Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciało Ci się czytać tyle głupich postów?

Popek zrobił trzecią skaryfikację, co za debil. ;d

Tez sie sobie dziwie. ^^

Skaryfikejszyn modyfikejszyn - po co ten idiota to robi? To jakis rytuał przed zostaniem Królem Albanii?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A na moje rap to dno. Tak bez prowokacji, serio. Szczególnie polski, o jaraniu i dupach. Ten 'nygga nygga' też mnie smieszy. 

Pozdrawiam ;)

Kurwa chyba nie rozumiesz w ogóle co to muzyka ;)

Opublikowano

kurwa co to za porażka :) aż szkoda mózgu na słuchanie takiego gówna...

ale ty kurwa marny jesteś

51kEOl4.png

polzgi hib hob

E:

JNR GETLOST:

download dam do 3 i 4 niedługo mam trochę na bani

Opublikowano

Dla mnie Polski rap - a większości bynajmniej którzy rapują w naszym kraju, są totalnym dnem. Nie wiem, co takiego fajnego jest jak słyszy się ciągle te same słowa a w dodatku przekleństwa. 
Już wole denne piosenki o miłości powiązane z rapem i poczuć, że mają jakiś przekaz. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Dla mnie Polski rap - a większości bynajmniej którzy rapują w naszym kraju, są totalnym dnem. Nie wiem, co takiego fajnego jest jak słyszy się ciągle te same słowa a w dodatku przekleństwa. 

Już wole denne piosenki o miłości powiązane z rapem i poczuć, że mają jakiś przekaz. 

Do ignorowanych, ładny wjazd.

Ponawiam pytanie i spinacza czy ktoś przesłuchał

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

to chyba koniec twojej kariery w tym temacie icon_damn.gif

rydah for life

Opublikowano

Do ignorowanych, ładny wjazd.

Ponawiam pytanie i spinacza czy ktoś przesłuchał

A warto? Chyba, że sam nie słuchałeś i chcesz się dowiedzieć czy warto, to w takim razie nie wiem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Sam nie słuchałem.

No trudno, poświęcę się i przesłucham.

tylko zmutuj bo inaczej nie wytrzymasz samego podpalania nocy

ale widze, ze juz o 3 minuty za pozno

Opublikowano

Siema tutaj macie pocięte W4RMUP'S w dosyć dobrej jakości.

//KAŻDY PLIK WRZUCONY NA FORUM MUSI POSIADAĆ SKAN!

eddr : Siema starałem się pociąć jak najlepiej jednak niektóre było ciężko przez ilość efektów nałożonych na siebie trudno było zrobić żeby to miało ręce i nogi. Jakość również podkręciłem i jest zbliżona do tej z youtuba.

Ja dostałem perma na tym żałosnym forum i nowe konta robić nie będę co najwyżej czasem tutaj z konta dzieciaka się napiszę jak coś IMPORTANT będzie. Jak ktoś będzie potrzebować coś pobrać/pociąć/podkręcić jakość. To dajcie znać tutaj na pw to dzieciak mi przekaże , elo mordy.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Sam nie słuchałem.

No trudno, poświęcę się i przesłucham.

Przeżyłeś?

Słuchał ktoś już eldoki?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ale ty kurwa marny jesteś

51kEOl4.png

polzgi hib hob

E:

Czekam na beef, tede chyba już zapomniał jak został rozjebany przez Płomień81, Peję, no i samego BRXa.

Tak btw. jak ktoś kto skończył dziennikarstwo, teoretycznie inteligentny człowiek, może tak nakurwiać na capslocku?

Opublikowano

Czekam na beef, tede chyba już zapomniał jak został rozjebany przez Płomień81, Peję, no i samego BRXa.

Tak btw. jak ktoś kto skończył dziennikarstwo, teoretycznie inteligentny człowiek, może tak nakurwiać na capslocku?

Rozjebany? Serio?

CL to jego ''znak'' rozpoznawczy w serwisach YT, FB, INSTAGRAM

Opublikowano

A na moje rap to dno. Tak bez prowokacji, serio. Szczególnie polski, o jaraniu i dupach. Ten 'nygga nygga' też mnie smieszy. 

Pozdrawiam ;)

Nie każdy utwór odnosi się do jarania czy dup, większość z nich tworzona jest z pasji (oczywiście z pieniędzy także) oraz po to by coś przekazać np. jakąś myśl, zgromadzone doświadczenie wykonawcy. Wiem że trochę jednostronnie bronie rapu ,ale ta muzyka trafia do tak szerokiego grona ludzi więc raczej ma w sobie coś więcej niż jak to napisałeś "jaranie i dupy". Pozdrówka :)

Man+Worshipping.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...