Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest mądrego w 3W, JWP czy Shellerze?

Przesłuchał ktoś Elliminati? Jakaś ocena?

3W I JWP tu sie zgodze sheller nie zabardzo .. jego wiekszosc kawalkow to pierdolenie o dupie maryny

A jak chcecie cos co przemawia do serca to polecam przesluchac kawalków Rovera .. mistrzostwo

"Ona go nie kocha, porąbało go po tym,

Od kiedy mu nie daje dupy pierdoli głupoty"

h7y6SL9.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ogarniam was, mówicie że Hemp Gruz to dobry rap ? Beka poprostu beka . Jesli ktos tu zna N.A.S. czyli NAGLY ATAK SPAWACZA to props dla niego ; / Pezet ? HAHA ukladal dobry rap jak byl lysy teraz robi gowno . Fokus ? Ten co pobila go Doda? Beka . Magik ? Gdyby nie smierc bylby zerem chociaz props bo dal poczatek psycho rapu razem z Joka i Dabem . Rahim ? Props dla niego . Walic takich gimbo-raperow jak Bro-warek , Sulin i inne gowna tego typu . Teraz tylko marne chujozy na Polskiej Scenie , jest pare wyjatkow ale to juz inna bajka ELO xD

I jeszcze duzy props dla Rafiego i RY23 za RR Brygade . WSRH tez na propsie

?????

Opublikowano

Nie ogarniam was, mówicie że Hemp Gruz to dobry rap ? Beka poprostu beka . Jesli ktos tu zna N.A.S. czyli NAGLY ATAK SPAWACZA to props dla niego ; / Pezet ? HAHA ukladal dobry rap jak byl lysy teraz robi gowno . Fokus ? Ten co pobila go Doda? Beka . Magik ? Gdyby nie smierc bylby zerem chociaz props bo dal poczatek psycho rapu razem z Joka i Dabem . Rahim ? Props dla niego . Walic takich gimbo-raperow jak Bro-warek , Sulin i inne gowna tego typu . Teraz tylko marne chujozy na Polskiej Scenie , jest pare wyjatkow ale to juz inna bajka ELO xD

I jeszcze duzy props dla Rafiego i RY23 za RR Brygade . WSRH tez na propsie

Hejtujesz Fokusa itd. a propsujesz N.A.S? Beka to z ciebie. Każdy raper którego podałeś w swoim poście jest na poziomie "raperów" z N.A.S więc niema się czym jarać.

No i oczywiście "I jeszcze duzy props dla Rafiego i RY23 za RR Brygade . WSRH tez na propsie" typy bez flow.

Opublikowano

Marne prowo.

Będę miał tę płytę.

Lipa, bo empik spieprzył sprawe. Wszedzie płyty będą w poniedziałek/wtorek na 100%

Wczoraj w Szczecinie szybko wyprzedano i nie ma...

W pizdu podobaja mi sie kawałki z płyty, nic tylko jak narazie słuchac na YT

Opublikowano

Lipa, bo empik spieprzył sprawe. Wszedzie płyty będą w poniedziałek/wtorek na 100%

Wczoraj w Szczecinie szybko wyprzedano i nie ma...

W pizdu podobaja mi sie kawałki z płyty, nic tylko jak narazie słuchac na YT

Wię, wię, było na ślizgu pisane.

3W I JWP

Co. Podaj jakiś przykład ich kawałków, gdzie stosowali jakieś metafory, dobre porównania.

Beka z Clear500

1 marca 100 linijek 3 od Eripe. Potwierdzone info.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wcale nie będzie wam do śmiechu :D

BTW Kojarzysz Kaabana ze ślizgu?

Kaaban aka Radio Pezet 8/10 i jebać lewaków? Tak.

e: Superextra 10/10, High School 4/10

e2: Milczmen Screamdustry 7/10

Rabarbar

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wię, wię, było na ślizgu pisane.

Co. Podaj jakiś przykład ich kawałków, gdzie stosowali jakieś metafory, dobre porównania.

Prawilnie informuję, że do JWP się nie przypierdalamy. elo.

rydah for life

Opublikowano

Prawilnie informuję, że do JWP się nie przypierdalamy. elo.

Przeż wiem, ale mądrego tam nic nie ma. Tak wgl to płytka JWP/BC w tym roku.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

WSRH bez flow ? Beka . N.A.S. kurwa jedyny zespol malo znany , a tworzy hardkor taka prawda moze gimby takie jak ty padaczki dostaja ( xD) Poprostu sa za-hardkorowi zebys to zrozumial . WSRH BEZ FLOW? SERIO? xD Az ss

Chujtmate7 naprawde? Beka ze mnie ? Bo mowie prawde?! Sram do mordy Hemp Gruzowi , wieprzowi proste . Kurwa jak mozna ich propsowac? Ps. od kiedy ivona moze miec flow? :O

I zapomnialem o mistrzu O.S.T.R. <3 Jeden z najlepszych raperow w polsce
Hhahahahaah gimby , wlasnie zrobilem ss i wstawilem na forum N.A.S. kto chce link do tematu pisac na gg

Ultimate tez jestes ss na forum :) Pozdro!

?????

Opublikowano

WSRH bez flow ? Beka . N.A.S. kurwa jedyny zespol malo znany , a tworzy hardkor taka prawda moze gimby takie jak ty padaczki dostaja ( xD) Poprostu sa za-hardkorowi zebys to zrozumial . WSRH BEZ FLOW? SERIO? xD Az ss

Chujtmate7 naprawde? Beka ze mnie ? Bo mowie prawde?! Sram do mordy Hemp Gruzowi , wieprzowi proste . Kurwa jak mozna ich propsowac? Ps. od kiedy ivona moze miec flow? :O

Tede>wszystko co wymieniłeś.

No chyba, że jesteś sajko Pei.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Tede?

"Nagrywają z Dodą, grają psa w serialach to jakby swoim fanom jechali po matkach"

Tyle ode mnie.

A ja osobiście to słucham takich raperów jak Kali, Paluch, Bezczel, Peja (starsze tracki, a zwłaszcza album Na Serio) i różnych. Żadnych Tedzików Pedzików bo śmierdzą.

photo261314.png

Opublikowano

Tede?

"Nagrywają z Dodą, grają psa w serialach to jakby swoim fanom jechali po matkach"

Tyle ode mnie.

A ja osobiście to słucham takich raperów jak Kali, Paluch, Bezczel, Peja (starsze tracki, a zwłaszcza album Na Serio) i różnych. Żadnych Tedzików Pedzików bo śmierdzą.

Uważasz, że jakiś Bezczel czy inni z tych wymienionych są lepsi od TDF'a? Podaj argumenty.

A twoja argumentacja na temat Tedego jest świetna.

Ps. Tede>Peja pod względem flow, techniki, stylu i przegrał beef.

Ps2. Chujowy ten cytat.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Hhahahahaah gimby , wlasnie zrobilem ss i wstawilem na forum N.A.S. kto chce link do tematu pisac na gg

Ultimate tez jestes ss na forum :) Pozdro!

Bez flow i tyle. Kurwa skończyłeś się słuchając PL rapu.

Chcesz flow to sobie pierdolnij Kendicka Lamara, albo Tech N9ne, Eminema, Lil wayne, a nie jakiś wacków.

Słyszałem ostatnio Faziego (nowe solo ma być hahah) i chyba z Popkiem ścigają się kto pierdolnie bardziej chujową linijkę- łeb w łeb idą.

HG się skończyło po Drodze ale i tak HG>N.A.S

Skrzypek mistrzem? hahahaha

W robieniu beatów chyba bo rapy chujowe, niestety, potencjał się zmarnował.

Gdzie mnie wstawiłeś? Na GLAMRAP? Bezbek.

Tede?

Tyle ode mnie.

"Jak usłyszałem policjant, gej to tym bardziej się zgodziłem nie, ponieważ mnie naprawdę ekscytuje ludzka głupota... jak ktoś mnie zdissuje że jestem policjantem w serialu to jest idiotą i nie rozgranicza fikcji od rzeczywistości"

~Tede

Brawo boczuś myślałem że już głupszego postu nie wpierdolisz... a jednak udało Ci się, a Paluch hejtuje wszystko jak leci, choć jedzie tylko trochę ponad poziomem, myślałem że jak nawija pod niuskule to przynajmniej słucha tego co jest w USA, bo tam takie kolaboracje są na porządku dziennym.

BTW o ile się nie mylę Tupac też grał.

Kali, Peja- do wyjebania i tyle. Mefistotedes>CNO2

Uważasz, że jakiś Bezczel czy inni z tych wymienionych są lepsi od TDF'a? Podaj argumenty.

A twoja argumentacja na temat Tedego jest świetna.

Ps. Tede>Peja pod względem flow, techniki, stylu i przegrał beef.

Ps2. Chujowy ten cytat.

Tede>Peja wiadomo od 1410.

S.P.O.R.T

Opublikowano

haahahaha ty kur*o jebana jebn*lem na glos ( xD) Serio kurwa , Eminem ? Lil Wayne?! HAHAHAHAHAHAHAA ty masz taka wiedze o rapie jak noworodek o seksie . Sram ci do mordy cebulaku nie znasz sie poprostu . Lil WAYNE?! NAPRAWDE?!AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH robie ss chcesz link do tematu na forum? Pisz do mnie oni to wszystko zobacza bo robie ss

?????

Opublikowano

Weezy wpierdala dupą Polską scenę. Flow ma na najwyższym poziomie, ale co ty możesz wiedzieć jak mi wpierdalasz się z WSRH.

Jak chcesz dobry przykład to flow VNM, Mes, Pezet> polska scena.

Na link czekam na PW.

Opublikowano

Słucham rapu od 4 lat.

Z poczatku byl to Peja , Gural , lecz teraz się dużo pozmieniało.

Teraz słucham takich raperów jak : Sitek , B.R.O , Hukos , Trzeci Wymiar , Chada , VNM , Ramona , Rafi - RR Brygada i pojedyńczych kawałków innych raperów.

Polecam wam do przesłuchania 3 płyty :

Chada - Jeden z Was

Donatan - Równonoc

Trzeci wymiar - Dolina Klaunoow

Przysłuchajcie całych płyt są naprawde świetne :)

sasawf.png

Opublikowano

Ale butthurt xD Wiedziałem że po jakimś czasie w tym temacie się tak stanie ;)

Co do konfliktu "tru-fanów" Tedego i Peji, to diss się już dawno skończył, a oni już w sumie nic do siebie nie mają, więc nie rozumiem na chuj się kłócicie, bo i TDF i Peja zrobili w chuj dużo dla polskiej sceny rapowej.

Obydwoje są w tym prawie od początku, lecz każdy z nich reprezentuje inny styl.

Bardziej podoba mi się to co tworzy Tede i ogólnie jego osoba, ponieważ ma totalnie wyjebane na hejterów, a w tych czasach się to ceni.

5.

Opublikowano

Słucham rapu od 4 lat.

Z poczatku byl to Peja , Gural , lecz teraz się dużo pozmieniało.

Teraz słucham takich raperów jak : Sitek , B.R.O , Hukos , Trzeci Wymiar , Chada , VNM i pojedyńczych kawałków innych raperów.

Polecam wam do przesłuchania 3 płyty :

Chada - Jeden z Was

Donatan - Równonoc

Trzeci wymiar - Dolina Klaunoow

Przysłuchajcie całych płyt są naprawde świetne :)

Dziękuję mistrzu za polecenie jakże świetnych materiałów.

oni już w sumie nic do siebie nie mają

Przecież na slg czytałem, że Peja gdzieś nawinął o Tedziku, że go wpierdolił czy coś, a Tede na Vivie mówił, że kiedyś się z nim spotkał, to mu groził jego ludźmi(Peja).

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Dziękuję mistrzu za polecenie jakże świetnych materiałów.

Przecież na slg czytałem, że Peja gdzieś nawinął o Tedziku, że go wpierdolił czy coś, a Tede na Vivie mówił, że kiedyś się z nim spotkał, to mu groził jego ludźmi(Peja).

Spoko xD

Napisałem , żeby Ci którzy nie znają sobie przesłuchali , może akurat wpadnie im w ucho.

sasawf.png

Opublikowano

Ale butthurt xD Wiedziałem że po jakimś czasie w tym temacie się tak stanie ;)

Co do konfliktu "tru-fanów" Tedego i Peji, to diss się już dawno skończył, a oni już w sumie nic do siebie nie mają, więc nie rozumiem na chuj się kłócicie, bo i TDF i Peja zrobili w chuj dużo dla polskiej sceny rapowej.

Obydwoje są w tym prawie od początku, lecz każdy z nich reprezentuje inny styl.

Bardziej podoba mi się to co tworzy Tede i ogólnie jego osoba, ponieważ ma totalnie wyjebane na hejterów, a w tych czasach się to ceni.

5.

Obaj stworzyli wiele, nie zaprzeczam, tylko IMO Peja skończył się już dawno temu- niestety... Tede mimo niektórych chujowatych płyt w tamtym roku zrobił rozpierdol i Mefistotedes jest kilka leveli wyżej niż CNO2, a Eliminati też zapowiada się ciekawie (muszę przesłuchać).

To że wojna wybuchnie było przewidziane, to było oczywiste że w końcu wpadnie jakiś gimb i zacznie te swoje teorie wciskać...

Słuchał ktoś Cirsona, bo ponoć płyta zajebista, a przeszła bez szumu, muszę się zabrać za to, tak jak za TDF'a.

EDIT: BTW Clear widzimy się za 3 dni (loff): http://www.mpcforum.pl/topic/894761-3-dni-clear500/#entry6734015

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...