości

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahaha glamrapem wyjechal xD

a po drugie nie zablokuja sciagania z neta bo musieli by chyba zablokowac internet ;] nie da sie tego zablokowac ;d to jest nie realne ;]

"Ona go nie kocha, porąbało go po tym,

Od kiedy mu nie daje dupy pierdoli głupoty"

h7y6SL9.png

Opublikowano

Tak przeglądałem pierwszą stronę tego tematu i uważam, że segregowanie artystów na : ten jest chujowy, ten jest debil, ten jeszcze większy, ten odszedł od tego, ten się sprzedał, ten jest dobry - jest conajmniej idiotyczne. Każdy ma swój gust i prawo do słuchania tego czego chce. Asparte równie dobrze mogę się jarać Lechem Rochem Pawlakiem i powiedzieć, że on wpierdala tego twojego Zeusa, tylko to bezsens. Jeden woli słuchać ulicznego rapu, bo się z tym utożsamia, drugi o pękniętych sercach i o tym, jakie to życie jest złe, okrutne, ciężkie, a trzeci woli dobrą bragge.

Wychodzi na to, że hejterzy są głównym fundamentem tej muzyki. Co do artystów, to słucham przeróżnych, od DMX'a do Eripa. VV

g0Tef.jpg

Opublikowano

Tak przeglądałem pierwszą stronę tego tematu i uważam, że segregowanie artystów na : ten jest chujowy, ten jest debil, ten jeszcze większy, ten odszedł od tego, ten się sprzedał, ten jest dobry - jest conajmniej idiotyczne. Każdy ma swój gust i prawo do słuchania tego czego chce. Asparte równie dobrze mogę się jarać Lechem Rochem Pawlakiem i powiedzieć, że on wpierdala tego twojego Zeusa, tylko to bezsens. Jeden woli słuchać ulicznego rapu, bo się z tym utożsamia, drugi o pękniętych sercach i o tym, jakie to życie jest złe, okrutne, ciężkie, a trzeci woli dobrą bragge.

Wychodzi na to, że hejterzy są głównym fundamentem tej muzyki. Co do artystów, to słucham przeróżnych, od DMX'a do Eripa. VV

Ventos ni chuja...

Gust jest wtedy gdy masz jakiś rodzaj/gatunek/podgatunek. Wtedy kto co lubi, jeden słucha rapu, drugi popu, trzeci g-funku.

Tyle na temat gustu, jeśli ktoś kładzie chujowe linijki to nie ważne jaki gat. reprezentuje. Dzielenie artystów na chujowy i dobry nie jest idiotyczne, a na pewno nie w rapie!

Dlatego że sam rap powstał i opiera się na rywalizacji: kto ma lepsze flow, kto jebnie lepszą linijkę, kto wpierdoli dupą przeciwnika w dissie itd.

Opublikowano

smarkaj krol ? dobrze ze ktos na tym forum o nim slyszal pjontka

"Ona go nie kocha, porąbało go po tym,

Od kiedy mu nie daje dupy pierdoli głupoty"

h7y6SL9.png

Opublikowano

Rap jest dobry jak wie się, czego się słucha. A nie bez mózgowe teksty o pseudo życiu....

Opublikowano

"Jakie życie taki rap"
jest to sformułowanie które wyroznia polske.
Polski Rap jest tworzony na tle emocjonalnym dlatego też Rap jest zroznicowany i pelen roznych barw.
Moja Top Lista:
;TeTris-Ile moge?
Pih - Biegnij, Nie Ogladaj Sie
I takie piosenki grupy Jeden Osiem L ^.^

Opublikowano

"Jakie życie taki rap"

jest to sformułowanie które wyroznia polske.

Polski Rap jest tworzony na tle emocjonalnym dlatego też Rap jest zroznicowany i pelen roznych barw.

Moja Top Lista:

;TeTris-Ile moge?

Pih - Biegnij, Nie Ogladaj Sie

I takie piosenki grupy Jeden Osiem L ^.^

18L to jest "disco-rap"...

haahahaha ty kur*o jebana jebn*lem na glos ( xD)

Serio kurwa , Eminem ? Lil Wayne?! HAHAHAHAHAHAHAA ty masz taka wiedze o

rapie jak noworodek o seksie . Sram ci do mordy cebulaku nie znasz sie

poprostu . Lil WAYNE?! NAPRAWDE?!AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH robie ss chcesz

link do tematu na forum? Pisz do mnie oni to wszystko zobacza bo robie

ss

WSRH

bez flow ? Beka . N.A.S. kurwa jedyny zespol malo znany , a tworzy

hardkor taka prawda moze gimby takie jak ty padaczki dostaja ( xD) Poprostu sa za-hardkorowi zebys to zrozumial . WSRH BEZ FLOW? SERIO? xD Az ss

Chujtmate7

naprawde? Beka ze mnie ? Bo mowie prawde?! Sram do mordy Hemp Gruzowi ,

wieprzowi proste . Kurwa jak mozna ich propsowac? Ps. od kiedy ivona

moze miec flow? :O

I zapomnialem o mistrzu O.S.T.R. <3 Jeden z najlepszych raperow w polsce

Hhahahahaah gimby , wlasnie zrobilem ss i wstawilem na forum N.A.S. kto chce link do tematu pisac na gg

Ultimate tez jestes ss na forum :) Pozdro!

Kolega Clear500 wrzucił mnie i Ultimate7 na forumek haha macie ss:

1364424190-U0.jpg

Opublikowano

@up hahaha co to za gimbo-forum?

A wgl co PiKej robi to :bowdown: x10000

Jego diss

http://www22.zippyshare.com/v/55911375/file.html

Jego mixtape

http://www27.zippyshare.com/v/14585994/file.html

Interpretacje tekstu dissu,

http://rapgenius.com/Pikej-wieprz-terror-wersja-ktoras-tam-lyrics

http://rapgenius.com/Pikej-wieprz-terror-tede-diss-lyrics  

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Sądzę ,że w Polsce niema rapu.

Sądzę, że nie z czasownikami piszemy oddzielnie.

Będzie nowa płyta Sokół/Marysia, możliwie we wrześniu.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Uwielbiam Polski rap, jest on wdg. mnie o 100 razy lepszy od jakiegoś czarnego rapu.

Moimi ulubionym raperem jest Peja, a zespołem Trzeci Wymiar z którego najbardziej lubie Porka.

Jedna ze STARSZYCH kawałków Trzeciego Wymiaru:

A tu Peji:

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Uwielbiam Polski(z małej) rap, jest on wdg.(wg.) mnie o 100 razy(100x lepszy, a nie o 100x) lepszy od jakiegoś czarnego rapu(no na pewno Peja>Ameryka).

Moimi ulubionym raperem jest Peja, a zespołem Trzeci Wymiar z którego najbardziej lubie Porka.

Jedna ze STARSZYCH kawałków Trzeciego Wymiaru:

A tu Peji:

Jak czytam takie posty to mnie głowa boli.

http://instagram.com/p/XZ78PQOZPZ/

Czekam na ten sztos.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jak czytam takie posty to mnie głowa boli.

http://instagram.com/p/XZ78PQOZPZ/

Czekam na ten sztos.

Nie wiem po co "Jedna" pokolorowałeś na czerwono, co do "Polski" to wiele osób ma z tym problemy a ja mam 11 lat tak więc czasami może mi się zdarzyć taki błąd.

Co do skrótu wdg. to raz przeczytałem tak na pewnej stronce, zacząłem tak pisać i mi się tak zapamiętało to.

A tak w ogóle widzę że jeździsz po tym że ktoś popełnia błędy gramatyczne lub ortograficzne, skąd wiesz że ktoś nie ma dysleksji?

Sry za spam.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...