Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten bit rozwala system :)

Zachęcam do odsłuchania ;p

Co do kurt rolson to napewno nie płyta roku.. ;p znalazłem chyba tylko 3 kawałki które ujdą - reszta to gowno posypane cynamonem...

Bit 6/10 takze bez rewelacji ;)

Opublikowano

@up było

Przecież on wrzuca tylko to co było żeby nabić posty, polecam dodanie do ignorowanych.

Eldoka nuda, obok bitu i jego mądrości. Niech daje wokale

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Przecież on wrzuca tylko to co było żeby nabić posty, polecam dodanie do ignorowanych.

Eldoka nuda, obok bitu i jego mądrości. Niech daje wokale

Dodawaj i tak mam na ciebie wyjebane :)

klasyka najlepsza ~ było milion razy tu i tam 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Dodawaj i tak mam na ciebie wyjebane :)

klasyka najlepsza ~ było milion razy tu i tam 

Kolega znalazł Rakima na Wikipedii no i się dzieje :D :D

Opublikowano

Kolega znalazł Rakima na Wikipedii no i się dzieje :D :D

Na wikipedii smieszny jesteś, kontynuuj wraz ze swoim kolega ta burze "mózgów" nie wciagąjac w to mnie bo nie mam zamiaru rozmawiać o rzeczach bynajmniej znikomych i jakoś nie mam ochoty komentować ani czytać komentarzy w stylu gimnazjalnym.

Jak masz chociaż wyższy poziom niż randomowy gimnazjalista to go zaprezentuj a nie staraj się przypodobać sztucznej publiczności komentując w stylu dziecka z gimnazjum :) jakoś preferuje wyższy poziom dyskusji, wiec albo się dostosujesz albo szukaj zaczepki gdzie indziej ;)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Na wikipedii smieszny jestes, kontynuj wraz ze swoim kolega ta burze "mozgow" nie wciagajac w to mnie bo nie mam zamiaru rozamiac o rzeczach bynajmniej znikomych i jakos nie mam ochoty komentowac ani czytac komentarzy w stylu gimnazjalnym.

Jak mass chociaz wyzszy poziom niz randomowy fimnazjalista to to zaprezentuj a nie staraj sie przypodobac sztucznej publicznosci komentujac w stylu dziecka z gimnazjum :) jakos preferuje wyzssy poziom dyskusji, wiec albo sie dostosujesz albo szukaj zaczepki gdzie indziej ;)

Zwłaszcza twoja ortografia preferuje "wyzssy poziom dyskusji"

Opublikowano

Zwłaszcza twoja ortografia preferuje "wyzssy poziom dyskusji"

po 1 to te błędy wynikają z pisania postu na telefonie 

po 2 dla twoich potrzeb emocjonalnych i duchowych edytowałem post abyś mógł dalej spokojnie egzystować jako robak 

po 3 to nie błąd ortograficzny ;)

po 4 szukając u mnie zaczepki i wchodząc ze mną w dyskusję na ten temat kompromitujesz się (dobrze, że w sieci jesteś w pewnym stopniu anonimowy)

po 5 nie zmuszaj mnie do zniżania się do twojego poziomu czyli poziomu kostki brukowej

i po 6 żeby było parzyście i zrozumiale (choć wątpię, że do Ciebie dotrze ) - BEZ ODBIORU 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

po 2 dla twoich potrzeb emocjonalnych i duchowych edytowałem post abyś mógł dalej spokojnie egzystować jako robak 

po 4 szukając u mnie zaczepki i wchodząc ze mną w dyskusję na ten temat kompromitujesz się (dobrze, że w sieci jesteś w pewnym stopniu anonimowy)

po 5 nie zmuszaj mnie do zniżania się do twojego poziomu czyli poziomu kostki brukowej

i po 6 żeby było parzyście i zrozumiale (choć wątpię, że do Ciebie dotrze ) - BEZ ODBIORU 

Wow umiesz liczyć ;)

Gadaj dalej gówniarzu bo widać że ci się nudzi dlatego zacząłeś słuchać RAPU innego wyjścia nie ma.

I kto tu jest z Gimnazjum Bobson ;D

Opublikowano

Wow umiesz liczyć ;)

Gadaj dalej gówniarzu bo widać że ci się nudzi dlatego zacząłeś słuchać RAPU innego wyjścia nie ma.

I kto tu jest z Gimnazjum Bobson ;D

Gadka rodem z gimnazjum.

Przeliczyłem się skoro napisałem bez odbioru poprosiłem Cię o zamknięcie mordy i żebyś wypierdalał ale wiedziałem że ciężko będzie żebyś zrozumiał. 

Nie rób wokół siebie sztucznego szumu  bo nikt nie popiera pajacowania.

kończę wywody bo i tak z tego co napiszę mało zrozumiesz. 

Pozdrawiam Cię z tego miejsca i mówię dziękuje 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Gadka rodem z gimnazjum.

Przeliczyłem się skoro napisałem bez odbioru poprosiłem Cię o zamknięcie mordy i żebyś wypierdalał ale wiedziałem że ciężko będzie żebyś zrozumiał. 

Nie rób wokół siebie sztucznego szumu  bo nikt nie popiera pajacowania.

kończę wywody bo i tak z tego co napiszę mało zrozumiesz. 

Pozdrawiam Cię z tego miejsca i mówię dziękuje 

Huh, coraz ciekawiej się robi widzę ... 

Gadka rodem z gimnazjum ... 

Bez odbioru ...

Na prawdę musisz opuścić ten temat bo zaraz wybuchniesz stary że ktoś odpowiada na twoje posty ;)

R.I.P Bobson

Opublikowano

Huh, coraz ciekawiej się robi widzę ... 

Gadka rodem z gimnazjum ... 

Bez odbioru ...

Na prawdę musisz opuścić ten temat bo zaraz wybuchniesz stary że ktoś odpowiada na twoje posty ;)

R.I.P Bobson

Tak cięte riposty, że aż zalajkuję 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

1.  w telefonie słownika niema?

2. tekst prosto z gimbazy także nie wywyższaj się

3.

Błąd ortograficzny – błąd polegający na napisaniu wyrazu lub wyrażenia w sposób niezgodny z obowiązującą normą ortograficzną, utrwaloną w zasadach pisowni i słownikach ortograficznych. Do najczęściej popełnianych błędów ortograficznych można zaliczyć naruszenie zasad pisowni wielką i małą literą, pisowni łącznej i rozłącznej, indywidualne tworzenie skrótów[1

4. kolega zwrócił Ci uwagę

5. tekst z gimbazy

Opublikowano

1.  w telefonie słownika niema?

2. tekst prosto z gimbazy także nie wywyższaj się

3.

Błąd ortograficzny – błąd polegający na napisaniu wyrazu lub wyrażenia w sposób niezgodny z obowiązującą normą ortograficzną, utrwaloną w zasadach pisowni i słownikach ortograficznych. Do najczęściej popełnianych błędów ortograficznych można zaliczyć naruszenie zasad pisowni wielką i małą literą, pisowni łącznej i rozłącznej, indywidualne tworzenie skrótów[1

4. kolega zwrócił Ci uwagę

5. tekst z gimbazy

pisze się nie ma jak już tak trzymasz się ortografii   :)

co do 3 to tam nigdzie nie pisze, że błędem ortograficznym jest to jak ktoś w pośpiechu zamiast 'z' wciśnie drugi raz 's'

Każdy, nawet idiota wie jak pisze się wyższy więc twój kolega, którego usiłujesz obronić powinien zrozumieć, że to zostało wykonane przypadkowo ;)

Widać że lubisz jak ktoś ma o tobie złe zdanie  ;)

PEACE OUT!

Skoro jesteś takim humanistą to wyraz "Tobie" piszemy wielką literą i przed "że" stawiamy przecinek :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Tak cięte riposty, że aż zalajkuję 

Widać że lubisz jak ktoś ma o tobie złe zdanie ;) 

PEACE OUT!

Opublikowano

pisze się nie ma jak już tak trzymasz się ortografii   :)

nigdzie nie pisałem, że trzymam się ortografii na 100% i też tobie nie kazałem

dałem Ci definicję bo z postu który cytowałem ewidentnie wynika, że nie masz pojęcia co to błąd i uważasz, że błędem jest jak użyjesz złej litery, przykładowo rz zamiast ż, a złe zapisanie słowa np. mósg już nie

TOP:

Asfalt na fb:

Akcja rusza jutro i będzie trwać tydzień…Polujcie na szalone jednodniowe zniżki na wybrane atrakcyjne towary z naszego sklepu. Dotyczy to także stałych klientów i ich dodatkowych zniżek! Codziennie o 10.00 zmiana pozycji.

Opublikowano
przykładowo rz zamiast ż, a złe zapisanie słowa np. mósg już nie

nie chodzi mi o to tylko śpieszyłem się i kliknęło mi się przypadkowo poza tym ja od nikogo niczego nie wymagam, tylko jak już się coś komuś nie podoba i wypomina to 2 osobie to niech najpierw popatrzy przez pryzmat własnego siebie.

Bo nie sposób powiedzieć komuś, że jest debilem a samemu nim być :)

Może i bywa, że jestem chamski i nie lubię jak ktoś gada od rzeczy dlatego sorry chłopaki :)

Jeszcze tak wchodząc i mówiąc już na marginesie Matheo sam powiedz czy teksty Hardesa (czy jak mu tam) nie są gimbusiarskie 

np; ooo umiesz liczyć itp. 

Rozumiem jeśli lubi dyskutować i wkurwiać ludzi to niech to robi inteligentnie a nie 12 letni szczyl.

Tyle w temacie, jeśli coś was uraziło to przepraszam i kończę już temat 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

nie chodzi mi o to tylko śpieszyłem się i kliknęło mi się przypadkowo poza tym ja od nikogo niczego nie wymagam, tylko jak już się coś komuś nie podoba i wypomina to 2 osobie to niech najpierw popatrzy przez pryzmat własnego siebie.

Może i bywa, że jestem chamski i nie lubię jak ktoś gada od rzeczy dlatego sorry chłopaki :)

Jeszcze tak wchodząc i mówiąc już na marginesie Matheo sam powiedz czy teksty Hardesa (czy jak mu tam) nie są gimbusiarskie 

Rozumiem jeśli lubi dyskutować i wkurwiać ludzi to niech to robi inteligentnie a nie 12 letni szczyl.

Stary bez jaj chyba nie zrozumiałeś tego co ja pisałem ... Ironia to Ironia ^^

Opublikowano

1. ale co ty pierdolisz? co?

napisałeś "wyzsy" i twierdzisz, że to nie jest błąd ortograficzny, dałem ci definicję w której jest jasno i wyraźnie napisane, że to błąd (albo masz problemy z czytaniem albo jesteś idiotą, sam się zastanów), mam polonistkę w domu, także zapytałem się i ona też twierdzi, że to jest kurwa mać błąd ortograficzny także tego...

co innego byłoby gdybyś napisał, że ci nie podkreśliło, przypuszczam, że nie byłoby tematu. swoją drogą nie podkreśliło mi tego "niemam", także popełniłem błąd

2.  w ogóle nie wyczuwasz ironii, sam dojebałeś gimbusiarskim tekstem, to odpowiedział Ci na twoim poziomie, a nawet nie tyle co na tym poziomie, a po prostu prowokował

typ jest w tym temacie już długo i każdy stały bywalec wie jak on pisze, jak ja piszę itd.

ps w którymś poście napisałeś, że "tobie" pisze się z dużej litery, otóż NI CHUJA, forma z wielkiej litery obowiązuje w mowie oficjalnej (jakieś listy itd.), a internet jest medium mowy potocznej i NIE TRZEBA zapisywać z wielkiej, tym bardziej jeśli kogoś nie szanujesz...

TOP:

Wjechał klip do Hoover Street

Opublikowano

Co sądzicie o Peji ? kiedyś był w Topce jak jeszcze Chada itd praktycznie nie istnieli dla mnie kiedyś Peja był królem Rapu a co teraz o nim sądzicie ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

tyle razy się ten temat przewijał...

Płyty robi takie same praktycznie, na których robi podwójne rymy na czasownikach :D tak po za tym zdarzają się mu chujowe wersy #DZIĄSŁO, choć muszę przyznać, że zwrotka u Mesa to istny rozpierdol i ten ostatni track też ciekawy, choć flow znowu nudne i ten chujowy wers

Opublikowano

Wow. Zaskoczony jestem klipem Schoola - Ładnie wykręcił ( szczegóły każdy zauważy mam nadzieję ) ;)

Takie kawałki powinien robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...