Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ktoś mi powie że na świecie jest lepszy producent niż Cyga to go wyśmieje.

Na świecie jest lepszy producent niż Cyga.

rydah for life

Opublikowano

Tak wgl to beka z was mam że jaracie się deysem. Koleś ma najbardziej prze-hajpowany fanbase w Polsce.

Zgdzam się z tym Deys i jego fanbase to porażka aczkolwiek nie jest gorszy od fanbse'u SB. 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Tak wgl to beka z was mam że jaracie się deysem. Koleś ma najbardziej prze-hajpowany fanbase w Polsce.

jest pierdyliard polskich raperów którzy są przehajpowani, a ty wyjeżdżasz z Deysem który ma 13k lajków na FB i opierdolił 3k płyt, hajp w C**J.

Opublikowano

jest pierdyliard polskich raperów którzy są przehajpowani, a ty wyjeżdżasz z Deysem który ma 13k lajków na FB i opierdolił 3k płyt, hajp w C**J.

Ludzi jak słon czy zbuku,beszczel czy inne gówno nie uznaje za raperów. Chodzi mi to że np Deys ostatnio nie wypuscił nic ciekawego jego hot16 mierne tak bardzo , HHH jeszcze bardziej mierne + jego flow się nudzi bo jest drewianiane jak tomba wszystko nagrywa w takim samym stylu a i tak ludzie piszą że zjadł hot16 i wysrał lub że zjadł 2014 beka co on takiego wypuścił w tym roku co by popierało to że zjadł 2014 ? 2014 Zjadł Kuban i Oskar.

NIe chodzi tutaj o ilość "fanów" tylko o to ile % z nich "...słucha ksywek a nie zwrotek..."

e : Z tdf tak samo jeżeli chodzi o hot16 jego zwrotka była mega c*****a a i tak gdzie nie wejde to "I TAK TDF ZJADŁ TEN C*****Y CZELENDZ"

Opublikowano

Ludzi jak słon czy zbuku,beszczel czy inne g****o nie uznaje za raperów. Chodzi mi to że np Deys ostatnio nie wypuscił nic ciekawego jego hot16 mierne tak bardzo , HHH jeszcze bardziej mierne + jego flow się nudzi bo jest drewianiane jak tomba wszystko nagrywa w takim samym stylu a i tak ludzie piszą że zjadł hot16 i wysrał lub że zjadł 2014 beka co on takiego wypuścił w tym roku co by popierało to że zjadł 2014 ? 2014 Zjadł Kuban i Oskar.

NIe chodzi tutaj o ilość "fanów" tylko o to ile % z nich "...słucha ksywek a nie zwrotek..."

e : Z tdf tak samo jeżeli chodzi o hot16 jego zwrotka była mega c*****a a i tak gdzie nie wejde to "I TAK TDF ZJADŁ TEN C*****Y CZELENDZ"

Wykurwiaj od deysika, samą swoją charyzmą w*******a 3/4 sceny #laig

chyba nie było

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

Opublikowano

Stary jemu chodzi o fanbase a nie o deysa. Dejsik spoko widomka
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ludzi jak słon czy zbuku,beszczel czy inne gówno nie uznaje za raperów. Chodzi mi to że np Deys ostatnio nie wypuscił nic ciekawego jego hot16 mierne tak bardzo , HHH jeszcze bardziej mierne + jego flow się nudzi bo jest drewianiane jak tomba wszystko nagrywa w takim samym stylu a i tak ludzie piszą że zjadł hot16 i wysrał lub że zjadł 2014 beka co on takiego wypuścił w tym roku co by popierało to że zjadł 2014 ? 2014 Zjadł Kuban i Oskar.

Flow Deysa nudzi? Co prawda to nie jest Mes ale k***a, tu wszystko gra, są przyśpieszenia, dobra dykcja, zmiany barwy głosu, także przypierdalasz się na siłę i tyle. C**j z tym hot16 ale choćby single na mixtejp są na wysokim poziomie, a sam wpierdoliłeś się z kubanem którego mixtape to co najwyżej 7/10 bo kawałki nudne i flow takie sobie.

Skoro twierdzisz, że wszystko nagrywa w takim samym stylu to odsyłam do Audiogramów bo chyba ich nie słuchałeś albo nie rozróżniasz konwencji poszczególnych tracków.

Swoją drogą to pełno ludzi pisze, że raper XXX zjadł 2014 i co z tego? Przecież u Quebonafide i innych Solarów jest tego od c***a, nawet wymienieni przez Ciebie Kuban i Oskar mają fanbase który pisze takie chujstwa. No i pokaż mi fanbejs rapera który hejtuje na fejsie jak ten coś nagra chujowego.

Co do Art Brut Mixtape to EP było na wyższym poziomie, mixtape bardzo dobry ale pierdollo o zjadaniu roku sobie odpuśćcie bo jeszcze się nie skończył.

Stary jemu chodzi o fanbase a nie o deysa. Dejsik spoko widomka

Fanbase Quebonafide jest bardziej spierdolony, Pezeta itd.

Opublikowano

Flow Deysa nudzi? Co prawda to nie jest Mes ale k***a, tu wszystko gra, są przyśpieszenia, dobra dykcja, zmiany barwy głosu, także przypierdalasz się na siłę i tyle. C**j z tym hot16 ale choćby single na mixtejp są na wysokim poziomie, a sam wpierdoliłeś się z kubanem którego mixtape to co najwyżej 7/10 bo kawałki nudne i flow takie sobie.

Skoro twierdzisz, że wszystko nagrywa w takim samym stylu to odsyłam do Audiogramów bo chyba ich nie słuchałeś albo nie rozróżniasz konwencji poszczególnych tracków.

Swoją drogą to pełno ludzi pisze, że raper XXX zjadł 2014 i co z tego? Przecież u Quebonafide i innych Solarów jest tego od c***a, nawet wymienieni przez Ciebie Kuban i Oskar mają fanbase który pisze takie chujstwa. No i pokaż mi fanbejs rapera który hejtuje na fejsie jak ten coś nagra chujowego.

Co do Art Brut Mixtape to EP było na wyższym poziomie, mixtape bardzo dobry ale pierdollo o zjadaniu roku sobie odpuśćcie bo jeszcze się nie skończył.

Fanbase Quebonafide jest bardziej spierdolony, Pezeta itd.

No ja wiem que jeszcze ujdzie o pezecie mi nie mow bo to jest tragedia.

A jesli chodzi o pezeta to stare plyty bo to co sie dzialo ostatnio z jego tworczoscia to spierdolina

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

No jak k***a Que ujdzie? Wystarczy wejść na instagrama jego albo fejsa nie mówiąc już o YT, przypominam, że on ma fanbase większy niż nie jeden mainstreamowy raper (98k), co w porównaniu do Deysa jest śmieszne.

Przecież Pezet na Radiu nie wrzucał wersów pokroju legendanego "opierdol pałe starej" i innych takich, gdyby nie bity Sidenya to byłaby to chyba najmocniesza pozycja w tamtejszym roku.

Game na ficie, co się k***a dzieje O_O

Opublikowano

, a sam wpierdoliłeś się z kubanem którego mixtape to co najwyżej 7/10 bo kawałki nudne i flow takie sobie.

Co do pierwszego to się zgadzam ale akurat flow ma zaje**ste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...