Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

matheoo czekam na hot16 :D

coś już tam napisałem, postaram się nagrać

edit

R.a.u  w Alko dobry wybór imo.

kto to jest rau i co on odjebał

ps nie pozdrawiam kurwe która odjebała akcje niemieckom

Opublikowano

Wjechał pierwszy singiel od LJ Karwela

Wjechał pierwszy singiel od LJ Karwela

coś już tam napisałem, postaram się nagrać

Nagrasz to, wierzę

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

http://www.cgm.pl/aktualnosci,37497,notatki_z_podziemia_2_trueszczurs_i_pro8l3m,news.html

1. Wiadomo Oskar props , Art Brut zjadł całą zasraną dekade i wątpie że w tym roku wyjdzie coś lepszego.

2. Beka z recenzji Trueszczursów polecam się zapoznać + fajny followup do wersów Deysa z HHH i tej całej "akcji" deys vs sb.

branżowy cyrk ich omija i tworzą na tyle szczelną grupę, że żaden chłopiec w sukience do ich mafii się nie wedrze.
Opublikowano

Musze spamić żeby mieć 30 postów, by móc pisać w metinie :)

No niestety takie są wymagania nie miejcie mi za złe.

Opublikowano

Musze spamić żeby mieć 30 postów, by móc pisać w metinie :)

No niestety takie są wymagania nie miejcie mi za złe.

miałeś nabić 30 postów, a nie bana 442031410860320847602.png

Eno nagrywa 16. jutro pewnie będzie

Opublikowano

Aaaa.

Nagrywaj Ty 16 na SLG ;d

skleiłem już chwilę temu z 12 wersów, miałem dokończyć i nagrać ale trochę problemów ostatnio mi się namnożyło, chodzę wkurwiony od kilku dni nie ogarniam nic jeszcze średnio mam chęć także nie wiem, jak w poniedziałek nie nagram to już raczej lipa, bo od wtorku niema mnie w domu, aż do piątku, więcej info w szamce

Opublikowano

Ta. Wiekszosc

Jak oceniasz jego przemianę? Na lepsze czy raczej gorsze?

Opublikowano

Na gorsze jesli chodzi o material.

To co wyznaje w co wierzy jest odrebnym aspektem i szczerze mowiac mam to w st.ranej dupie w co kto wierzy wazne zeby robil cos dobrego dlatego przemawia do mnie medium a nie tau

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

ta otoczka "religijna" jest dziwna, chodzi mi o wstawianie filmików o przemianie itd.

sam rap nawet o tematach chrześcijańskich mi nie przeszkadza, byle było to dobrze zrobione

Opublikowano

skleiłem już chwilę temu z 12 wersów, miałem dokończyć i nagrać ale trochę problemów ostatnio mi się namnożyło, chodzę wkurwiony od kilku dni nie ogarniam nic jeszcze średnio mam chęć także nie wiem, jak w poniedziałek nie nagram to już raczej lipa, bo od wtorku niema mnie w domu, aż do piątku, więcej info w szamce

Jak nagrasz to wrzuć tutaj bo na SLG za duży syf i nie chce mi się tam wchodzic : > <

żeby nie było warna : <

Opublikowano

Na gorsze jesli chodzi o material.

To co wyznaje w co wierzy jest odrebnym aspektem i szczerze mowiac mam to w st.ranej d***e w co kto wierzy wazne zeby robil cos dobrego dlatego przemawia do mnie medium a nie tau

Lepiej nawijać o religii, niż gadac non stop o paleniu, narkołykach i innym syfie.

Zakupicie REMEDIUM?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...